Birleşik Krallık Haberleri

Birleşik Krallık Haberleri

MUĞLA’DAN İNGİLTERE’YE BAL HATTI

Türkiye’deki çam balı üretiminin yaklaşık yüzde 80’inin gerçekleştirildiği Muğla, Birleşik Krallık’ın radarına girdi.

Büyükelçi'den Fethiye Belediyesi'ne Resmî Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile görüşmelerinde özellikle 2024 turizm sezonu hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Başkan Ünlü, Büyükelçi Morris’i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a Ziyaret

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisinden Fethiye Belediyesine Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelen Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya makamında resmi bir ziyarette bulundu.

Birleşik Krallık Büyükelçisinden Başkan Aras'a Ziyaret

Birleşik Krallık Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Oktay, Büyükelçi Morris'i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti.

Birleşik Krallık Büyükelçisi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. 

İngilizler deniz, kum ve güneşin yanında sağlık turizmine geliyor

 Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelen Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyet Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

İngiliz Büyükelçi’den Fethiye Belediyesi’ne Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ve beraberindeki diplomatik heyet Fethiye Belediyesine resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Muğla’ya 1 milyon İngiliz turist bekleniyor

Çeşitli gezi ve incelemelere katılmak üzere Muğla'ya gelen Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott, Muğla Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Fethiye’deki İngilizlerden Anlamlı Bağış

Fethiye’de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları örnek bir dayanışmaya imza attılar. Fethiye’de yerleşik, aralarında değişik milletlerden kişilerin de bulunduğu bir grup yabancı, kendi aralarında topladıkları 27.520 TL’yi yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere, Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen bir törenle AKUT (Arama Kurtarma Derneği) ve MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği) Fethiye temsilcilerine teslim ettiler.

Fethiye'deki İngilizlerden Atatürk'e saygı duruşu

Fethiye'de yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yıldönümünde düzenledikleri törenle andı.

Marmaris Ticaret Odası’ndan 2022 atağı

Son 2 senedir Marmaris'te neredeyse durma noktasına gelen turizm sektörünü 2022 yılında canlandırmak için Marmaris Ticaret Odası (MTO) Başkanı S. Mutlu Ayhan, Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ile biraraya geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı görüşmede, İngiltere ve Marmaris arasındaki turizm ilişkileri ele alındı.