Çağdaş Bodrumspor Haberleri

Çağdaş Bodrumspor Haberleri

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

TBF Bölge Şampiyonluğu Muğla’da Başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu U-16 bölge şampiyonası Muğla’da Çağdaş Bodrumspor karşılaşması ile başladı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 87 - Bursaspor: 76

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Bursaspor’u 87-76 'lık skorla mağlup etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 79 - Türk Telekom: 88

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Türk Telekom’a 79-88'lik skorla mağlup oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 92 - Fenerbahçe Beko: 93

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Fenerbahçe Beko’ya 92-93 'lük skorla mağlup oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 62 - Aliağa Petkimspor: 80

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Aliağa Petkimspor’a 80-62'lik skorla mağlup oldu.

Çağdaş Bodrum, Muğla taraftarı ile kucaklaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 15. hafta ve 2024 yılının ilk mücadelesinde yarın saat 13.00’de Muğla Menteşe Spor Salonu'nda Aliağa Petkimspor ile oynayacak.

Çağdaş Bodrum Spor Süper Lig'de fırtına gibi esmeye başladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 14. haftasında Manisa deplasmanında Manisa Büyükşehir Belediye Sporu yenerek ligde fırtına gibi esmeye başladı.

Çağdaş Bodrumspor deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor

Basketbol Süper Lig'in 14. haftasında Çağdaş Bodrumspor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Bodrum ekibi, seri yakalamak istiyor.

Bodrum'da Ender Arslan Dönemi Bitti

Çağdaş Bodrumspor'da üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Başantrenör Ender Arslan ve tecrübeli oyuncu Hakan Yapar ile yollar ayrıldı.

Çağdaş Bodrum Spor, Bursa Temsilcisi Tofaş’a Karşı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, ligin 12. haftasında Bursa temsilcisi Tofaş ile karşılaşacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 82 - Beşiktaş: 90

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında Çağdaş Bodrumspor evinde karşılaştığı Beşiktaş'a 90-82'lik skorla mağlup oldu.

Çağdaş Bodrumspor evinde galip

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında Çağdaş Bodrumspor evinde karşılaştığı Onvo Büyükçekmece’yi 83-79'luk skorla mağlup etti.

Çağdaş Bodrumspor’un Rakibi Büyükçekmece

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 6. Hafta müsabakasında 4 Kasım Cumartesi günü evinde Büyükçekmece’yi konuk ediyor.

Çağdaş Bodrumspor Büyükçekmece’yi Konuk Ediyor

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 6. Hafta müsabakasında 4 Kasım Cumartesi günü evinde Büyükçekmece’yi konuk ediyor.

Ender Arslan, "Hedefim sıradaki maçı kazanmak"

 Ligde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında aldıkları galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Arslan, "Ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder" dedi.

Biletler Satışa Çıktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4.Haftasında Çağdaş Bodrumspor, 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak. Mücadelenin biletleri satışa çıktı.

Çağdaş Bodrum Ankara’da Kayıp: 73-60

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Çağdaş Bodrumspor, konuk olduğu Türk Telekom’a 73-60 mağlup oldu.

Çağdaş Bodrumspor’da Ayrılık

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Çağdaş Bodrumspor'da sezon başında göreve getirilen Genel Menajer Tolga Tekinalp görevinden ayrıldı.

Çağdaş Bodrumspor'un altyapısı basketbolcu yetiştirmeye devam ediyor

Bodrumlu gençlerin spora ilgilerinin artması ve teşvik edilmesi yetenekli sporcuların ise ihtiyaç duydukları imkânlarla desteklenmeleri için alt yapı kadrolarına da yatırım yapan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, alt yapıya sağladığı spor okulları ve oluşturduğu imkanlar ile kendi bünyesinde akademikleşerek Bodrum’da geleceğin yıldız basketbolcularını yetiştiriyor.

Çağdaş Bodrumspor’un Fikstür Şanssızlığı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, lige istediği gibi başlayamadı. İlk 2 haftada ligin en güçlü takımları olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile mücadele eden Çağdaş Bodrumspor galibiyetle tanışamadı.

Çağdaş Bodrum, Anadolu Efes karşısında

Türkiye Basketbol Süper Ligi 2.Hafta mücadelesinde Çağdaş Bodrumspor, bugün 15.30'da evinde güçlü rakibi Anadolu Efes'i ağırlayacak

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe’ye Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Çağdaş Bodrumspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi takım Fenerbahçe, 95-58’lik farklı bir skorla kazandı.

Başkan Çağlar’dan Vali Akbıyık’a Ziyaret

Muğla’nın basketbolda Süper Lig temsilcisi Çağdaş Bodrumspor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar, Muğla’da göreve başlayan Vali İdris Akbıyık’a makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

'Maçlarımızın kendi salonumuzda izlemesini istiyoruz'

Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu kuraları çekildi. Çağdaş Bodrumspor ilk maçı deplasmanda Fenerbahçe oynayacak. Çağdaş Bodrumspor'un iç saha maçlarını nerede oynayacağı ile ilgili bir açıklama TBF tarafından yapılmadı ise Bodrum’da oynanması için tüm gözler Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) çevrildi.

Bodrumlular Çağdaş Bodrumspor için ayaklandı

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezonda hem Türkiye'nin en büyüklerini Bodrum'da ağırlamak hem de Avrupa hedeflerine seyircisi önünde yürümek istiyor. Bu çerçevede, Bodrum ekibinin taraftarları sosyal medya üzerinden ‘Bodrum’un takımı evinde kalmalı’ çağrısı yaptı.

Bodrum’un Takımı Basketbol Süper Ligi’ne Hazırlanıyor

Bodrum'un iki sezon üst üste iki lig birden tamamlayarak Türk Basketbol Tarihine adını altın harflerle yazdıran takımı Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig yolundaki hazırlıklarına başladı.

Çağdaş Bodrum'da Transferler Sürüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geçireceği ilk sezon öncesi transfere hız veren Çağdaş Bodrum Spor, kısa süreli NBA kariyeri de bulunan ABD'li uzun forvet Ben Moore ve aynı pozisyondaki Berkay Genç'le sözleşme imzaladı.

ÇAĞDAŞ BODRUM SPOR BAŞKANI ÇAĞLAR; "HEDEFİMİZ SÜPER LİG"

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 22. Hafta mücadelesinde Akran Gemlik Basketbol ile kendi evinde karşılaştı. Çağdaş Bodrumspor Başkanı Dağlarca Çağlar hedeflerinin süper lig olduğunu ifade ederek "9 maçımız kaldı, hayırlısıyla inşallah süper lige çıkmak istiyoruz. Süper lige çıkmayı başaracağız, hedefimiz şampiyonluk" dedi.

LİDER KENDİ EVİNDE GALİP GELDİ

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş BodrumSpor, 21. Hafta mücadelesinde Ankaragücü Mamak Belediyesi ile kendi evinde karşılaştı.