Afyon Haberleri

Afyon Haberleri

Muğla’da 3’üncü Acil Tıp sempozyumu

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ev sahipliğinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Uşak Üniversitesinin katılımıyla Akyaka Yücelen Otel’de 3. Muğla Acil Tıp Sempozyumu düzenlendi.

Yaz sezonu çiçek üretimi başladı

Köyceğiz Beyobası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Alım Garantili Çiçek üretimi ile bugüne kadar 25 Milyon çiçek üretimi yapan üreticiler 2024 yaz sezonu dikimine başladı. 2024 yaz sezonunda 1 milyon çiçek üretilmesi hedefleniyor.

Köyceğizli Öğrenciler Floor Curlingte Bölge İkincisi Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Naip Hüseyin Anadolu Lisesi floor curling sporcuları Afyonkarahisar’dan ikincilik başarısıyla döndü.

Bodrum FK, Eray Akar’ı Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü, Afyonspor forması giyen Eray Akar ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Muğlalı Sporcular Afyon’a Davet Edildi

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Hentbol sporcularından Hami Bostan ve Mehmet Burak Aslan, Afyon ilinde yapılacak olan U15 Hentbol Milli takım kampına davet edildiler.

Tarımsal Güçbirliği Afyon’daki çalıştayda Muğla’yı temsil etti

 Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi’nin Başkanı Fatih Öztürk Türkiye Kooperatifçiler Platformu’nun Afyon’da düzenlediği 'Ortak Gelecek Temelinde Kooperatifçiliğin Sorunları ve Çözüm Arayışları' Çalıştayı’na katıldı.

Gaziler Ankara’ya uğurlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı ve 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da yaşayan gaziler ve aileleri için Ankara ve Afyon’a üç gün sürecek tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

Muğlaspor 10 günlük kampını tamamladı

Afyonkarahisar kampını tamamlayan Muğlaspor'u kaldıkları otelde ziyaret eden Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç 10 günlük çalışma hakkında bilgi aldı.

Şimşekler Afyon’da

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon'da devam ediyor.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Hazırlıklar Afyon’da devam ediyor

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

Fethiyespor’dan Farklı Galibiyet! 5-0

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon Jura Termal Otel’de sürdürüyor. Hazırlık maçları kapsamında Bornovaspor’la mücadele eden Fethiyespor, 5-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kamp ile sürdürüyor.

Fethiyespor Hazırlıklarına Afyon’da Devam Ediyor 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, yeni lig sezon hazırlıklarının 2.etap kampını Bolu'da tamamladı. Fethiyespor 3.etap çalışmalarını Afyon’da sürdürüyor.

Fethiyespor’un Bolu Kampı tamamlandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, yeni lig sezon hazırlıklarının 2.etap kampını Bolu’da tamamladı. Lacivert-Beyazlı futbolculara 2 günlük dinlenme ve toparlanma izni verilirken 3.etap kampın 11 Ağustos Cuma günü Afyon’da başlayacağı öğrenildi. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın Bolu kampının oldukça iyi geçtiğini belirtip , “Afyon kampı taktik ve mental ağırlıklı olacak. Ayrıca 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

FETHİYE'DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİNE ANLAMLI ETKİNLİK

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile özel bir kurum ortaklığında, şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ AFYON GEZİSİNDE

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Eczacılar Odası tarafından şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN AFYON GEZİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla’daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.

ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Gastro Afyon yemek yarışmasında yemek dalında ödül alan öğrenciler Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

BAŞKAN ARAS, BÜYÜK TAARRUZ'UN 100. YILINDA AFYON'DA

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindekiler, Büyük Taarruz'un 100. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı mücadelesinin verildiği Afyonkarahisar ve Kütahya'da bulunan şehitlikleri ziyaret etti.

ZONGULDAK DEPLASMANI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyonkarahisar kampı sonrasında sezonun ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor deplasmanının hazırlıklarına başladı.

Afyon kampı sona erdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyon kampı sürecini başarılı bir şekilde tamamladı.

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA AFYON’DA DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

FETHİYESPOR AFYON KAMPINA GİDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fehiyespor, kamp için Afyon’a gidiyor. 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kamp süresince lacivert beyazlılar, bir tane de hazırlık karşılaşması oynanacak.

Kriket Türkiye Şampiyonası Ortaca’da yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yapılan Yıldızlar-Gençler Kriket Türkiye Şampiyonası'nda kızlar kategorisinde Afyonkarahisar Spor Lisesi Türkiye şampiyonu olurken, Okul Sporları As Başkanı ve Türkiye Kriket Federasyonu Başkanı Hasan Sabit Alta, Türkiye'nin Temmuz ayında Finlandiya'da yapılacak olan Kriket Dünya Şampiyonası elemelerine katılacağını söyledi.

Babasının antrenörlüğünde genç sporcu hedefine ilerliyor

Türkiye Judo Federasyonu ve Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği 2022 Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları 2-3 Nisan tarihlerinde Afyon'da düzenlenirken, Milas Gençlik Spor Müdürlüğü sporcularından Dila Yıldız, kendi kilosunda ikinci olarak yarı final karşılaşmalarına katılma hakkını elde etti. babası ile çalışmalarını sürdüren genç sporcu yarı final müsabakalrında iyi derece ile dönmenin planlarını yapıyor.

Muğlalı kadın çiftçi bilgi yarışmasında birinci oldu

, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün organize ettiği 17'nci Uluslararası Agroexpo Tarım ve Hayvancılık Fuarında Muğla, İzmir, Denizli, Aydın, Afyon, Uşak, Kütahya ve Manisa illerinden kadın çiftçilerin katıldığı yarışmada Muğlalı kadın çiftçi birinci oldu.

17 kalem sebze ve meyve satın alınacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Cezaevi Müdürlüğü-Kampüs Açık Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, 2021 yılı Afyonkarahisar Kampüs Açık CİK 17 Kalem Sebze-Meyve Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Fethiye’nin tatlı rüyası sona erdi

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 83 – 93 yenmesine rağmen, Aliağa Petkim'in de deplasmanda Bahçeşehir’i son çeyrekteki müthiş performansıyla yenmesi üzerine Türkiye Basketbol Ligi’ne düşen ikinci takım oldu. ING Basketbol Süper Ligi'nden haftalar önce düşen ilk takım, arkasında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteği bulunan Ankara ekibi Ormanspor olmuştu. 

LH Fethiye Belediyespor kader maçını bekliyor

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile Pazartesi günü oynayacağı kader maçını bekliyor.