Coşku, Haberleri

Coşku, Haberleri

23 Nisan koltuk değişimi yapıldı

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

Manuş Baba Ula’da vatandaşları coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını birçok etkinlikle kutlamaya devam eden Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 100. Yıl Halk Konserinde ünlü sanatçı Manuş Baba’yı Ula ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.

20 Bin Türk bayrağı dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı il genelinde değişik etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Ege Yolcu Dergisi 3. Motosiklet Festivali gerçekleşti

Bu yıl 3’üncüsünü düzenlenen Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi Motosiklet Festivaline 2 bin 217 motorcu katıldı. Ortaca Belediyesi Sarıgerme Günübirlik Tesislerinde düzenlenen 3. Motosiklet Festivali büyük bir coşku tamamlandı.

Dalaman gençliğinden Başkana teşekkür

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Dalaman Belediyesi tarafından düzenlenen Koray Avcı konseri için Dalaman Gençliği Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’a teşekkür etti.

Gençlik yürüyüşü yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sahilde Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Kavşağı’nda başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

Cumhuriyet Coşkusu

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Yelken Kulübü 30 Ağustos’u denizde kutladı

Fethiye Belediyesi Yelken Kulübü 30 Ağustos Zafer bayramını denizde coşkuyla kutladılar.