Bitti Haberleri

Bitti Haberleri

İngiliz çiftin kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı

Otel odasında boğazından kesici aletle yaralanmış şekilde kanlar içerisinde bulundu

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Marmaris Adnan Menderes Caddesi’nde Çalışma Başlatıldı

Yaz sezonu açılmadan yol yapım ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir sorunlu noktaya daha neşter vuruyor. Özellikle yaz aylarında yoğunluğun yaşandığı yerlerden biri olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalışma başlatıldı. Çalışma bittiğinde bu yol da asfalta kavuşacak.

Milas’ta Yeni Yılın İlk Gecesi Kanlı Bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde M.A. (62), tartıştığı M.A. (54) isimli kişi silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Vurulan M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Bodrum'da Ender Arslan Dönemi Bitti

Çağdaş Bodrumspor'da üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Başantrenör Ender Arslan ve tecrübeli oyuncu Hakan Yapar ile yollar ayrıldı.

Havaya kurşun sıkan gençler polisten kaçamadı

Muğla’nın Marmaris ilçesi belediye yat limanında bir grup gencin tehlikeli eğlencesi karakolda bitti. Yat limanına demirli bir tekneden havaya 6 el ateş açılması ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken gençlerin polisleri görünce denizi attığı silahı deniz polisleri ve sahil güvenlik ekipleri çıkardı.

Muğlaspor Burdur’dan Beraberlikle Dönüyor

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 2.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Burdur MAKÜ’ye konuk oldu. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Yaz bitti, satışlar düştü

Yaz sezonunun yavaş yavaş bitmesinin ardından balık pazarı esnaflarından olan Fethi Bey, FRT TV’ye konuştu.

Bodrum'da kırmızı alarm

Turizmin göz bebeği Bodrum'u besleyen Mumcular Barajı'nda su bitti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Ceyhun Özçelik, 'Acil durum eylem planı için geç kalıyoruz' dedi.

Marmaris’te tatlı kavgası acı bitti: 5 yaralı

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir lokantada müşteriler ile çalışanlar arasında tatlı yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Uzman Klinik Psikoloğu Seray Aksoy: “Çocukları okula dönüş fikrine hazırlamak çok önemli”

Hem ebeveynler hem de çocuklar için tatil dönemi artık bitti. Okul alışverişi yapıldı, eşyalar tamamlandı ama peki ya çocuğunuz yeni eğitim-öğretim dönemine hazır mı? Tatil havasından çıkması için neler yapmalısınız? Sorularının cevabı veren Klinik Psikolog Seray Aksoy, önerilerde bulundu.

Laf Atma Kavgası Kanlı Bitti

Muğla'nın Marmaris ilçesi sahilinde iki grup arasında kızlara laf atma iddiasıyla çıkan kavgada 1 kişi sırtından bıçakla yaralandı.

Bayram Bitti, Tekne Turlarına İlgi Düştü 

Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistler 12 Adalar ve 6 adalar tekne turlarına yoğun ilgi gösterdi. Bayramın bitmesiyle turlara ilgide azaldı.

Şelale gezisi olaylı bitti

 Muğla’nın Fethiye ilçesindeki, Kelebekler Vadisi’nde uçurumda mahsur kalan tatilciler Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve MAGAME ekipleri tarafından kurtarıldı.

İkinci ara tatil bitti, ders zili çaldı

İlk ve ortaöğretim kurumlarında, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili sona erdi.

TURİZM SEZONU BİTTİ İNŞAAT SEZONU BAŞLADI

Bodrum'da turizm sezonunun bitmesinin ardından inşaat sezonu başladı. Yaz sezonunda duran inşaat projeleri yeniden hayata geçerken yeni inşaat çalışmaları da dikkatlerden kaçmadı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi yapı kontrol müdürlüğü de kaçak yapılarla ilgili sahaya indi.

“KÜFÜR” TARTIŞMASI KANLI BİTTİ, MEKAN ÖNÜNE GELİP KURŞUN YAĞDIRDI 1 YARALI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde “küfür etme” meselesi yüzünden çıkan kavgada bir şahsın telefonla aradığı oğlu mekanın önüne gelip kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi yaralandı.

SERA ÜRÜNÜ ZAMLI GELDİ

Kış ayının başlamasıyla birlikte tarla ürünlerinde sona yaklaşıldı. Sera ürünlerinin satışının başlaması da fiyatları arttırdı. FRT TV'ye konuşan esnaf Ersoy Özdemir ise, 'Tarla ürünü bitti fiyatlar yükseldi' dedi.

CHP’Lİ ALBAN, “MARMARİS BİR YILDA 3. KEZ YANIYORSA BURADA BÜYÜK BİR İHMAL VE KASIT VAR DEMEKTİR”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Marmaris’te dün öğle saatlerinde çıkan ve yaklaşık 19 saat sonra kontrol altına alanın yangına gece görüşlü helikopterlerin müdahale etmediğini söyledi. Alban, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ye, “Marmaris yanarken ormandan sorumlu Bakan, özel jetle Adıyaman’da ne işin var? Neden programını yarıda kesip dönüp gelmedin? Yangın mahalinde şu an kim var? Gece yangına müdahale eden helikopterlerin neden sözleşmeleri bitti ve gönderildi?” diye sordu.

ANTİK HALİKARNASSOS SUR DUVARLARI TURİZME KAZANDIRILDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz yıl çalışmalara başlanan Halikarnassos sur duvarlarının 1,5 kilometrelik temizlik ve çevre düzenlemesi bitti. Turizme kazandırılan sur duvarlarının yanlarına yapılan yürüyüş yollarıyla Bodrum'un ilk girişi olan myndos kapısına ulaşıyor. Binlerce turistin ziyaret edeceği sur duvarlarının toplam uzunluğunun ise 7.5 metre olduğu öğrenildi.

VETERİNER TANIR,’’TATİLCİLER YAZIN ALDIKLARI HAYVANLARI TATİLLERİ BİTİNCE SOKAĞA BIRAKIYORLAR’’

Uzman Veteriner Hekim Mustafa Tanır, son zamanlarda Fethiye’de artan başıboş sokak hayvanları hakkında açıklamalarda bulundu. Tanır yaptığı açıklamada, tatilcilerin yazın aldığı kedi, köpek gibi hayvanları tatilleri bittiğinde sokağa bıraktıklarını vurguladı.

AV SEZONU AÇILDI! ÇEŞİTLER TEZGÂHLARA GELMEYE BAŞLADI

1 Eylül itibariyle av yasağı bitti, Fethiye’de tezgâhlar balık dolmaya başladı. Sezonun ilk günü lopanın kilosu 70 liradan, çupra ise 140 liradan satılıyor. Balık avı yasağının bitmesiyle sezonun ilk balıkları tezgâhlara geldi. İlk günde tezgâhlarda palamut, hamsi, istavritin bol olduğu gözlendi.

BALIKÇILARIMIZIN DENİZ HASRETİ BİTTİ

En uzun kıyı şeridinde sahip Muğla'da denizlere hasret sona erdi. Muğla Tarım ve Orman Müdürlü Barış Saylak balıkçılar ile birlikte Vira Bismillah diyerek Av Sezonunu açtı.

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ BİTTİĞİNDE ÖZEL HASTANE KONSEPTİNDE OLACAK

Seydikemer’e biz dizi ziyaret dolayısıyla gelen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada; “Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum” dedi.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

Tatil bitti, dönüş çilesi başladı

Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen tatilciler, dönüş yolculuğuna başladı. Arefe gününden itibaren ilçeye giren araç sayısı 250 bine ulaşırken, 181 bin olan nüfus 1 milyonu buldu. İlçede bu süre zarfında 10 bin ton çöp toplandı.

Sınav bitti, trafik tıkandı

Muğla'da Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) bugün yapılan ilk oturumu sonrası trafikte yaşanan yoğunluk üzerine uzun kuyruklar oluştu.

Alim Karaca, “Halkın Olanı Halka Teslim Edeceğiz”

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Çalış Plajı’nda halkın plaj kullanımını engelleyen kaçak yapıların yıkımına başladı. Güvenlik amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen yıkım çalışmaları bittikten sonra alana Fethiye Belediyesi tarafından halk plajı yapılarak hizmete açılacak.

Girgin: Yatağan Geçiş Yolu İçin Bakanlıktan Cevap; “Yol, Gelen Taleplere Göre Yapıldı”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, 29 Mart’ta Yatağan Geçiş Yolu Projesi ile ilgili bir soru önergesi vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önergeyi yanıtladı.”Hayaller Battı Çıktı,Gerçekler Oldu Bitti” diyen Girgin şunları söyledi.

Sıcak Asfalt (BSK) çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne devam ediliyor.