Belediyeden Haberleri

Belediyeden Haberleri

Belediyeden 382 yapıya mühürleme

Bodrum Belediyesi tarafından kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları kapsamında, yılbaşından bu yana 382 yapıya mühürleme işlemi yapıldı.

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

Belediyeden Öğrenciler İçin Sinema Günleri

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan öğrenciler için sinema günleri organize edildi.

Belediyeden muhtarlara yeni yıl hediyeleri

Marmaris Belediyesi’nin mahalle muhtarları için hazırladığı yeni yıl hediyeleri ekipler tarafından tek tek takdim edildi.

Belediyeden Engelli Bireylere Akülü Sandalye Temini

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla özveri ile çalışan Bodrum Belediyesi, 2023 yılında toplam 9 engelli araç alımı yaptı.

Belediyeden Bodrum’a Yeni Sosyal Donatı Alanı

Bodrum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Üç Fidan Parkı’nın açılışı gerçekleşti.

Belediyeden Anaokulu Öğrencilerine Hediye

Bodrum Belediyesi tarafından anaokulu öğrencilerine hediye dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Belediyeden kaçak yapılaşma ile mücadele

Bodrum Belediyesi tarafından 2019 yılından bu yana ilçe genelinde sürdürülen kaçak yapılaşma ile mücadele çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden mevsimsel bakım çalışmaları devam ediyor

Milas genelindeki ağaç ve çalı gruplarının kente daha estetik görüntü kazandırması amacıyla Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe birimi tarafından başlatılan budama çalışmaları, birime bağlı personelin özverili çalışmaları ile gerçekleştiriliyor.

Belediyeden “Bodrum’un Şehitleri ve Gazileri” Kitabı

19 Eylül Gaziler Günü, Bodrum’da bir dizi etkinlikle kutlandı. Belediye Meydanı’nda düzenlenen tören ile başlayan etkinlikler, makam ziyareti ve öğle yemeği ile devam etti.

Belediyeden Okuma Seferberliği Projesi başlatıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100.Yılında çocuklarda ve gençlerde okuma alışkanlığını arttırmak ve kitap sevgisini aşılamak için Okuma Seferberliği Projesi başlattı.

Belediyeden Eğitim Seferberliği

Milas Belediyesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca farklı dallarda devam edecek kurslarla öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve akademik başarılarını artırmalarına katkı sağlayacak.

Belediyeden ‘Geleceğin meslekleri’ projesi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Avrupa finansmanı tarafından desteklenen, Türkiye genelinde 45 ilde yürütülecek olan ‘Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi’nde yer almak üzere, Menteşe Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete sunulan Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi Muğla ili için proje uygulama yeri olarak belirlendi.

Belediyeden kan bağışı etkinliği

Bodrum Belediyesi organizesinde Bodrum Kaymakamlığı ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile Belediye Meydanı’nda kan bağışı etkinliği başladı.

Belediyeden kanal açma ve temizlik çalışması

Bodrum Belediyesi, Bodrum genelinde menfez, mazgal ve yağmur suyu hatlarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Karaca: “Elektrik Kesiliyor, Fethiye Belediyesi Şikayet Ediliyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, her türlü elektrik ve su kesintisinin belediyeden bilindiğini belirterek halkı bilinçlendirmek amacıyla Çalış Halk Plajı açılışında önemli konulara değindi.

Belediyeden İçmeler Projesi açıklaması

Marmaris Belediyesi İçmeler Projesi ile ilgili olarak basın açıklamasında bulundu.

Belediyeden Gıda Bankacılığı Uygulamaları

Bodrum Belediyesi, gıda israfının önlenmesine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Gıda Bankacılığı Sistemi Projesini hayata geçirdi

Belediyeden üniversite adaylarına tercih desteği

 Bodrum Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında üniversite tercihi yapacak adaylara yönelik “Ücretsiz Tercih Danışmanlığı” hizmeti sunuyor.

Belediyeden Deniz Dibi Temizliği

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gündoğan Mahallesi sahilinde devam etti.

Belediyeden Lavanta hasat şenliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yerkesik-Yeniköy Mahallesinde kurulan koku vadisi lavanta bahçesinde lavanta şenliği düzenledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen festivalde lavanta hasadı gerçekleştirildi.

Belediyeden Plajlarda Temizlik Ve Güvenlik Çalışmaları

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yarımada genelinde vatandaşların plajlardan ve denizden rahat bir şekilde faydalanabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden Kaçak Yapılaşma Mücadelesi

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan "Kaçak Yapılaşma ile Mücadele Seferberliği" devam ediyor

Belediyeden Kesintisiz Wi-Fi Hizmeti

Bodrum Belediyesi tarafından bilgiye hızlı ve kolay erişimi sağlamak, acil durumlar sırasında iletişimi kolaylaştırmak, bölgedeki turizme katkı sağlamak, sosyal etkileşimi artırmak için kamusal ortak kullanım alanlarında Wi-Fi hizmeti veriliyor

Belediyeden, Ada Ve Koylarda Temizlik

Bodrum Belediyesi, Bodrum Yarımadası’nda yer alan ada ve koylarda kıyı temizliği ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Belediye dolandırıcılara karşı uyardı

Her fırsatta yeni yöntemler deneyerek, halkın parası ve malına göz diken dolandırıcılar, Fethiye’de belediye başkanı ve belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışıyor. 

Belediyeden Sokak Hayvanlarına Sağlık Hizmetleri

Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürürken Gümüşlük ve Ortakent Mahallelerinde sokak hayvanları için sağlık hizmeti programı gerçekleştirdi.

BELEDİYEDEN SU SEMİNERİ

Bodrum Belediyesi tarafından 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla seminer düzenlendi.

MİLAS’TAKİ ACİL TOPLANMA ALANLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?

Milas Belediyesi, gerçekleşebilecek olası bir doğal afete karşı vatandaşları acil toplanma alanları konusunda bilgilendirdi. Belediyeden yapılan bilgilendirmede, Milas genelinde vatandaşların toplanabileceği en az 70 nokta olduğu belirtilirken, vatandaşların ikamet ettiği mahalledeki toplanma alanlarına Milas Belediyesi resmi internet sitesi olan https://www.milas.bel.tr/ adresindeki “Kent Rehberi Haritası” bölümünden de ulaşabileceği ifade edildi.

BELEDİYEDEN VATANDAŞA ODUN VE SOBA DESTEĞİ 

Fethiye Belediyesi tarafından “Yurttaşlarımızla Dayanışma İçindeyiz” sloganıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara odun ve soba yardımı devam ediyor.