Boğa Haberleri

Boğa Haberleri

İngiliz çiftin kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı

Otel odasında boğazından kesici aletle yaralanmış şekilde kanlar içerisinde bulundu

Dinçel, ‘Rakip oyuncu Şahan’ın boğazını sıktı!’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, iç sahada oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Canözü, ‘Savaşa değil seçime gidiyoruz’

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

Belediye Ve Gönüllülerden Çevre Temizliği

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Doğa Gönüllüleri Yalancıboğaz-Aktaş mevkiinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Motosiklet Kamyonla Çarpıştı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Yılan Adası’nda yangın ve patlama

Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi yakınlarında bulunan Yılan Adası'nda bir evde meydana gelen yangında prefabrik ev alev alev yandı.

16 yaşındaki çocuk annesini bıçakladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 16 yaşındaki bir çocuk, annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Boğanın saldırısı sonucu yaşlı adam hayatını kaybetti

 Muğla'nın Milas ilçesinde boğanın saldırısına uğrayan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı adımın eşinin de 10 yıl önce yine bir boğanın saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Eşi, kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklamıştı

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı babasının evine pencere camını kırarak girip eşini, kaynanasını ve kayınbabasını bıçaklayarak yaralayan damat 43 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin karar duruşmasında bıçakla yaraladığı eşi ile anne-babasından özür dileyen damat Mustafa Sazboğaz, "Çok pişmanım. Kendilerinden ayrı ayrı özür diliyorum. Kızımı göstermedikleri için bu olay meydana geldi. Tahliyeme karar verilmesini istiyorum" dedi.

Marmaris’te çevre temizliği yapıldı

Marmaris Belediyesi ve gönüllülerin işbirliğiyle Yalancıboğaz-Aktaş mevkinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Uzun süre kulaklıkla müzik dinlenmemeli

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Başkanı Prof. Dr. Harun Üçüncü, Uluslararası İşitme Engelliler Haftası çerçevesinde yaptığı açıklamada, insan vücudunun yetilerinden biri olan işitme duyusu, tüm memeliler arasında insanı insan yapan özelliklerin oluşmasında önemli bir parça olduğunu açıkladı.

Kayıp 3 şahıs bulundu

 08 Eylül cumartesi gününü pazara bağlayan gece saat 00.00 civarında Darboğaz mevkiinde kayıp şahısların olduğu ihbarı üzerine yapılan çalışmalar sonucunda kayıp üç vatandaş bulundu.

Otgöz’den Yerel Seçim Vurgusu; “Yatırıma Hizmete Boğacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler ve teşkilat mensupları ile birlikte Yatağan’da yoğun bir programa imza attı.

Pabuşçu ile Ertopuz Ailesinin Mutlu Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu'nun kızı Kulak Burun Boğaz Doktoru Pelin, fabrikatör Emre Ertopuz ile dünya evine girdi.

90’lar Rüzgarı Esti...

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin son günü; Köy Meydanı’ndaki Ayşe Babacan Kreasyonu Defilesi’nin ardından Tuz Binası’nda Aslıhan And Flüt Beşlisi konseri ile başlarken, Köy Meydanı’nda  gerçekleşen konuk sanatçıların muhteşem performansı ve Bora Gencer konseri ile sona erdi.

Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

Boğaziçi’ni Festival Coşkusu Sardı

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü çoşkuyla geçti

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Marmara Depremi’nin 24’üncü yıl dönümü

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, 1999 Gölcük Depremi’nin 24’üncü yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. 

170 hektar orman küle döndü

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde havadan ve karadan yoğun müdahale ile kontrol altına alınabilen yangının bilançosu havadan görüntülendi. Nefes isimli helikopter ise yangında 72 sorti yaparak rekor kırdı.

Başkan Tokat: “Her türlü tedbiri aldık”

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi sınırlarında başlayan orman yangını devam ederken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

Gemiler Darboğaz’da temizlik çalışması yapıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Gemiler Darboğaz Mevkii’nde temizlik çalışması yapıldı.

Özdemir ailesinin mevlüt yemeği yapıldı

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası kurucusu ve Fethiye’nin ilk lokantacılarından olan Tahsin Özdemir’in vefatının 52. günü nedeniyle Keloğlu Boğazındaki evinin yanında mevlüt yemeği düzenlendi.

FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğaziçi Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine, yüzde 25 özel indirim yapılacak.

Eldirekspor, 1.Amatör yolunda

Dr. Alp Gayrimenkul 2. Amatör Küme Ligi B Grubu'nu üçüncü sırada bitiren Eldirekspor Play-Off yükselme mücadelesinde A Grubu’nu üçüncü bitiren Boğaziçi Bargilyaspor ile karşılaşacak.

DEPREM, BİNA GÜVENLİĞİNİ BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili yerle bir eden deprem felaketini tüm Türkiye'yi yasa boğarken, Atayıldız Grup Kurucusu ve Velux Yalıkavak Villa Projesi'nin yatırım ortağı Selahattin Yıldız bina güvenliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“1999 DEPREMİNDEN BERİ BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ” 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyerek, 42 binin üzerinde can kaybına neden olan deprem, tüm Türkiye’yi yasa boğarken, bu süreçte vatandaşların tek yürek olarak dayanışma göstermesi ve depremzedelerin yaralarının bir an önce sarılabilmesi için sürdürülen çalışmalar devam ediyor. 

DEPREME ANTAKYA'DA YAKALANAN GENÇ KIZ BUGÜN MARMARİS'TE DEFNEDİLDİ 

Yüzyılın felaketi diye tanımlanan Kahramanmaraş merkez üslü depremlerin ardından tüm ülkeyi yasa boğan felakette Marmarisli vatandaşlar memleketlerine getirilerek toprağa veriliyor.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU ANNE VE İKİ KIZI MARMARİS'TE TOPRAĞA VERİLDİ 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyerek tüm ülkeyi yasa boğan depremlerde Hatay'da hayatını kaybeden polis memuru Emine Çankır ve iki kızı Marmaris'te toprağa verildi. 

YILMAZ ERDOĞAN FETHİYE’DEN 3 KAMYON YARDIM GÖNDERDİ

Feci deprem felaketi tüm Türkiye’yi yasa boğarken, ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, Fethiye Belediyesi yardım toplama merkezine 3 kamyon dolusu getirdiği yardım malzemelerini deprem bölgesine gönderdi.