Balta Haberleri

Balta Haberleri

KARDEŞİNİN MARKETİNE BALTAYLA SALDIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kardeşinin işlettiği markete giren abisi elindeki baltayla markete zarar verdi. Baltayla markete saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Sanat ve tatilin bir arada olduğu otel Bodrum’un göz bebeği oldu

Turizm cenneti Bodrum'da 2021 Temmuz ayında açılan MGallery The Bodrum Yalıkavak, yerli ve yabancı turistlerin gözde oteli oldu. Accor Grubu'nun premium otel markalarından olan turizm tesisi Bodrum'da yapılan en lüks oteller arasına girmenin yanı sıra konsepti ve kalitesiyle de adından söz ettirmeyi başardı.

Sanatsever iş adamı otelini sanat eserleriyle süsledi, turistler hayran kaldı

Ünlü iş adamı Murat Delibalta, Temmuz ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde açtığı yeni otelini paha biçilemeyen sanat eserleriyle süsledi. Sanatsever kişiliğiyle de bilinen Delibalta, otelin dört bir yanında ünlü sanatçıların eserlerini sergileyerek otelciliğe farklı bir tarz getirdi.

Balta girmemiş fesleğen ormanları alevlere teslim oldu

Muğla'da bir haftadır devam eden orman yangınları, ilin 6 ilçesinde değişik noktalarda devam ediyor. Milas ilçesinde değişik noktalarda başlayıp devam eden alevler, fesleğen yaylasındaki balta girmemiş ormanlara ulaştı.

AK Partililer İdlib Şehitleri İçin Lokma Döktürdüler

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Suriye’nin İdlib kentinde hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için Merkez Yeni Cami bahçesinde lokma döktürüp vatandaşlara dağıttı. AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser, Kadın Kolları başkanı Ayşe Çiftçi, İlçe Başkan adaylarından Adem Camuz, Turgay Öztürk, Süleyman Baydar, Rifat Baltacı ile AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş’ında katıldığı etkinlikte Cuma namazından çıkan vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

Kalp krizine yenik düştü

Fethiye’de bir bilgisayar mağazasında çalışan 27 yaşındaki Asil Baltacı, geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti.

TÜMSİAD Fethiye’de Şubeleşiyor

Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ilçemizde teşkilatlanma çalışmalarını bitirmek üzere. Bu kapsamda, Fethiye basın dünyasına tanışma ve kaynaşma amaçlı bir kahvaltı programı düzenleyen TÜMSİAD ‘ın Fethiye’deki yönetim kurulu; Abuzer KARTAL, İsa BALTACI, Ali Seyda Kıvrak, Muhammed Çobanoğlu, Abdulgaffar TOĞLUK, İbrahim KURT, Metin YALÇINSOY, Sabahattin TETİK, Mustafa TOKA, Oğuz TÜRK, Mehmet SİVRİ, Eşref KISA, Serkan DEVECİ, İbrahim GÜLÇİÇEK, Metin TORBALIOĞLU, Adnan EROL isimlerinden oluşuyor.