Çöp Toplandı Haberleri

Çöp Toplandı Haberleri

Fethiye Ördek Adası’nda Temizlik

Fethiye’nin önemli noktalarından olan Ördek Adası ve Kuş Cennetinde temizlik yapıldı. Etkinlikte deniz kenarına atılmış, cam ve plastik şişe, poşet, alkol şişeleri, ambalaj atıkları gibi birçok çöp toplandı.

Dalgıçlar dip temizliği yaptı

Sakin kent ünvanı alan Muğla’nın Ula ilçesine bağlı turistik Akyaka mahallesinde dalgıçlar çevre temizliğine dikkat çekmek maksadıyla Azmak suyunda dip temizliği gerçekleştirdi. Ünlü sunucu ve çevre gönüllüsü Savaş Karakaş’ında katıldığı temizlikte yaklaşık 1 saatte 10 büyük torbalık çöp toplandı.

Akbük Koyu'nda 2 ton çöp toplandı

Menteşe Belediyesi ekipleri Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte Akbük koyunda temizlik çalışması yaparak toplam 2 ton çöp topladılar. 

DENİZ SÜPÜRGESİ İLE MUĞLA'DAN 13 TON ÇÖP TOPLANDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ‘Sıfır Atık Mavi' hareketi çerçevesinde Muğla kıyılarından 2 adet deniz süpürgesi ile toplam 13 bin 121 kilogram deniz çöpü toplandı.

1 SAATTE 91 KİLO ÇÖP TOPLADILAR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kızılada'da Uluslararası Kıyı Temizleme Günü dolayısıyla çevre temizliği yapıldı, 1 saatte 91 kilo çöp toplandı.

Marmaris’te 9 günde 3 bin ton çöp toplandı

Marmaris Belediyesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca yaklaşık 3 bin ton çöp topladı. 24 saat esasına göre çalışan ekip ilçe merkezi başta olmak üzere mesire alanları, plajlar, koylar, seyir tepeleri gibi alanları temizledi.

Tatil bitti, dönüş çilesi başladı

Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen tatilciler, dönüş yolculuğuna başladı. Arefe gününden itibaren ilçeye giren araç sayısı 250 bine ulaşırken, 181 bin olan nüfus 1 milyonu buldu. İlçede bu süre zarfında 10 bin ton çöp toplandı.

Dere yataklarından 485 torba çöp toplandı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynırlara bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da gerçekleştiriyor. Ekipler, ilçede yağmur öncesi gerekli tedbirleri alarak tüm dere yataklarını, belediye bina içi temizlik hizmeti personeli ile birlikte gerçekleştirdi.

Fethiye Ak Parti Gençlik Kollarından Çevre Temizliği

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları yarımada koylar bölgesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Fethiye yarımada bölgesinde yapılan temizlik etkinliğinde, torbalar dolusu çöp toplandı.

Temizlik çalışması yapıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarımada temizliğinde 6 ton 500 kilo çöp toplandı.

5 ton atık geri kazanılacak

MUÇEV’in sorumluluk alanları Ölüdeniz, Göcek, Sarıgerme, İztuzu ve Akyaka’da gerçekleştirilen atık toplama faaliyetlerinde 5 ton çöp toplandı.

17 kamyon hafriyat ve çöp toplandı

Bodrum’da geçtiğimiz yıl belediye ekipleri tarafından 23 kamyon hafriyat ve çöp toplanan iki alandan bu yıl da 17 kamyon hafriyat, çöp, bahçe ve mobilya atığı toplandı.

Kayaköy’de 3 ton çöp toplandı

Fethiye Kayaköy Mahallesi’nde yerleşik yabancılar ve Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğinde; Kayaköy Muhtarlığı desteği ile yapılan çevre temizlik faaliyetinde 3 ton çöp toplandığı belirtildi.

KIYI TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİNDE 46 TORBA ÇÖP TOPLANDI…

Fethiye’de “Clean Up Med-Akdeniz’i Temiz Tutalım” Etkinliği kapsamında kıyı temizliği yapıldı. Fethiye Kıyı ve Deniz Merkezi organizesinde gerçekleşen kıyı temizliği etkinliği 60 kişilik gönüllü grubuyla gerçekleşti. 3. Etap Sahil Bandı- Balıkçı Barınağı ve Reis Kafe önünde gerçekleşen kıyı temizliği etkinliğinde 46 torba çöp toplandı. 93 kg. cam atık, 106 kg. plastik atık, 42 kg. metal atık ve 19 kg. kağıt ile ambalaj atıklardan oluşan çöpler geri dönüşüme kazandırıldı…