Bayramını Kutladı Haberleri

Bayramını Kutladı Haberleri

Başkan Oktay, “En büyük bayramımız kutlu olsun”

 Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılını ve tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Başkan Oktay, “Tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağımız fener alayı ve Mehmet Erdem konserine bekliyoruz” dedi.

Vali Tavlı, Orman Kahramanlarının Bayramını Kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yeşil vatanı yangınlardan korumak için göreve başında olan Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Ula Yangın Yönetim Merkezindeki orman kahramanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Başkan Akdenizli, Seydikemer'de Görev Yapan Kamu Personelinin Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Seydikemer’de görev yapan Jandarma, Emniyet ve Sağlık Personelinin bayramını tebrik etti.

Muğla protokolü huzurevi vatandaşlarının bayramını kutladı

Muğla protokolü, Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Akdenizli, Personelin Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Akdenizli; “Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin” dedi.

Başkan Akdenizli, Kurban Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin ve Seydikemerlilerin Kurban bayramını kutladı.

AK Parti milletvekili adayı Otgöz, Seydikemer’de vatandaşların bayramını kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı’nın son gününde Seydikemer’deki vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayram denetimleri 24 saate çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekipleri Ramazan Bayramı tedbirleri çerçevesinde denetimlerini sıklaştırdı. Denetime katılan Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar da ilçeye gelen tatilcilerin bayramını kutladı.

BAŞKAN OTGÖZ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Otgöz, Kurban Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam Âleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Başkan Otgöz: “Türk Milleti 19 Mayıs’ta Destan Yaratmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

SADET KANSIZ İŞÇİ BAYRAMI’NI VE RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız dün kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı. Sadet Kansız İşçi Bayramı’nı ve Ramazan Bayramını kutladı.

AK PARTİ SEYDİKEMER BAYRAM İÇİN BULUŞTU

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı ve Seydikemer Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programında AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, partililer ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

BAŞKAN GÜMÜŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında; paylaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayının Menteşe’de birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığını ifade eden Başkan Gümüş, Bayramların hoşgörünün ve kaynaşmanın sergilendiği özel günler olduğunu belirtti.

SADET KANSIZ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen Dünya’da tek bayramın 23 Nisan olduğunu ifade ederek tüm çocukların bayramını kutladı.

Milas’ta Jandarma 23 Nisan’ı okulda kutladı

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akkovanlık Mahallesi'nde ikamet eden çocuklarla bir araya gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Başkan Otgöz 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm hekim ve sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.

Başkan Otgöz’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak ulusal ve yerel basın temsilcileri ile çalışanlarının basın bayramını kutladı.

Başkan Otgöz, Kurban Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam Âleminin, milletimizin ve Seydikemerli vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Karaca, halkın bayramını kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de önce kaymakamlık binası önünde yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma törenine katılırken, daha sonra Cumhuriyet meydanındaki STK’ların düzenlediği çelenk sunma törenine katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, törenlerde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Törene katılanlar Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile fotoğraf çektirme yarışına girerken, Başkan Karaca, tüm Fethiye halkının ve gençlerin bayramını kutladı.

Başkan Kansız, gençliğin bayramını kutladı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, halkın ve gençliğin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, yaptığı açıklamada, “Türkiye cumhuriyeti Türk gençliğine armağan edilmiştir. Ve ülkemizin geleceği kendini her anlamda çok iyi yetiştirmiş gençlerimizin ellerinde şekillenecektir. Gençlerimize güveniyor 102 yıl önce yakılan bağımsızlık meşalesinin layıkıyla geleceğe taşınacağına inanıyoruz.” dedi.

Başkan Aras Görev Başındaki Personelin ve Esnafın Bayramını Kutladı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı’nda görev başındaki personeli, taksici esnafını ve az sayıda açık olan esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Başkan Otgöz, kucaklaşacağımız bayramlar yine gelecek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemerli vatandaşların,, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Koronavirüs nedeniyle Millet olarak bu bayramı da evlerde geçireceğimizi belirten Başkan Otgöz,  Ramazan Bayramının tüm insanlığa barış, huzur, sevgi ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Otgöz mesajında Filistin’de yaşanılan acının da biran önce son bulması temennisinde bulundu

Milletvekili Demir’den Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir,  Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda tüm İslam aleminin ve Muğla halkının bayramını kutladı. Demir, “Bayramlar, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.” dedi.

Öztürk’ün Ramazan Bayramı mesajı

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, yayınladığı mesajında  tüm İslam Aleminin ve Fethiyeli hemşehrilerinin Ramazan Bayramını kutladı.   

Fethiye’de polislerden 23 Nisan Konvoyu

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şehir içinde konvoy yaptı. Ekipler, Sevgi evi ve yetiştirme yurdunu ziyaret ederek, çocukların bayramını kutladı. 

Başkan Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihini Çocuk Bayramı ilan etmesi, O’nun çocuklarımıza verdiği önemin göstergesidir.” dedi.

Başkan Yakup Otgöz’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı 

Fethiye Birey Anaokulu ve İlkokul öğrencileri, Nevruz Bayramını kutladı. Minik öğrenciler çeşitli aktivitelerle Nevruz’u bayram tadında coşku bir şekilde karşıladı. 

Başkan Otgöz Tıp Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, özellikle pandemi döneminde en ön safta mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı