Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Haberleri

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Haberleri

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Aras Sahaya İndi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla’nın en büyük halk pazarı Menteşe’de vatandaşlar ve Pazar esnafı ile buluştu.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Bodrum'da Kaçak Yapılaşma İle Mücadele Sürüyor

Bodrum Belediyesi kent genelinde beş yıldır sürdürdüğü kaçak yapılaşma mücadelesine devam ediyor.

Başkan Aras, Bodrum Kitap Günleri’nde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen Bodrum Kitap Günlerine katılarak vatandaşlarla buluştu.

Aras'a memleketi Bodrum’da yoğun ilgi

CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ankara dönüşü coşkuyla karşılandı.

CHP Muğla Adayı Ahmet Aras’tan Açıklama

CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı gösterilen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Aras, “Muğla’nın her köşesini kendi evim gibi göreceğim”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Bir dönem Bodrum Belediye Başkanlığı yapan ve tekrar aday olan Ahmet Aras, CHP Parti Meclisi’nin aldığı karar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Aras, gerçeği yansıtmıyor dedi! Aday oldu? 

31 Mart yerel seçimlerinde partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi aday belirleme gündemi ile toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklama ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu.

Fatma Girik, Mezarı Başında Anıldı

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde Torba'daki mezarı başında anıldı.

Belediyeden Öğrenciler İçin Sinema Günleri

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan öğrenciler için sinema günleri organize edildi.

Bodrum Gündoğan'daki Alt Yapı Sorunları Çözülüyor

Bodrum Belediyesi tarafından, Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki Gündoğan Mahallesi İnönü Caddesinde yaşanan altyapı sorunları çözülüyor.

Yangın Mağdurlarına Hızlı Destek

Bodrum Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Saha Çözüm ve Koordinasyon ekipleri, ilçede çeşitli sebeplerle meydana gelen yangınlar sonucunda ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum Mandalini Zincir Marketlerde

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelindeki üreticilerden coğrafi işaretli Bodrum mandalini alımları yapılıyor.

Başkan Aras’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bodrum Belediyesi’nden Kitapseverlere Müjde!

Bodrum Belediyesi tarafından 27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde “Bodrum Kitap Günleri” düzenlenecek.

Kaçak inşaatı, dallarla gizlemeye çalıştılar

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın öncülüğünde, 2019 yılından bu yana ilçe genelinde sürdürülen kaçak yapılaşma mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, Gündoğan Mahallesi’nde yapılan kaçak inşaatın ağaç dallarıyla gizlenmeye çalışılması hayrete düşürdü.

Belediyeden Engelli Bireylere Akülü Sandalye Temini

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla özveri ile çalışan Bodrum Belediyesi, 2023 yılında toplam 9 engelli araç alımı yaptı.

Bodrum Belediyesi Yılbaşı Etkinliklerini İptal Etti

Bodrum Belediyesi organizasyonuyla gerçekleşmesi planlanan yeni yıl kutlama etkinlikleri şehitlerimize saygı çerçevesinde yapılmama kararı alındı.

Başkan Ahmet Aras, “Benim için yaşanacak, hizmet edecek başka bir kent yok"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Aras, başvuru dosyasını vermesinin ardından parti binası önünde mitingi andıran toplantıda konuştu.

Başkan Aras, “Engelli bireylerin toplumdan beklentisi saygı, koşulsuz kabul ve sevgidir”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünya Engelliler Günü’ne özel mesaj yayımladı

Başkan Aras, site yöneticileri ile buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkbükü Mahallesi Hekimköy Sitesi’nde yöneticilerle ile bir araya geldi. Başkan Aras, bölge ile ilgili istek ve şikayetleri değerlendirmek üzere site yöneticileri ile Hekimköy Sitesi’nde yapılan toplantıda buluştu.

Başkan Aras Fırtınadan Etkilenen İş Yerlerini Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetli fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti.

Başkan Aras, kaçak yapı sahipleriyle görüştü

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yakaköy Mahallesi'nde 56 dairelik kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın devam ettiği alana gitti.

Başkan Aras'tan, vatandaşlara bayrak asma çağrısı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ederken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, vatandaşlara bayrak asma çağrısında bulundu. Cumhuriyet kenti Bodrum’a yakışır bir şekilde her yerin ay yıldızlı bayraklarla donatılması gerektiğini ifade eden Başkan Aras, “Vatandaşlarımızı ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla süslemeye, 100. yılı kırmızı beyaz sokaklarla karşılamaya davet ediyorum” dedi.

2 Bin 300 Haneye Su Verildi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla ihtiyaç sahibi hanelere su desteğinin yansıra su deposu dağıtımına da başlandı

Bodrum’daki yeni konutlar için yağmur hasadı şartı

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde 'su' konuşuldu

Mecliste Su Gündemi

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde “su” konuşuldu

Hentbolcular Belediye Başkanı ile Buluştu

Kaymakam Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sezonun çifte kupalı şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.