Bodrum Güç Birliği Haberleri

Bodrum Güç Birliği Haberleri

Bodrum’da elektrik sıkıntısı 

Bodrum’da yaşanan elektrik kesintileri ve son yapılan elektrik zamlarına dikkat çekmek adına Bodrum Güç Birliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan basın açıklaması yaptı.Kayhan açıklamasında “Bodrum’un bu kadar çok elektrik sıkıntısı yaşamaya hakkı yok!” dedi.

Bodrum'da halk isyanda, her şey 'pekiyi' değil

Bodrum'da bozuk yollar, kesilen sular, yetersiz alt yapı derken tatil cenneti yerel halk ve turistler için ıstırap yuvasına döndü. Bodrum'da yaşanan sıkıntılarla ilgili Bodrum Güçbirliği Derneği'nden, "Bozuk yollar yüzünden artık sadece malımız değil, canımızda tehlikede." açıklaması geldi. Bodrum'daki olumsuzlukları rağmen Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras ise tüm derslerinin 'pekiyi' olduğu ilkokul diplomasını paylaşarak kendini övdü.

Bodrum’da totemler kaldırılacak mı?

Bodrum Güçbirliği Derneği Çevre ve Enerji Komisyonu Başkanı Melih Caner yaptığı açıklama ile bir süredir Bodrum esnafının gündemini meşgul eden, hep kafalarda bir soru işareti olarak kalan totemler hakkında ilgili kurumlardan açıklama beklemekte olduklarını söyledi. 

Bodrum ‘A Müjde

Denizi, doğası ve havasıyla birlikte dünyanın en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum’a büyük bir proje daha geliyor. Bitez Mahallesi sahilinde yapımı devam eden spor merkezi hakkında Bodrum Güç Birliği Derneği, yetkililerden bilgiler aldı.

Güç Birliği’nden Bodrum Yeni Devlet Hastanesi Şantiyesine Ziyaret

Bodrum Güç Birliği Derneği yönetim kurulu, yapımı devam eden 150 yataklı Yeni Bodrum Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.