Bayramlaştı Haberleri

Bayramlaştı Haberleri

Kaymakam Yakuta Şehit Aileleri İle Bayramlaştı

Dalaman Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik düzenleyerek şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Başkan Akdenizli, Personeliyle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı öncesi birimleri ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Akdenizli, belediye çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Başkan Mandalinci, personeliyle bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, belediye personeliyle bayramlaştı.

Fethiye protokolü bayramlaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı'nda bayramlaşma töreni programı düzenlendi.

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Yakup Otgöz: "Muğla’mız İçin Ne Gerekiyorsa Yağacağız."

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanlığı ile Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Muğla’da protokol bayramlaştı

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen programla Muğla Protokolü bayramlaştı. Menteşe Öğretmenevi’nde düzenlenen programda Muğla Valisi Orhan Tavlı, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.

Başkan Akdenizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayram namazı kılıp, bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Akdenizli, Personelin Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Akdenizli; “Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin” dedi.

Muğla’da protokol bayramlaştı

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen programla Muğla Protokolü bayramlaştı. Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen programda Muğla Valisi Orhan Tavlı, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.

MHP ilçe teşkilatı bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı Binasında bayramlaşma töreni gerçekleşti.

AK Parti milletvekili adayı Otgöz, Seydikemer’de vatandaşların bayramını kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı’nın son gününde Seydikemer’deki vatandaşlarla bayramlaştı.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Aday Demir, Datça’da vatandaşlarla bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. 

Aday Otgöz, depremzedeler ile bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de yaşayan depremzedeler ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

Kaymakam Böke,vatandaşlarla bayramlaştı.

Milas Belediyesinde Ramazan Bayramı bayramlaşma programı Milas Belediye Evlendirme ve Düğün Salonunda yapıldı.

Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde Bir Araya Gelerek Bayramlaştı

Millet İttifakı ortaklarından altı siyasi partinin başkan ve üyeleri geçtiğimiz gün açılan Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelerek bayramlaştı.

Fethiye’de bir grup dalgıç, renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde birbirlerine şeker ve kolonya ikram ederek bayramlaştı. Deniz dibinde bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

Başkan Akdenizli, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Hizmet Binasında çalışan belediye personeli ile bayramlaştı.

SED Medya Ailesi Bayramlaştı

Bünyesinde FRT TV, Gerçek Fethiye ve Dost Gazeteleri aynı zamanda gercekfethiye.com, dostgazetesi.com ve sondakika48.com internet sitelerini barındıran SED Medya’da bayramlaşma programı düzenlendi.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

Başkan Oktay, Kapalıçarşı esnafıyla bayramlaştı

Bayram ziyaretlerine üçüncü gün de devam eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Kapalıçarşı'daki esnafla bir araya geldi.

Mete’den bayram kutlamasında ülke ve dünya gündemi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti Binası’nda yapılan bayramlaşmaya Ak parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. İl Başkanı Mete partililer ile bayramlaştı. Kadem Mete’nin bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, Fethiye ve Muğla ile ilgili konulara değil ülke ve Dünya siyaseti ile ilgili konular üzerine konuşması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla’da partililerle bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı çıkışında partililerle bayramlaştı.

Köyceğiz’de protokol bayramlaştı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Öğretmen Evi bahçesinde protokol Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.

Seydikemer Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan ile birlikte Kurban Bayramı münasebetiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

Protokol bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

Protokol gazilerle bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.