Bilgi, Haberleri

Bilgi, Haberleri

Polisten Ortaca’da evde uyuşturucu üretimine operasyon

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ortaca ilçesinde uyuşturucu imalatı yapılan eve yapılan operasyonda esrar ve kenevir ele geçirildi.

Kaymakam Ertaş’tan mahalle ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Çatalarık mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Aday Adayı Kökten'den kermese katılım

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

Seydikemer’de imam ve müezzinlere yönelik kurs tamamlandı

Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an kursu hizmetlerini yürüten personelin bilgi, beceri ve formasyonlarını geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla imam hatip ve müezzin kayyımlara yönelik düzenlenen "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu" tamamlandı.

Vali Akbıyık Ortaca'da Temaslarda Bulundu

Muğla Valisi İdris Akbıyık Ortaca ilçesini ziyaret ederek yetkilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aday Adayı Tilkici, Başkan Tugay'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı makamında ziyaret etti

Aday Adayı Tilkici, Soydemir’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Deneyap Öğrencilerine Fark Yaratan Teknik Gezi

Muğla'da 140 DENEYAP Teknoloji Atölyeleri öğrencisi bilgi, beceri ve motivasyonlarının artırılması amacıyla 'Teknik ve Sosyal Gezi' etkinliğine katıldı.

Toprakçı, Sosyal Hizmet Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı, Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Eski Belediye Başkanlarıyla Bodrum’a Dair

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, muhtar ziyaretlerinden sonra Mumcular’da görev yapmış eski Belediye Başkanları Halil Işık, Mehmet Başol ve Kazım Avcı’yı ziyaret etti.

Anadolu Vakfı öğretmenlerin hayatına değer katıyor

Anadolu Vakfı’nın, öğretmenlerin değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan “Değerli Öğretmenim Programı”, Kasım ayı eğitimleri ile devam ediyor. Tüm Türkiye’ye açık olan projede Kasım programı kapsamında 22 Kasım “Eğitimde Yaratıcılık ve Oyun Tasarımı”, 24 Kasım’da “Zihin Haritası Teknikleri” ve 25 Kasım’da “Kuşağını Anlamak ve Yönetmek” eğitimleriyle Muğlalı eğitimcilerle buluşacak.

Fethiye Güç Birliği, Türk Akreditasyon Kurumu Tarafından Akredite Edildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın iştiraki Fethiye Güç Birliği Tanıtım ve Ticaret Limited Şirketi (FGB), Tandem Yamaç Paraşütü Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi olma yolunda kararlılıkla ilerliyor. Denetimden başarıyla geçen FGB, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildi. Akreditasyon belgesini teslim alan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve FGB Müdürler Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “FGB, tandem yamaç paraşütü mesleğini yapanların ve aday olanların, gerekli mesleki bilgi, beceri ve yetkinliğe sahip olduklarını tarafsız, adil ve güvenilir bir şekilde belgelendirerek, ulusal ve uluslararası düzeyde bir belgelendirme merkezi olma yolunda önemli bir adım attı.” dedi.

FERİZCAN’DAN ESKİ BAŞKAN ŞEVKİ ÇAKAL’A ZİYARET…

Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, geçmiş dönemlerde kulüp başkanlığı yapmış olan Şevki Çakal’ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiyespor’a geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış tüm büyüklerimizi ziyaret ediyoruz diyen Mustafa Ferizcan, “amacımız eski başkanlarımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak” ifadelerini kullandı.