Bisikletçiler Cumhuriyet'in 100. Yılı için pedalladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyet'in 100. Yılı nedeniyle Kaymakamlığın koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Resim Sergisi ile başlamıştı. Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Bisiklet Turu ile devam etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği 100. Yıl Bisiklet Turu Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak’ın verdiği startla Köyceğiz Hükümet Konağı önünde başladı.

Bisikletçiler Atatürk Bulvarını takip ederek şehir merkezine geldi. Cumhuriyet Meydanı’ndan Atatürk Kordonu’na geçtiler. Atatürk Kordonunda kanocuları selamlayan bisikletçiler, Atatürk Kordonu’ndan çıkarak Hamitköy Mahallesi’ne kadar pedalladı.

Bisikletçiler Hamitköy Mahallesi’nden geriye dönerek, aynı güzergâhı takip ederek Köyceğiz Kaymakamlığı önünde 100. Yıl Bisiklet Turunu tamamladı.

Bisiklet turuna Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Belediye Başkan Vekili Ömer Ölmez, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, ilçe protokolü, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN