Bekleniyor Haberleri

Bekleniyor Haberleri

Güney Ege’de Cuma akşam saatlerine kadar fırtına bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Güney Ege’de Cuma akşam saatlerine kadar fırtına bekleniyor.

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

CHP'de Yerel Seçim Mesaisi: Muğla İlçe Adayları Açıklanabilir

31 Mart yerel seçim öncesinde merakla beklenen Fethiye, Bodrum, Marmaris, Menteşe Belediye Başkan Adayları bugün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) sonrasında ilan edilmesi bekleniyor.

Ak Parti Muğla’da Aday Belirleme Mesaisi! Gözler Pazartesi Gününe Çevrildi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ak Parti de henüz belirlenmeyen ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

Parti Meclisi Sonrası Açıklama Yapılması Bekleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkan Adayı ile ilgili olarak bugün Parti Meclisi toplantısı sonrasında bir açıklama yapması bekleniyor.

Fethiye’de CHP’li Siyasetçilerin Cuma Beklentisi

Fethiye’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayının kim olacağı merakla bekleniyor. Gözler cuma günü gerçekleşecek parti meclisinden çıkacak karara çevrildi.

Bodrum-Kaş Arası Denizlerde Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Antalya Kaş ilçesi arasında denizlerde fırtına bekleniyor.

Özel: Bugün Belediye Başkan Adayı Ve Yerel Seçimlere Dair Açıklama Olmayacak

CHP’de aday belirleme süreci devam ediyor. Muğla’da şimdiye kadar sadece Kavaklıdere Belediye Başkan adayını açıklayan CHP’de Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları merakla bekleniyor.

Bodrum Fk’nın Yıldız Oyuncusu Celal Dumanlı Sakatlandı

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Harun Sağır Adaylık İçin İstifa Edecek Mi ?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. Seydikemer’de mevcut Başkan Önder Akdenizli’nin karşısına Ak Parti’den aday adayları çıkarken, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’ın görevinden istifa ederek, İyi Parti’den aday adayı olması bekleniyor. 

Muğla kıyı bölgelerinde metrekareye 60-100 kg yağış bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın iç kesimlerine metrekareye 30-60, kıyı kesimlerine ise 60-100 kg yağış uyarısı yapıldı.

CHP 38. Olağan Kurultayı Ankara'da Başladı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Genel Kurultayı başladı. Ankara Spor Salonu’ndaki organizasyon için Türkiye’nin her ilinden katılımcıların gelmesi bekleniyor. 

Fethiye’de Yağmur Bekleniyordu, Turistler Denize Girdi

Fethiye’de bugün havanın yağmurlu olması bekleniyordu, fakat yağmurun yağmamasını fırsat bilen turistler güzel havanın tadını Fethiye Çalış Plajı’nda denize girerek çıkardı.

Hava sıcaklığının yükselmesi bekleniyor

Fethiye’de Ekim aylarının sonuna gelinmesine rağmen Temmuz ayından kalma sıcak havalar yaşanıyor. Fethiye’de hava sıcaklığının 34 derecelere kadar yükselmesi bekleniliyor. 

Motorine zam kapıda!

İsrail-Filistin çatışmasıyla birlikte fırlayan petrol fiyatları, akaryakıttaki zamda etkili oldu. 16 Ekim Pazartesi gecesinden itibaren motorine 2 lira 23 kuruş zam bekleniyor.

Fethiyespor maç saatini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor bu akşam 19.00’da evinde Denizlispor ile karşılaşacak.

Motorine büyük indirim

Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler, benzin ve motorin fiyatlarına yansımaya devam ediyor. 7 Ekim Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 2 lira 92 kuruş indirim olması bekleniyor.

Benzine indirim geliyor

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Benzine 5 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim bekleniyor.

Benzine indirim geliyor

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 15 kuruş indirim bekleniyor.

Fethiye’de yağış bekleniyor

Aylardır sıcak havanın etkisini sürdürdüğü Fethiye’de, Pazartesi ve Salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

MSKÜ’de Yabancı Diller Yüksekokulu'nda öğrenci kayıtlarında artış bekleniyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda geçen yıla göre bu yıl öğrenci kayıt artışı bekleniyor.

Benzine zam kapıda

Benzin fiyatlarına bu gece yarısından geçerli olacak şekilde 1,30-1,55 TL arasında zam bekleniyor.

Benzine Yine Zam

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.

Motorine Zam Kapıda 

Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamlar benzin ve motorin fiyatlarında da değişikliğe neden oluyor. Sektör kaynaklarının aktardığına göre 11 Ağustos 2023 Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,80 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. 

Muğla'da limon üretiminde yüzde 222 artış bekleniyor

Muğla'nın önemli ihracat kalemlerinden olan narenciye üretiminde portakalda yüzde 158, limon üretiminde ise yüzde 222 bir artış bekleniyor.

Motorine zam kapıda

Motorine 1,45 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. Beklenen zam pompaya yansırsa motorinin litresi Fethiye’de 35 lira 32 kuruşa çıkacak.

Rekor sıcaklık bekleniyor!

Bugün mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın. Muğla’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün daha da artarak mevsim normallerinin 7 ila 9 derece üzerine çıkacak.

Hava sıcaklığı 40 dereceye yaklaştı

Fethiye’de Cumartesi günü hava sıcaklığının 38 derece olması bekleniyor.

Motorine zam geliyor

5 Temmuz 2023 tarihinde benzin grubunda bir fiyat değişikliği bulunmuyor. Motorine ise gece yarısı itibarıyla 87 kuruş zam bekleniyor.