Bone Haberleri

Bone Haberleri

Şeyma Subaşı Bodrum'da ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra dünyayı gezmeye başlayan Şeyma Subaşı Bodrum'da ortaya çıktı. Instagram'da 2 milyon 800 bin takipçisi olan, abonelik sisteminde ise 200 bin civarında takipçisi olduğu tahmin edilen Subaşı, son olarak Bodrum'da çekildiği pozlarını takipçileri ile paylaştı.

Hijyen Eğitimine 44 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Hijyen Eğitimi’ne 44 kişi katıldı.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE‘DEN YENİ ÖDEME KANALI

Ege Bölgesi elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla dijital kredi platformu Kredim ile iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında; tüm abone gruplarına ait elektrik faturalarının, bir ay faizsiz erteleme fırsatının yanı sıra, dokuz aya varan özel faiz oranlı taksit seçenekleriyle ödenebileceği duyuruldu. 

RUHSATSIZ YAPILARA GEÇİCİ SU VE ELEKTRİK ABONELİĞİ

Ruhsatı alınmış ve buna göre yapılmış olan ya da hiç ruhsat alınmamış yapılara, yol, elektrik, su, telefon, kanalizasyon, doğal gaz gibi alt yapı hizmetlerinden birinin veya birkaçının götürüldüğünün belgelenmesi halinde elektrik ve su aboneliği yapılabilmesine imkân tanındı.

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende, Idc Cıo Ödüllerinde Müşteri Deneyimi Kategorisinde Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ilk kez katıldığı 13. International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO Zirvesi’nde gerçekleşen 2022 IDC CIO Ödülleri’nde Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde, “Elektrik Abonelik Sözleşmelerinde Dijitalleşme Projesi” ile üçüncülük ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

İçme Suyu Hatları Yenileniyor

Fethiye ‘de 10 Milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında İnönü bulvarında kazı ve imalar çalışmaları tamamlanırken, abone bağlantılarına geçildi. Çalışmalar kapsamında Atatürk ve Çarşı Caddesi ile bazı sokaklarda içme suyu hatları da yenilenecek.Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanlarda Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Elektrik Faturaları Esnafı Vurdu

1 Ocak’tan itibaren kademeli elektrik faturası tarifesine geçilerek elektriğe 7’ye varan oranlarda zam yapılması toplumda her kesimi derinden etkiledi. Ticarethane aboneleri için uygulanmayan kademeli elektrik faturası tarifesi esnafları daha derinden etkiledi.

Altyapı çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. MUSKİ ekipleri tarafından içme suyu ana hattı ve abonelik bağlantı çalışmaları nedeniyle İnönü Bulvarı’nda trafik tek şeride düşürüldü. 

Milas Balcılar Mahallesi’nde 42 hane suya kavuştu

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Milas Balcılar Mahallesi'nde yaptığı çalışmayla 42 haneyi suya kavuşturdu. Yapılaşmanın meydana geldiği Oyun Alanı Mevkii'nde su abonelikleri için bekleyen 42 hane için çalışma yapan MUSKİ Ekipleri, bölgedeki çalışmalarını tamamladı.

'İktidardan Basına Darbe Üstüne Darbe'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçtikten sonra Genel Kurula Gelen Vergi Usul Kanunu hakkında CHP Grubu adına söz alan Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin teklifin 15.nci maddesinin Yerel Gazetelerin kapanmasına yol açacak düzenleme olduğunu belirterek maddenin geri çekilmesini istedi. Girgin,’’Temmuz ayında yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Genelgesi ile kamu kurumlarının gazetelere abone olmalarını, reklam ve ilan vermelerini yasaklayan hükümet, şimdi de vergi cezası tebliğlerinin gazetelerde yayınlanmasına son vererek yerel basına öldürücü darbeyi vurmaya hazırlanıyor’’ diyerek düzenlemeye tepki gösterdi.

ELEKTRİK ENERJİSİ ALINACAKTIR

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de Yer Alan İlana Göre, Dalaman Tarım İşletmesı Müdürlüğü’ne Ait Tarımsal Sulama, Ticarethane ve Sanayi Tarifeli 35 (Otuzbeş) Abonesine 12 Ay süre ile 2.896.024 KWh Elektrik Enerji Alımı yapılacaktır

Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de online abonelik dönemi başladı

Ege Bölgesi görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak dijital çözümler sunmaya devam ediyor. 2021 yılında müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda süreçlerini dijitalleştirmeyi odağına alan şirketlerin hayata geçirdiği online abonelik hizmetiyle; mesken (ev) müşterileri, abonelik işlemlerini Müşteri İlişkileri Merkezi’ne gitmeden Aydem Perakende ve Gediz Perakende web sitelerinden online olarak gerçekleştirebilecek.

5 ilde elektrik ödemeleri 3 ay ertelendi

Yaşanan yangınlardan büyük oranda etkilenen başta Muğla olmak üzere Antalya, Adana, Mersin ve Osmaniye illerinde yangından zarar gören abonelerin elektrik tahsilatları 3 ay süreyle ertelendi.

Küresel vana, abone bağlantı vanası ve sfero döküm priz kolye alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından, Küresel Vana, Abone Bağlantı Vanası ve Sfero Döküm Priz Kolye mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

MUSKİ’denTurizmcilere Fırsat

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) işbirliğinde organize edilen toplantıda turizmcilere yeni su tarifeleri, tarife ve abonelikler ve atık su hakkında bilgiler aktarıldı. Turizmcilerin sorularının da cevaplandırıldığı toplantıda yeni uygulanacak tarifenin aboneler ve turizmciler için bir fırsat olduğu ifade edildi.