Beton Haberleri

Beton Haberleri

Turizm kenti Marmaris'teki asırlık su hikayesinde mutlu sona yaklaşıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesine 60 kilometre mesafede, yarımadanın en uç noktasında ve bir ucu denize bakan Taşlıca Mahallesi'nde asırlık su sorunu, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı "Bozburun Yarımadası İçme Suyu Projesi"nin tamamlanması ile çözülecek. Kırsal Taşlıca Mahallesi'nde neredeyse her evde, geleneksel beton sarnıçlar bulunurken, içme suyu için en yakın köy Söğüt Mahallesi'ndeki çeşmeden içme suyu temin ediliyor.

Müdür Yiğit, “2024-2025 sezonunda betonarme tribünü kapalı olacak”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiyespor’un müsabaka yaptığı Fethiye Şehir Stadı’nda deprem analizi olumsuz sonuçlanan betonarme bölümü kapatılarak stat genelinde güçlendirme çalışmaları yapılıyor.

Baraj suyu çekildi, 100 yıllık köprü ortaya çıktı

Aydın'ın Çine ilçesinde, 1994 yılı öncesi Muğla-Aydın karayolunun ulaşımını sağlayan 100 yıllık beton köprü ortaya çıktı.

Muğla Atatürk Stadyumu'nda yenileme çalışmaları başladı

Muğla Atatürk Stadyumu'nda depreme dayanıklılık testi sonucunda yıkım kararı verilen betonarme açık tribünün yenilenmesi için yıkım çalışmaları başladı.

Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Beyobası mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden beton mikseri sürücüsü devrilen araç içinde sıkıştı.

Hediyelik eşya yapılan evde yangın

 Muğla’nın Ortaca ilçesinde hediyelik eşya üretimi yapılan tek katlı betonarme evde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Beton mikseri devrildi: 1 yaralı

Beton mikserinin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Fethiye'de Beton Mikseri Kadını Metrelerce Sürükledi: 1 Ağır Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, B.B. idaresindeki beton mikseri, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kadına çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen genç kadın ağır yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından kazada ağır yaralanan Ecenur Götür (21), Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Seydikemer’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Akçova mahallesinde 15 km yol açımı yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaçak inşaatlara beton döken firmalara yasal işlem

Bodrum Belediyesi tarafından kentin doğal yapısının korunması için yürütülen kaçak yapılaşma ile mücadele çalışmaları kapsamında, kaçak ve ruhsatsız inşaatlara beton veren firmalar hakkında yasal işlem uygulandı.

Beton mikseri ile yolcu midibüsü çarpıştı

 Menteşe-Yatağan karayolu Akçaova Mahallesi mevkiinde beton mikseri ile yolcu midibüsü çarpıştı.

Otomobil beton duvara çarptı

Aydın-Muğla karayolu Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

Başkan Akdenizli; “Gençlerle Büyük Önem Veriyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Bisiklet ve Yürüyüş Yolunda gençlerle birlikte bisiklet sürdü. Seydikemer’in Cumhuriyet ve Menekşe Mahallelerinde yer alan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nun 2’nci etap çalışmaları başladı. Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları kapsamında beton dökülüp, boyamalar yapıldı. Ulaşım ve çevre düzenlemesi ise devam ediyor.

3. etap sosyal konutların temel inşaatı tamamlanıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Toplu Konut İdaresi tarafından 2020 yılında kura çekimi gerçekleştirilen 350 adet 2+1 ve 150 adet 3+1 toplam 500 adet sosyal konutun temel kazımı ve temel beton döküm işi tamamlanıyor.

Beton Mikseri ile Traktör Çarpıştı

Muğla-Aydın karayolu Yatağan girişinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

“Muğla’nın betona boğulmaması için mücadele ediyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi, imara uygun olmadan açılan ve çevreye zarar verebilecek diğer uygulamalara karşı hukuki mücadelesini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar toplam 174 çevre davası açtı.

Otomobil Direğe Çarptı; 1 Yaralı

Bodrum’da kontrolden çıkan otomobil, beton elektrik direğine çarptı. Kazada 1 kişi yaralanırken direk yol ortasına devrildi.

Hafriyat Kamyonu Ve Beton Mikserlerine 750 Bin Lira Ceza

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 50 hafriyat kamyonu ve beton mikserine ‘çevre kanununa muhalefet ve emre aykırı davranış’ nedeniyle toplam 750 bin lira ceza kesildiğini söyledi.

Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, çöp konteynerine ve konteyner arkasındaki beton direğe çarptı. Sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.

TEKNEDE HAYATINA SON VERDİ

Fethiye’nin Karagözler Mahallesinde bulunan beton iskeleye bağlı bir teknede işçi Emre Eraslan (27) hayatına son verdi.

FETHİYE’DE BETON DEPOSUNUN ANA SANTRALİNDE YANGIN ÇIKTI

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir beton deposunun ana santralinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte beton yol yapımı ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor.

KAÇAK YAPILARA BETON DÖKÜMÜNE İZİN YOK

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapılarla mücadele kapsamında, ilçede faaliyet gösteren beton döküm firmalarına “ruhsatsız yapılara beton dökülmemesi” yönünde resmi yazı gönderildi.

KAÇAK YAPILARA BETON YASAĞI

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapılarla mücadele çerçevesinde, ilçede faaliyet gösteren beton döküm firmalarına “ruhsatsız yapılara beton dökülmemesi” yönünde resmi yazı gönderildi.

YAĞIŞTAN KAYGANLAŞAN YOLDA BETON MİKSERİ DEVRİLDİ: 1 YARALI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Turgut Mahallesi'nden Orhaniye Mahallesi'ne giden istikamette yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda beton mikseri devrildi. Sürücü yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

MENTEŞE’DE BİR ŞAHIS KONTEYNIRDA ÖLÜ BULUNDU

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi'nde bir beton firmasında çalışan 50 yaşındaki Abdil Çetin kaldığı konteynırda ölü olarak bulundu.

YİĞİT BETON, FİLOSUNA YENİ ARAÇLAR KATTI

Fethiye'nin en önemli inşaat şirketlerinden Yiğit Beton, kullanıcıya kolaylık sağlayarak iş yükünü hafifleten Kaluman Junjin ve verimliliği arttırmak üzere Cat 336 adlı 2 aracı filosuna kazandırdı.

URANTAŞ BETON’DAN YERLİ ÜRETİME DESTEK

Ülkemizde son zamanlarda gelişen yerli üretim furyasına katılan Grp Pump firması, ilk iş makinesini üretti. Yerli üretime destek olan Urantaş firması ise 001 kodlu olan ilk yerli üretim makineyi satın aldı. Makineyi düzenlenen kokteyl ile tanıtan yetkililer yerli üretime desteğin devam edeceğini belirttiler.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ BETON MİKSERİNİN ALTINDA FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde beton mikserinin altında kalan motosikletli kurye feci şekilde can verdi.