#Altyapıçalışmaları Haberleri

#Altyapıçalışmaları Haberleri

Alt Yapı Çalışmalarında Sona Doğru

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları nda sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi’nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi’nde devam ediyor.

YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi, Muski, Aydem ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğiyle Fethiye’de başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN KARACA, GÜNDEM ANALİZ’İN KONUĞU OLDU

“YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ AMA ŞU AN DURMAK ZORUNDAYIZ” Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Gündem Analiz programında Necati Kambur’un sorularını içtenlikle yanıtladı. Programda; belediyenin ekonomisinden, projelere ve yapılacak çalışmalara kadar A’dan Z’ye Fethiye konuşuldu. Programda Başkan Karaca, “Türkiye’de borcu olmayan 3-5 belediyeden biriyiz. Bu enflasyon kasamızdaki parayı da alıp götürecek. Ondan dolayı 1100’e yakın personelimizin maaşlarını ödeyebilmek, rutin işlerimizi yapabilmek adına yeni projeler hayata geçireceğiz ama şu an durmak zorundayız” dedi.

KARACA, “ALTYAPI BİTEN BÖLGELERDE BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMASINA BAŞLAYACAĞIZ”

Fethiye Belediyesi öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü ve Çarşı Caddelerinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Fethiye’nin çeşitli noktalarında hız kesmeden devam ediyor.

KARACA ALTYAPI YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Fethiye Belediyesi öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi.

Çarşı Caddesi Kısa Süreliğine Trafiğe Kapatılıyor

Fethiye’de altyapı çalışmaları devam ediyor. İçme suyu şebeke hattı çalışmaları nedeniyle Fethiye Merkez’de üst yol olarak adlandırılan Kaya Caddesi girişinden Köprübaşı Kavşağı’na kadar trafik ulaşıma kapanacak. Bu kapsamda ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yol Ve Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğiyle başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 30 Mayıs tarihinde bitmesi bekleniyor.