Çoskusu Haberleri

Çoskusu Haberleri

Fethiye’de 19 Mayıs Coşkusu Tören ve Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Fethiye’de Akmaz Plajı coşkusu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Akmaz Plajı, bugün itibariyle yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla hizmete açıldı.

Hıdırellez ve 19 Mayıs coşkusu Ula'da yaşandı

Muğla'nın Ula ilçesinde, öğrencilere yönelik düzenlenen Hıdırellez ve 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında şenlikler heyecan dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Ula ilçesinde gerçekleştirilen Hıdırellez etkinliğinde, çocuklar müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

Ula'da bahar şenlikleri coşkusu başladı

 Ula Kaymakamlığı, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu işbirliğinde, 19 Mayıs Gençlik Haftası'na erken bir başlangıç yapılarak bahar şenlikleri düzenlendi. Bahar Şenliği, meslek yüksekokulunda gerçekleşti ve birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Fethiye’de 23 Nisan Coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Marmarisliler Yeni Yıla Coşku İle Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde vatandaşlar yılbaşını coşkulu şekilde kutladı. Tüm ilçe genelinde alınan had safhada güvenlik önlemleri ile vatandaşlar mekanlarda ve yat limanında yeni yıl coşkusunu huzur içinde yaşadı.

İmam-Hatip Ortaokulu’nda yarışma coşkusu yaşandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi İmam-Hatip Ortaokulu’nda; ezanı ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ile hafızlık yarışması yapıldı.

MSKÜ öğrencileri Motive konseri ile eğlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği 'Sığla Fest' ile Cumhuriyetin 100'üncü yıl coşkusunu devam ettiriyor.

MSKÜ öğrencilerine konser

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği “Sığla Fest” ile 100. Yıl coşkusunu devam ettiriyor.

Başkan Gürün, "Cumhuriyeti İkinci Yüzyıla Siz Gençler Taşıyacaksınız"

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı ve grup Gripin konserine binlerce Muğla vatandaş katıldı.

Bayraklarla süslenen gezi tekneleri renkli görüntüler oluşturdu

Kaunos Antik Kenti’nde bulunan Kaya Mezarlarının en güzel görünürlüğü sunduğu Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Kanalında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu farklı yaşandı.

Cumhuriyetin 100. Yılı ‘’Atanın Çocukları’’ Tarafından Kutlandı

Özel Fethiye Ata Okulları; Cumhuriyetin 100. yılını, öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu törenle kutladı.

İnsanlar sokaklara sığmadı, meydanlarda adım atacak yer kalmadı

Cumhuriyetin 100’üncü yılı tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Bodrum ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Yeşilüzümlü'de Cumhuriyet Çoşkusu

Yurt genelinde olduğu gibi Fethiye’de de Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü coşkusu sürerken, Fethiye ilçesi Yeşilüzümlü Mahallesinde öğrenciler de hazırladıkları gösteriyle bu coşkuyu ortak oldu.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

Büyükşehir 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılının Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlanması için farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu coşkuyu tüm yıla yaydı. 100. yıl etkinliklerinden biri olan ‘İçimizden Biri Mustafa Kemal’ konseri Muğla’da vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Marmaris'te yaşanacak

Marmaris Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü dolayısıyla coşku dolu bir program hazırladı. ‘Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyet’in kalesi Marmaris’te yaşanır’ sloganıyla düzenlenecek etkinliklerde ünlü pop müzik sanatçısı Mehmet Erdem sahne alacak.

Büyükşehir Belediyesi Muğla’da Cumhuriyetin 100. yılını kutluyor

Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu Muğla’da tüm yıla yayan Büyükşehir Belediyesi konserden tiyatroya, 100. yıl heykeli açılışından söyleşilere kadar birçok farklı etkinliği Muğlalı vatandaşlarla buluşturacak.

“Gökyüzünün Sarsılmaz Gücü” Bodrum Semalarında

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kumbahçe Meydanında 100 dansçı ile çökertme oyunu ve ardından gerçekleşen “Solo Türk” akrobasisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

“Süslü Kadınlar” bisiklet turu coşkusu

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde ”Dünya Otomobilsiz Kentler Günü” olarak düzenlenen “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” etkinliğine kadınlar süsledikleri bisikletlerle katılırken, çevredeki vatandaşlarda tura yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyonluk Coşkusu Atapark’ta Yaşandı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Türk spor tarihinin en büyük başarılarından birini elde ederek , Avrupa Şampiyonu oldu.

Bodrum’da şampiyonluk coşkusu

Filenin Sultanları'nın Sırbistan'ı mağlup ederek 2023 Avrupa Şampiyonu olması, Muğla'nın Bodrum ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Milas’ta Zafer Bayramı 3 noktada coşkuyla kutlandı

Milas, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3 farklı yerde 3 konsere ev sahipliği yaptı. Milaslılar; kent merkezinde Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar, Bafa’da Grup Pusula ile Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Milas Belediyesi tarafından düzenlenen konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Muğla’da 30 Ağustos Coşkusu 

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’de düzenlenen Kıraç konserine katılan Başkan Dr. Osman Gürün, 30 Ağustos’un Dünya tarihini değiştiren özgür bir Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolu açan zafer olduğunu söyledi.

Yolcu Teknelerinde Zafer Bayramı Coşkusu 

Sınırlı Sorumlu Belcekız Ölüdeniz Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tur için hazırlanan tekneler, hareket saatinden önce eş zamanlı olarak saygı için kornalarını çaldılar. Ardından yolcular, tekne sahipleri ve görevli personeller İstiklal Marşımızı söylediler. 

Ortaca’da 30 Ağustos coşkusu

Ortaca ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yılı kutlamaları çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

Tuğba Yurt’la Zafer Coşkusu Yaşayacak

     Ünlü Pop Müzik sanatçısı Tuğba Yurt; Marmaris Belediyesince düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Atatürk Meydanında sahne alacak.

Boğaziçi’ni Festival Coşkusu Sardı

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Bisikletiyle Türkiye'yi Dolaşan Taşyıldız, Fethiye’de Mola Verdi

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu yaşamak için bisikletiyle Türkiye turuna çıkan Mustafa Taşyıldız,Fethiye’de mola verdi.