Camia Haberleri

Camia Haberleri

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Köyceğiz’de Müdür Sağırkaya Törenle Uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde emekliye ayrılan Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Sağırkaya törenle uğurlandı.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiyespor camiasında da büyük bir yeri ve saygınlığı olan büyük kaptan Yurdanur Uysal, sevenleri tarafından Fethiye Merkez Camii’nde dualar eşliğinde son yolcuğuna uğurlandı.

Bodrumspor Camiasından Vali Akbıyık’a Ziyaret

Bodrumspor Başkanı Fikret Öztürk ile kulüp yönetimi, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Seydikemerli Başarılı Okul Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Seydikemer’de doğup büyüyen, bir süre Seydikemer’de öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yapan eğitim camiasının başarılı ismi İlkay Şumur, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Şişli'deki bir hastanede hayatını kaybetti. Barlas'ın vefatı sevenlerini ve medya camiasını yasa boğdu.

MUĞLA EĞİTİM CAMİASI DEPREMİN YARALARINI SARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda tüm ilçelerde mesleki eğitimden halk eğitim merkezlerine, Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinden okul öncesi kurumlarına, özel öğretim kurumlarına kadar Muğla eğitim camiası öğrencisinden öğretmenine, kursiyerinden personeline, afetzedelerin acil ihtiyaçlarının giderilmesi ve depremin yaralarının sarılması için seferber oldu.

TOROS, “OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’”

Seyircisi önünde net bir galibiyet alan Fethiyespor, taraftarını mutlu etmeyi bildi. Galibiyetin ardından camiada yüzler gülerken Teknik Direktör Mesut Toros FRT TV mikrofonlarına konuştu.

BAŞKAN KÖKTENER, "CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir hayatını kaybetti.

1,98'LİK DEV KALECİ MUĞLASPOR'DA

Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Çatalhüyük Çumra Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki kaleci Hüseyin Ayan'ı kadrosuna dahil etti. 1,98'lik boyuyla dikkat çeken genç eldiven, Nazilli Belediyespor altyapısının ardından Sarayönü Belediyespor, Isparta 32spor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor formalarını terletti. Geride bıraktığımız sezon 7 maçta forma giyen Hüseyin Ayan, kalesinde 4 gol gördü. Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden Hüseyin Ayan; ''Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarımla birlikte eski günlere geri dönmek için elimden gelen en iyi mücadeleyi vereceğim. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Çikolata Müzesi bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı

Muğla'nın Milas ilçesinde, 7 ton çikolata kullanarak yapılan, tarihi varlıkların yanı sıra siyaset, spor, sanat camiasının ünlü isimlerinin portrelerinin de yer aldığı Çikolata Müzesi'ni bayram tatili boyunca yaklaşık 6 bin kişi ziyaret etti.

Cengiz Batu Vefat Etti

Milas'ta özellikle salon sporlarında büyük emekleri ve katkıları olan Karate Antrenörü Cengiz Batu vefat etti. Batu'nun zamansız kaybı spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

BEŞ SENE SONRA GELEN ZİYARET

NTV Televizyonu’nda 0’dan 100’e Programı’nın Sunucusu, otomotiv ve motosiklet camiasının ünlü simalarından Saffet Üçüncü, Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak’ı ziyaret etti.

Kktc’de Dijital Para Atılımı

META DAO grubu kripto para camiasının merakla beklediği Blockchain Kripto Varlık Platformunun resmi açılışını Kıbrıs’ta gerçekleştirdi

Menteşe Spor Kompleksine Fuat Hoca’nın İsmi Verildi

Menteşe Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda Muslihittin Mahallesi Akyol mevkiinde bulunan Menteşe Belediyesi’ne ait spor kompleksine spor camiasında ‘Fuat Hoca’ olarak bilinen ve yaşamını sporcu yetiştirmeye adamış Ali Fuat Özge’nin adı verildi.

Ülkücüler Ali Kınık Konseri’nde Buluştu

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından ülkücü camia tarafından oldukça sevilen Ali Kınık konseri düzenlendi. Düzenlenen konser büyük ilgi gördü.

Önder, “Türkiye’deki ekonomi çok acı bir tablo”

Faizler ve artan döviz kurları nedeni ile Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Ekonomide Türkiye tablosunun çok acı bir durumda olduğuna değinen Türkiye Ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, “Bu CDS demek sizin ülkenizin dünya literatüründe risk puanıdır. Bugün bizim bütün dünya da 251 puan üzeri olan ülkeler yatırım yapılamaz seviyesinde ki ülkelerdir. Ne acıdır ki bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin uluslararası camiada ki risk puanı olan CDS’i 441’dir. Tablo bu kadar acıdır” dedi.

FRT TV “Spor Günlüğü” yorumcusu Fevzi Sevinç

Fethiyespor camiasında tanınan Fevzi Sevinç, Necati Kanbur ile “Spor Günlüğü” programında sporseverlerle buluşacak.

Teknik Direktör Dinçel, “Fethiyespor taraftarı gücünü gösterdi”

Fethiyespor yeni sezonda dört maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan iki haftalık galibiyet serisi yakalan lacivert, beyazlılar evinde ağıladığı Mardin 1969spor’u 2-1 yenerek yeni bir seriye başladı. Maç sonu FRT TV’ye değerlendirmede bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Bu galibiyet Fethiyespor camiasına armağan olsun” dedi.

Başkan Çıralı, Sahil Güvenlik Binbaşı Kıreker İle Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesini Görüştü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Göcek Mahallesi’ndeki Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek Sahil Güvenlik Binbaşı Erdal Kıreker ile görüştü. Fethiye Su Altı Tarih Parkı’ projesine ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Çıralı, dalış camiasının önerileri doğrultusunda uygun bulunan koordinatları sahil güvenlik ekipleriyle paylaştıklarını kaydetti. Kendisine ulaştırılan raporu dikkatle incelediğini belirten Binbaşı Kıreker’e teşekkür eden Başkan Çıralı, izin süreçlerinin tamamlanmasının ardından projede imalat ve batırma sürecine geçileceğini söyledi.

Teknik Direktör Dinçel, “Fethiyespor camiasına bu 3 puanı armağan ediyorum”

Fethiyespor yeni sezonda iki maçı geride bıraktı. Deplasmanda ve evinde oynadığı maçlardan bir yenilgi ve bir galibiyet alan Lacivert-beyazlılar sezondan fazlasıyla umutlu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel , “Geçen hafta lige istemediğimiz şekilde başlamıştık. Kazanmak istediğin zaman sahaya her şeyi veriyorsun ve kazanıyorsun. İnşallah evimizdeki galibiyet bu serinin başlangıcı olur” dedi.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan: ''Marmaris için her türlü göreve hazırız''

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 8 gün boyunca devam eden yangın afetinin sona ermesiyle birlikte Marmaris Ticaret Odası (MTO) hem vatandaşların hem de turizm camiasının sesini duyurmak için gerekli temasları kurarak, acilen hayata geçirilmesi gereken ekonomik destek taleplerini ilgili bakanlara iletti. MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, 'Marmaris'in yaralarını sarmak için görev başındayız' dedi.

Sanat camiası Ali Demirel’i son yolculuğunda yalnız bıraktı

Türkiye'nin sevilen oyuncularından tiyatro ve sinema sanatçısı Ali Demirel toprağa verildi. Cenazeye sanat camiasından kimsenin katılmaması ise dikkat çekti.

Kıbrıs Gazisi Şener, son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye'de yaşayan 66 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Hasan Şener vefat etti. Kıbrıs harekatının kahramanlarından Şener'in vefatı başta ailesi olmak üzere şehit aileleri, gazi arkadaşları ve Fethiye camiasını yasa boğdu.

Kıbrıs Gazisi Akan, Fethiye'de toprağa verildi

Fethiye'de yaşayan 76 yaşındaki Kıbrıs gazisi   Ömer Tuncay Akan vefat etti. Kıbrıs harekatının kahramanlarından Akan'ın vefatı başta ailesi olmak üzere şehit aileleri, gazi arkadaşları ve Fethiye camiasını yasa boğdu.

Ataçocuğu, turu geçmek için her şeyi yaptık

Fethiyespor’un play-off yarı final karşılaşmalarında başarılı sonuç alamayıp, finale çıkamaması Fethiyespor camiasını üzüntüye boğdu. Fethiyespor’un play-off ikinci maçında deplasmanda İskenderun FK’ya 1-0 mağlup olması taraftarlarda derin üzüntü yarattı. Sosyal medyada üzüntülerini dile getiren taraftarlar, takım liderken teknik direktör değiştirilmesini eleştirmeye devam ettiler. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu, yarı finalin her iki maçında iyi oyun ortaya koyduklarını ancak takımın gol yollarında etkili olamadığını ifade etti. 

Ataçocuğu, İnşallah şampiyon olacağız

Fethiyespor’un play-off çeyrek finalde deplasmanda Yomraspor’u Yakup Alkan’ın attığı 2 golle 2-1 yenmesi camiada sevinçle karşılandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “galibiyetle başlamak önemliydi. Galibiyetle başladığımız için avantajlı durumdayız. İnşallah şampiyon olacağız” dedi.

Başkan Bakırcı, avantajı iyi kullanacağız

Fethiyespor’un play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda 2-1 kazanması camiada sevinçle karşılandı. Başkan Esat Bakırcı, bu avantajı iyi kullanacaklarını belirtip, bu süreci en iyi şekilde atlatmak istediklerini söyledi. Amaçlarının direk şampiyonluk olduğunu ancak futbol şanslarının olmaması ve son dakika talihsiz yenen gollerin playoff mücadelesine yol açtığını ifade etti. 

Ceviz, “Fethiyespor’u en iyi şekilde ağırlayacağız”

3. Lig 2. Grup’ta yarın oynanacak Kahta 02 Spor-Fethiyespor maçı çekişmeli ve heyecanlı geçecek. Uzun yıllar Fethiyespor’da futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapan Mustafa Ceviz’in çalıştırdığı Kahta 02 Spor da karşılaşmayı kampta bekliyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Fethiyespor camiasına seslenerek; Fethiyespor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Fethiyespor’da Anıl Gir, krallığa koşuyor

Fethiyespor’un Tekirdağspor’u evinde 3-1 yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturması, FEthiyespor camiasında sevinçle karşılanırken, lacivert-beyazlılarda kaptan Anıl Gir’in maçın uzatma dakikalarında hakeme ve rakip futbolculara oldukça sinirlenen takım arkadaşı Cem Özdemir’e “Kart görme” diye bağırması, büyük dikkat çekti. Anıl Gir, bu sezon 3.lig 2.grupta 20 maçta 14 gol atarak gol krallığına koşuyor. Tekirdağspor maçında da 2 gol birden atan Anıl Gir, “benim gol atmam önemli değil. Önemli olan Fethiyespor’un bu sezon şampiyon olması” ifadelerini kullandı.