Bisikletçiler Haberleri

Bisikletçiler Haberleri

Muğlalı bisikletçiler 2023’ü başarı ile tamamladı

Muğlalı bisikletçiler sezonun son bisiklet yarışı olan ve İstanbul Beykoz’da düzenlenen Türkiye Kupası puanlı yol yarışında büyüklerde Türkiye üçüncülüğünü elde etti. U23 erkekler kategorisini de 2023 Türkiye 2’’ncisi olarak kapatan Muğla Karya Bisiklet takımın genç sporcusu İsmail Mert Bozkurt Türkiye 5’incisi olarak alt yapılarda da gelecek vaat etti.

Bisikletçiler Cumhuriyet’in 100. Yılı için pedalladı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle Kaymakamlığın koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Resim Sergisi ile başlamıştı. Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Bisiklet Turu ile devam etti.

Marmaris-Bodrum 5. etap Menteşe’de yoğun ilgi ile karşılandı

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun beşinci günü olan Marmaris-Yalıkavak etabı çerçevesinde bisikletçiler Menteşe’den vatandaşlar ve öğrenciler tarafından alkışlar eşliğinde geçti.

MUĞLALI BİSİKLETÇİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Geçtiğimiz yıllarda Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından alınan bisikletlerle çalışmalarına başlayan Muğla Karya Bisiklet Takımı Alanya’da Dünya Bisiklet Federasyonu UCI yıllık faaliyet programında yer alan ULUSLARARASI UCI 1.2 GP MJ CRITERYUM da Gümüş madalyayı alarak büyük başarıya imza attı.

MUĞLALI BİSİKLETÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya da düzenlenen Bisiklet Turkiye Şampiyonasında Nurettin Emre Oruç, Barış Akkoyun, Mevlüt Emre Özkurt ve Fatih Güngör den oluşan Muğla Karya GSK Bisiklet Takımı Türkiye 2.si oldu.

BİSİKLETÇİLERDEN 30 AĞUSTOS’UN 100. YIL ZAFER TURU

Menteşe Belediyesi'nin paydaşı olduğu etkinlik, Muğla Bisiklet Derneği üyelerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde Cumhuriyet Meydanında çelenk sunmaları ile başladı.

Dalaman’da bisiklet turu düzenlendi

Dalaman Kaymakamlığı, Dalaman Meslek Yüksek Okulu ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği 'İyi ki Dalaman var' bisiklet turu protokol üyeleri, bisikletçiler, öğrenciler ve vatandaşların da katılımı ile gerçekleştirildi.

BoostCamp’te zorlu mücadele 23 Mart’ta başlıyor

Marmaris'te 5 gün boyunca sürecek yol bisikleti kampı Boostcamp, Türk Telekom Prime sponsorluğunda 23 Mart'ta başlıyor. Bu yıl Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kapsamına alınan ve dünyaca ünlü bisikletçilerin yoğun katılım talebi gösterdiği kamp, Türkiye'yi dünyaya tanıtacak. Yerli ve yabancı pek çok bisiklet tutkununu bir araya getirecek.

Doğa dostu bisikletçiler yanan ormanlar için pedal çevirip fidan dikecek

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz aylarda çıkan yangında küle dönen ormanlar için Orman Bakanlığı ve gönüllerinin fidan dikme seferberliği devam ederken 13 Mart Pazar günü ilki düzenlenecek olan 'Bisikletli Çevre Şenliği'nde doğaseverler fidan dikmek için pedallayacak.

Bisikletseverler sezonu yine Marmaris’te açacak

Amatör yol bisikletçilerinin heyecanla beklediği ve bisiklet tatili olarak bilinen Boostcamp, bu yıl beşinci kez Türk Telekom Prime desteğiyle 23-27 Mart tarihleri arasında Marmaris gerçekleştirilecek.

Farkındalık için pedal çevirdiler

Bodrum Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, sürdürülebilir kentsel hareketliliğe dikkat çekmek amacıyla bisiklet yarışı düzenledi. Bisikletçiler Bodrum Çamlık MTB CUP'ta bisikletlerini bu kez farkındalık oluşturmak amacıyla sürdü.

Avrupalı bisikletçiler, Zeybek oynadı

Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki Brüksel merkezli Erasmus+ Sport programı kapsamında Yunanistan, Bulgaristan, Litvanya ve Portekiz'den Menteşe'ye gelen 16 bisikletçi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde zeybek oynadı.

Bisikletçiler 16 Nisan Cuma günü Fethiye’de olacak

Bu yıl 56'ncısı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 12 Nisan Pazartesi günü 144,9 kilometrelik Konya-Konya etabıyla başladı. Toplam 8 etaptan oluşan tur kapsamında bisikletçiler 16 Nisan Cuma günü Fethiye’de olacak.

Bisikletçiler Zeynep Aslan Anısına Pedal Bastı

Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri, bisiklet kazalarına dikkati çekmek amacıyla Muğla'nın Menteşe ilçesinde "bisikletime çarparsan ölürüm" sloganıyla pedal çevirdi.

Fethiyeli bisikletçiler yarış sezonuna başladılar

2011’ den bu yana Fethiye’de bisiklet sporunda başarılı faaliyetlerde bulunan ve Türk vatandaşlığı geçen Julien Romeo Arama 'nın çabalarıyla; Fethiye'de bisiklet ve triatlon sporunu yaygınlaşıyor.

Üçüncülük Kupası İle Döndüler

Julien Bisiklet ve Triatlon Akademisi ile Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Gazipaşa Duatlon Finaline katıldılar. Yarışmada büyük bir başarı gösteren Fethiyeli bisikletçiler; üçüncülük kupası ile döndüler.

BİSİKLETÇİLER FETHİYE’DEN START ALDILAR

54. Cumhurbaşkanlığı Uluslar arası Türkiye Bisiklet Turunun 3. Etabı Fethiye’den start aldı. 54. kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Fethiye- Marmaris etabı; Fethiye’den başladı.

ROMANYA’DA DERECE YAPTILAR

19-20 Mayıs tarihleri arasında Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenen Banca Transilvania Maraton Dağ Bisiklet yarışlarına katılan Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübün Minik Bisikletçileri Fethiye’ye derece ile döndüler. Fethiyeli minik bisikletçilerden Umut Gökduman 5’inci, Hasan Efe Özenç ise 10’uncu oldu…