Boks Şampiyonası Haberleri

Boks Şampiyonası Haberleri

Şampiyon boksör Kubilay Alcu yurt dışında ringe çıkacak

Yurtdışından dövüş teklifi alan Avrupa ve Dünya Altın Kemer Boks Şampiyonu WBC Orta Doğu Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karasaçlı, büyük bir başarıya imza attı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan sporcu Yunus Emre Karasaçlı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 75 kilogram Low Kick branşında Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Seydikemer Boks Şampiyonası Tamamlandı

Muğla Boks İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Seydikemer Boks Şampiyonası, yapılan 38 maç ile tamamlandı.

Seydikemer Boks Şampiyonası Düzenlendi

Seydikemer’de düzenlenen Muğla Boks Şampiyonası, Seydikemer Spor Salonu’nda rakiplerin yüz yüze gelmesiyle beraber başladı.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

Muğla ekibi mardin’de 5 madalya kazandı

 Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve bu yıl Mardin’de 4 kategoride 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan Muğla ekibi 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

GENÇLER TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI, ORTACA’DA BAŞLADI

Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 61 ilden 448 Erkek, 236 Kadın sporcunun, 150 antrenör, 75 hakemin ve sporcu velilerinin katılımıyla bugün Muğla Ortaca'da başladı.

Milaslı gençlerden kick boksta önemli derece

Kocaeli'nde gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Milas Gençlikspor Kulübü sporcuları önemli dereceler elde etti.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Madalya İle Döndüler

Muğla gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Şampiyon sporcuları makamında ağırladı.

MSKÜ öğrencisi Büşra Demirayak dünya ikincisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Büşra Demirayak Dünya Kick Boks Şampiyonasında 65 Kilo Bayan Full Contact kategorisinde Dünya 2'ncisi oldu.

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonundan İl Müdürü İlman’a ziyaret

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Milli Boksör Kubilay Alcu, Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 63 kg'da Türkiye 2. olan Enes Kubat, Antrenör Sami Sunay, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı makamında ziyaret etti.

Şampiyonadan madalya ile döndü

17-25 Eylül 2021’de Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 66 ilden 612 sporcunun katılımıyla Zonguldak'ta yapıldı.

Muğla Boks il seçmeleri yapıldı

Muğla Boks İl Seçmeleri, geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. 18-24 Eylül tarihleri arasında Zonguldak'ta gerçekleşecek olan Dinçer İlhan Büyük Erkek ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Muğla'yı 57 kilogramda Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena'dan Songül Ayten temsil edecek.

Fethiyeli Enes Kubat Türkiye ikincisi Oldu

Fethiyeli Enes Kubat, Sakarya’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

Genç, Başarıların mutluluğunu yaşıyorum

Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Antalya’da düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olmuştu. 

Avrupa Şampiyonu Müezzin Kaymakam Fırat’ı ziyaret etti 

Antalya’da 8-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa Şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olan Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay ile beraber Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

FETHİYE’Lİ BOKSÖR KIZ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU…

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21 ve 27 Ocak 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılan Fethiyeli Boksör kız Dilara Demirtaş; Türkiye 3’cüsü oldu…