Anıtkabir Ziyaret Haberleri

Anıtkabir Ziyaret Haberleri

Başkan Ünlü’ den Ankara çıkarması

Kurultay ve CHP’nin kuruluşunun yıl dönümü etkinlikleri için Ankara’ya giden Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü.

FTSO’DAN ANITKABİR ZİYARETİ

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Bayram Kiremitli, Nihat Oran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Sayman Üye Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Veli Önver, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Meclis Üyeleri Halef Savukduran, Can Yılmaz, Erol Aksoy, Bilal Göksu, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Yenal Yelken, Ertuğrul Gürkan, Yücel Özdemir, Mustafa Demirhan, Ayfer Kıvrak, Fatih Tunç, Akif Milaslıoğlu ve Oda Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’dan oluşan heyet, Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyarette bulundu.

Orman yangınlarında gönüllü mücadele eden kadınlardan Anıtkabir ziyareti

Dalyan Otelciler Derneği (DOD) 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Köyceğiz, Ortaca, Marmaris, Fethiye ve Seydikemer'de orman yangınlarında gönüllü mücadele eden 30 kadın ve yangında şehit olan Şahin Akdemir'in ailesini Anıtkabir'e götürdü.

ÇYDD Fethiye Şubesinden Anıtkabir Ziyareti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Fethiye şubesi geçtiğimiz hafta sonu Anıtkabir’i ziyaret etti. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu üyesi Ülkü Karaören ile ÇYDD Fethiye şubesi Çağdaş Gençlik örgütünden sorumlu Canan İzmirli ve Çağdaş Gençlik örgütü üyesi gençler tarafından Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Türkiye’de tüm ÇYDD şubelerinin katıldığı Anıtkabir ve Ankara ziyareti ile ilgili olarak ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Tuğrul Yılmaz açıklamada bulundu.