Altay Haberleri

Altay Haberleri

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Altay: 0

 Trendyol 1. Lig 23. hafta mücadelesinde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Altay’ı 3-0 mağlup etti.

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

Göksu: “Bugünkü oyun ışık verdi”

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Bodrum FK beraberliğinin ardından, " Umarım biz bu iyi oyunumuzu devam ettiririz" dedi.

Taşdemir: “1 puanımızı aldık ve önümüze bakacağız”

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Altay beraberliğinin ardından, “1 puan aldık ve önümüze bakacağız” dedi.

Bodrum FK, İzmir’de puanları paylaştı: 1-1

Trendyol 1.Lig 6.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, konuk olduğu İzmir ekibi Altay ile 1-1 berabere kaldı.

Bodrum FK, Altay ile Karşılaşacak

Trendyol 1.Lig 6.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, İzmir ekibi Altay’a konuk oluyor. Müsabaka, bugün 20.00’de İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak.

Bodrum FK, İzmir’e Hareket Etti

Trendyol 1.Lig 6.Hafta mücadelesinde Altay ile karşılaşacak olan Bodrum FK, sabah saatlerinde İzmir’e hareket etti.

Bodrum FK, Altay Virajında

Trendyol 1.Lig 6.Hafta müsabakasında Bodrum FK, İzmir ekiplerinden Altay ile karşılaşacak.

Bodrum FK Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

Altay – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 6.Hafta müsabakasında Pazartesi günü 20.00'de Altay'a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Bodrumspor’un Rakibinden Sahalarda Ender Görülen Olay

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’un da rakibi olan Altay FK’da sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Eski futbolcu aynı zamanda oyuncu antrenörü Murat Uluç, 42 yaşında tekrar futbola döndürülerek Altay FK’nın santraforu oldu.

Marco Paixao gol atamayınca Altay galibiyete hasret kaldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın bu sezon ligde attığı 45 golün 21’ini Marco Paixao kaydetti. İzmir temsilcisi, ligde Paixao'nun skor üretemediği hiçbir müsabakada galibiyete ulaşamadı.

BODRUMSPOR - ALTAY MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto 1. Lig 24. haftasında oynanan Bodrumspor ile Altay maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

SPOR TOTO 1. LİG: BODRUMSPOR: 2 - ALTAY: 0

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Bodrumspor, sahasında karşılaştığı Altay'ı 2-0 mağlup etti.

İSMET TAŞDEMİR: "ALTAY'A KARŞI KENDİ BENLİĞİMİZ GİBİ OYNAYABİLİRSEK ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ"

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, bu hafta ligde oynayacakları Altay maçı hakkında, "Bizim için zor bir maç olacaktır ama kendi benliğimiz gibi oynayabilirsek üstesinden gelebiliriz" dedi.

KARDEŞİNİN MARKETİNE BALTAYLA SALDIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kardeşinin işlettiği markete giren abisi elindeki baltayla markete zarar verdi. Baltayla markete saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bodrum acı ot festivaline binlerce kişi akın etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen acı ot festivaline binlerce kişi akın etti. Altay şarkılarıyla coşan vatandaşlar hafta sonunu doya doya geçirdi.

Karayiğit, “Sporun Ve Sporcunun Yanındayım”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay beraberinde Kulüp Başkan Yardımcısı Ümran Taşdöğen ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Karayiğit, “Amatör ligleri ve sporsucuları desteklemeyi her zaman kendim için bir görev sayarım” dedi.

Çeliktaş, “Gençlerimizin hayatı çok önemli”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü ekibi FRT TV’ye özel röportaj verdi. Kulüp amatör liglere önem verilmesini istiyor.

Boksör Alcu’dan FGSK’ye Ziyaret

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Tokluk, “Gençlerimizin arkasındayız”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü ekibi takıma destekte bulunan Angel Homes İşletme Sahibi Abdullah Tokluk’u ziyaret ederek, plaket sundu.

Antrenör Çeliktaş, “Amatör kulüpler desteklenmeli”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü 30 Ekim’de başlayacak olan 1. Amatör ligi maç sezonuna hazır. Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay, “yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Fethiyespor’un Golcüsü Anıl, Altınordu ile anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Altay ile Süper Lige çıkmak için final oynayan Altınordu Fethiyespor‘un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu’na kancayı taktı. Geçtiğimiz yıldan bu yana peşinde Antalyaspor’dan Malatyaspor’a pek çok takımın transfer etmek istediği 21 yaşındaki Fethiyespor’un genç futbolcusu Anıl Arıcıoğlu İzmir’in Spor Toto 1. Lig takımı Altınordu ile prensipte anlaştı.

İlk karpuz hasadı gerçekleşti, üreticilere fide dağıtıldı

Muğla’da “Katma Değeri Yüksek Sebze Üretim Projesi” kapsamında 40 bin adet karpuz ve 23 bin adet altay f1 tipi salatalık fidesi üreticilere dağıtıldı.

Tadilat ve onarım yapım işi

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Mersin ili, Tarsus İlçesi, Altaylılar Mahallesi , Ötüken Vadi Park içerisinde bulunan Mevcut Taşınmazın, Zemin Katının Okuma Salonuna Dönüştürülmesi için Gerekli Tadilat ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

ERİŞ “KAZANMAK İSTİYORUZ”

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 153 gün sonra liderliğe yükselen Altay spor ile kendi evinde karşılaşacak Fethiyespor’u zorlu bir müsabaka bekliyor. Kendi evinde Altay’ı yenerek sıralamadaki yerini güçlendirmek isteyen lacivert beyazlı takımın tecrübeli teknik adamı Levent Eriş, “Altay’ın lider olması bizi ilgilendirmiyor. Kazanmak istiyoruz. Biz ne yapacağımızı ortaya koymak istiyoruz” dedi. Fethiyespor Kulüp Binasında gazetecilere geçtiğimiz Nazilli maçını değerlendiren ve hafta sonu da Altay’ı evinde ağırlayacak olan Fethiyespor’da moraller yüksek. Kendi evinde puan ya da puanlar kazanmak isteyen Fethiyespor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.