Bisiklet Yarışı Haberleri

Bisiklet Yarışı Haberleri

Ula’da 150 sporcu ile bisiklet yarışması gerçekleştirildi

 Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Ula Karabörtlen mevkiinde yapılan 'Bisiklet Yarışı'na yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Muğlalı bisikletçiler 2023’ü başarı ile tamamladı

Muğlalı bisikletçiler sezonun son bisiklet yarışı olan ve İstanbul Beykoz’da düzenlenen Türkiye Kupası puanlı yol yarışında büyüklerde Türkiye üçüncülüğünü elde etti. U23 erkekler kategorisini de 2023 Türkiye 2’’ncisi olarak kapatan Muğla Karya Bisiklet takımın genç sporcusu İsmail Mert Bozkurt Türkiye 5’incisi olarak alt yapılarda da gelecek vaat etti.

Bisikletle Paraşütten Atladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı renkli görüntülere sahne oluyor.

Likya Granfondo Bisiklet Yarışı Yapıldı 

Fethiye’de Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 4. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışları tamamlandı. Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Muğla bisiklet takımı 30 ülkenin katıldığı yarışta altın madalya kazandı

Muğla Karya Bisiklet Takımı Sporcusu Nurettin Emre Oruç, İstanbul’dan sonra Ankara’da 30 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı bisiklet yarışında da birinci olarak Muğla’ya büyük gurur yaşattı.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikler çerçevesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için bisiklet yarışı startı verildi, Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi yapılıp ardından şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

3. Uluslararası Halikarnas Granfondo Yol Bisiklet Yarışı Yapıldı

Bodrum'da geleneksel hale getirilen Uluslararası Bodrum Halikarnas Granfondo Yol Bisiklet Yarışı üçüncü kez gerçekleştirildi.

ANTIK KENT TLOS 10 KASIMA HAZIRLANIYOR

Hitit Kaynaklarında ülke olarak geçen Likyanin en önemli yerleşim yerlerinden biri olarak gösterilen Seydikemer ilçesine 15 km uzaklıkta bulunan Antik Tlos kenti 10 Kasım da Büyük Tlos Kritertum Bisiklet Yarışına hazırlanıyor.

ULUSLARARASI LİKYA GRANFONDO BİSİKLET YARIŞI SONA ERDİ

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi uluslararası Fethiye Sporfest kapsamında Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışı 9.30’da verilen startla başlayıp sporcuların kıyasıya mücadelesi sonucunda 2 buçuk saat sonra sona erdi.

YARIŞ DOLAYISIYLA YOLLAR KAPALI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi uluslararası Fethiye Sporfest kapsamında bisiklet yarışı düzenlenecek. Yarış dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

’Santini Queens Of The Aegean Boostrace’ bisiklet yarışı Marmaris’te gerçekleşti

Türk Telekom sponsorluğunda bu yıl Türkiye'de düzenlenen 'Santini Queens Of The Aegean Boostrace' bisiklet yarışı gerçekleşti. Marmaris'te 29 Mayıs'ta gerçekleşen 145 km'lik etabın kazananı kadınlarda Azize Bekar, erkeklerde Anton Hrabovskyı oldu. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kapsamında gerçekleşen yarış, yerli-yabancı pek çok bisiklet tutkununu bir araya getirerek Marmaris'in doğal güzelliklerini dünyaya tanıttı.

Marmaris’te bisiklet yarışı için geri sayım başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 29 Mayıs'ta düzenlenecek olan, hem yarış hem tatil konseptli Türkiye'nin ilk bisiklet yarışı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayım başladı.

Bisiklet yarışı öncesi halk sürüşü yapıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet Yarışları öncesinde halk sürüşü yapıldı.

Pedallar Seydikemer’de Çevrildi

Seydikemer Belediye Başkanlığının destekleriyle bu yıl 2’ncisi düzenlenen Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışları tamamlandı. Seydikemer’in tarih kokan coğrafyasında pedal çeviren bisiklet tutkunlarının kıyasıya mücadelesi nefes kesti.

Farkındalık için pedal çevirdiler

Bodrum Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, sürdürülebilir kentsel hareketliliğe dikkat çekmek amacıyla bisiklet yarışı düzenledi. Bisikletçiler Bodrum Çamlık MTB CUP'ta bisikletlerini bu kez farkındalık oluşturmak amacıyla sürdü.

Bisikletler Fethiye, Marmaris ve Bodrum sokaklarında yarışacak

Muğla'nın 3 turistik ilçesi; Fethiye, Marmaris ve Bodrum'da Muğla Cup Bisiklet Yarışı gerçekleştirilecek.

15 Temmuz Bisiklet Turnuvasında şampiyonlar madalyalarını aldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Muğla Valiliği koordinesinde düzenlenen etkinliklerde bu yıl ilk defa Menteşe-Marmaris arası Bisiklet puanlı bisiklet yarışı düzenlendi. Türkiye'nin 27 ilinden toplam 212 bisiklet sporcusu 45 derece sıcaklıkta yaklaşık 60 kilometre pedal çevirdi. Dereceye girenler madalyalarını aldı.

2020 Patara Yılında Dev Organizasyon

Seydikemer’in komşu ilçesi Kaş’ta bulunan Patara, Seydikemer Belediyesi ve Kaş Belediyesi’nin destekleriyle Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet yarışı düzenlenecek. Patara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020 yılını “Patara Yılı” ilan etmesinin ardından Türkiye ve Dünya gündemine oturdu. Seydikemer’in de turizmine katkı sağlanması beklenen “Patara Yılı” vatandaşları heyecanlandırıyor. Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet Yarış Koordinatörü Hazar Yaka, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“EN YAVAŞ GİDEN BİSİKLET YARIŞI" DÜZENLENDİ…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; Fethiye Bisiklet Ve Doğa Sporları Kulübü tarafından “En Yavaş Giden Bisiklet Yarışı" düzenlendi. Fethiye Belediyesi ile Fetav işbirliğiyle gerçekleşen yarışlarda; birinci Ali Osman Dikmen, ikinci Okan Karadağ, üçüncü Furkan Irmak, dördüncü ise Yusuf Efe Çağlar oldu…