3 Gün Haberleri

3 Gün Haberleri

Bodrum’u heyecanlandıran yarış sona erdi

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren otomobil yarışında Ali Türkkan-Oytun Albayrak Genel klasman 1’incisi oldu. Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 7’den 70’e insanların akın ettiği yarışlar ödül töreniyle sona erdi. Jandarma 185. yılına özel etabında en iyi zamanı yapan Türkkan-Albayrak, jandarma özel ödülünü de kazanırken, ekip aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu.

Marmaris'te Kayıp Adam 53 Gündür Aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralık 2023 tarihinde yakınları ile Balan Dağı'na çıktığı ve sonrasında kaybolduğu belirtilmesi üzerine Jandarma, AFAD ve STKlar aylardır kayıp İsa Çifçi’yi arama çalışmaları 53'üncü günde devam ediyor.

Fethiye’de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kan stoklarının azalması nedeniyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk destek Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan geldi.

Marmaris'te Mantar Toplamaya Giden Adam Her Yerde Aranıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yakınları ile mantar toplamaya giden ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan 65 yaşındaki İsa Çiftçi her yerde aranıyor.

Vatandaşın ulusal yas ile lgili açıklaması

“Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı” Türkiye'de, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Fethiye’de yaşayan Ahmet Bey, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada “Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı” ifadelerini kullandı.

Solo Türk Gösteri Uçuşları İptal Edildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla "3 günlük milli yas" ilan edilmesinin ardından Türkiye'de birçok etkinlik iptal edildi.

Kültür ve Sanat Festivali, baca yakma töreni ile başladı

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek olan Kültür ve Sanat Festivali, Muğla Büyükşehir Belediyesi önünde baca yakma töreni ile başladı. Festival çerçevesinde Muğla Yörük Obaları Derneği ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Folklör ekibi gösteri yaptı.

Muğla, 19 dilde 190 ülkede tanıtılmış olacak

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve 8 Ekim 2023 günü başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu' için Muğla'da hazırlıklar tamamlandı. 8 günde 8 etap şeklinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Fethiye, Marmaris ve Bodrum etapları da bulunuyor. Program kapsamında Muğla 19 dilde 190 ülkede tanıtılmış olacak.

Narkotik operasyonlarında 13 şüpheli tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13 günde 10 ilçede yapılan operasyonlarda 99 şüpheli yakalandı. 13 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Akdenizli, “3 gün süren şölen havasında bir organizasyondu”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkında konuşan Başkan Akdenizli, şölen havasında bir organizasyon olduğunun altını çizerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Seydikemer’de Yağlı Güreş Heyecanı Başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenecek Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserleri heyecanı başladı. Kırkpınar’ın Baş Pehlivanlarının katılacağı etkinlikler 3 gün sürecek. 

Başkanı Deliveli: "Datça'da 3 gündür verilemeyen elektrik neticesinde turizm sektörü durdu"

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli, "Datça'da 3 gündür verilemeyen elektrik neticesinde turizm sektörü durdu" dedi.

Cankurtaran Eğitimine Katılan 12 Kişi Belge Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Bronz (havuz) Cankurtaran Eğitimi 3 gün, Gümüş (deniz) Cankurtaran Eğitimi ise 5 gün süren eğitim faaliyetlerinin ardından tamamlandı. Eğitime katılan 12 kişi sınavdan başarıyla geçerek cankurtaran belgesi almaya hak kazandı.   

FTSO'nun cankurtaran eğitimine 20 kişi katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen 3 günlük bronz (havuz) ve 5 günlük gümüş (deniz) cankurtaran eğitimine 20 kişi katıldı.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine ilişkin belirli kararlar aldı

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu, 17 Mayıs 2023 günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde toplandı.

Op. Dr. Güngör: "Vakit kaybetmeden uzmana başvurun"

Günlük aktiviteyi kısıtlayan ve vücudun herhangi bir eklem bölgesinde 3 günden fazla süren ağrıların mutlak suretle önemsenmesi gerektiğini ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mutlu Güngör, "3 günden fazla süren eklem ağrılarında bir uzmana başvurulması gerekir" dedi.

Feci kazadan acı haber geldi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yolcu midibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen ve 4’ü ağır 34 kişinin yaralandığı feci kazada, ağır yaralanan Dürdane Birkan (81), 3 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Herodot Kültür Merkezi’nde ,‘’Mavi Anadolu Felsefe" Sempozyumu Düzenlendi

Herodot Kültür Merkezi’nde ‘’Yaşam İçin Felsefe’’ başlıklı ‘’Mavi Anadolu Felsefe Sempozyumu düzenlendi. 3 gün süren sempozyum Bodrumlular’dan büyük ilgi gördü

Renkli Hint düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki lüks turistik tesislerde, 3 gün 3 gece süren ve renkli görüntülere sahne olan Hint düğünleri düzenleniyor.

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA KATILIMLAR GİDEREK ARTIYOR

İYİ Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Hasar’ın, 3 günlük çalışma sürecinde ilçe teşkilatına 50 yeni üye kazandırdığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak ilçe merkezinde yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bir toplantı yapan İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, seçim öncesi sürecinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüklerini belirtti. 

KALEŞNİKOF PİYADE TÜFEĞİ VE TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, C.Ş., F.E.A. ve İ.F. isimli şahısların ellerinde bulunan piyade tüfeği, tabanca ve fişekleri satmak müşteri arayışı içinde oldukları bilgisinin alınması üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 Ocak 2023 günü şüphelilerin yakalanması için Kapıkargın Mahallesi Sarsala Koyu mevkiinde operasyon icra edilmiştir.

ÖLÜME BÖYLE EL SALLADILAR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 gün önce meydana gelen cip turu kazasında hayatını kaybeden turistlerin ölmeden önce verdikleri son poz ve tur firması yetkililerinin tura katılan turistlere bulundukları uyarıların görüntüsü ortaya çıktı.

MARMARİS’TEKİ SAFARİ FACİASINDA GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 gün önce meydana gelen safari kazasında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

HALKIN ALIM GÜCÜ VARMI?

Enflasyonun her geçen gün artmasıyla birlikte zamların da ardı arkası kesilmiyor. Her hafta artan fiyatlar günümüzde bir ürünü almak için vatandaşı iki kez düşündürüyor. İngiltere’de yaşayan ve Fethiye’ye 3 gün tatile geldiğini söyleyen Mustafa Mert, Salı Pazarı’nda ürün fiyatlarını değerlendirdi.

3 günde 138 göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris, Fethiye ve Datça ilçelerinde 22 Temmuz-24Temmuz tarihleri arasında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen toplam 138 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Saklıkent bayramda ziyaretçi akınına uğradı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, Antalya ile Muğla'yı birbirinden ayıran Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı. Kurban Bayramı tatili için Fethiye ve Seydikemer'e gelen tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent'i, 3 günde yaklaşık 30 bin kişi ziyaret etti.

Taksinin çarptığı Arda, yaşam savaşını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 gün önce taksinin çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan 15 yaşındaki Arda Karakurt, yaşam savaşını kaybetti.

Bodrum, araçlardan atılan çöplerden arındırılıyor

Bodrum Belediyesi, kentin her bölgesinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri karayolları kenarlarına atılan çöpleri tek tek topluyor. 13 günde yaklaşık bin 500 poşet atık karayolları kenarlarından arındırıldı.

CHP’li Erbay; ‘Ormanlar yanarken görmediğimiz uçak ve helikopterleri yangın saraya yaklaşınca gördük’

Muğla'nın Marmaris ilçesi Börtübed mevkiinde 3 gün önce başlayan ve rüzgarın etkisiyle farklı bölgelere yayılan orman yangınları halen devam ediyor. Yangın nedeniyle binlerce hektar ormanlık alan yok oldu. Marmaris – Datça karayolu trafiğe kapatıldı. Güvenlik gerekçesiyle birçok ev boşaltıldı.

3 gün 10 metrelik çukurda mahsur kalan keçi kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki çukura düşerek 3 gün mahsur kalan keçi, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi'nin (MAGAME) çalışmaları sonucu kurtarıldı.