Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Haberleri

CHP Fethiye İlçe Başkanı Koyuncu: ‘Beraber güzel işler yapacağız’

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları'nda başkanlık seçimi yapıldı. Yapılan seçimin ardından CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu değerlendirmelerde bulundu.

CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanı: Deniz Mahir Bölükbaşı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları’nda başkanlık seçimi yapıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen seçimde tek aday olan Deniz Mahir Bölükbaşı, CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanlık görevine geldi.

Fethiye’ de CHP Gençlik Kolları Başkanı Kim Olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Gençlik Kongresinin, 17. nin İlçe binasında gerçekleştirileceğini belirten İlçe sekreteri İbrahim Mede “Tüm gençlerimizi Gençlik Kongremize bekliyoruz” dedi

Fethiye’ye Gelen Öğrencilere Yol Gösteriyorlar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın ve Gençlik Kolları, Fethiye Otogarı’na Fethiye’de öğrenim görmek için gelen öğrencilere bilgilendirici kitapçıklar dağıttı.

Fethiye’de Tekeli ile Uçar çiftinin en mutlu günleri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Tekeli’nin erkek kardeşi Berkant Tekeli ile Saliha İrem Uçar, kıyılan nikah ile dünya evine girdi.

CHP Fethiye İlçe Gençlik Kolları, İnstagram İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Adliyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Gençlik Kolları, İnstagram’a uygulanan sansür gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu ve ardından basın açıklaması yapıldı.

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’ndan Eğitim Maratonu Sonrası Açıklama

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, dün gerçekleştirilen ve ilk kez yapılan Eğitim Maratonu ile ilgili Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde basın açıklaması yaptı.

CHP’den çelenk töreni

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Çelenk Sunma Töreni Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunum töreni yapıldı.

CHP ilçe binasında bayramlaşma töreni

Ramazan Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Karaca Oyunu Kullandı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Fethiye’de CHP’NİN Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Uğur Mumcu Anıtı’na Karanfil Bıraktılar

24 - 31 Ocak Devrim ve Demokrasi Şehitleri’ni anma haftasında Uğur Mumcu parkı önüne basın açıklaması yapıldı.

Cumhuriyetin 100.Yılını Coşkuyla Kutladılar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ve bazı sivil toplum kuruluşları işbirliğinde, Cumhuriyetin 100. yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma programı düzenlendi. 

Pabuşçu ile Ertopuz Ailesinin Mutlu Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu'nun kızı Kulak Burun Boğaz Doktoru Pelin, fabrikatör Emre Ertopuz ile dünya evine girdi.

CHP kongresinde İYİ Partililer kongreyi terk etti

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe kongresini, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve iyi partililer terk etti.

CHP İlçe Kongresi 10 Ağustos’ta Gerçekleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Rozet takma töreni yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe binasında yeni üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi.

CHP İlçe Başkanı Koyuncu oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oyunu kullandı.

CHP’DEN GÖRKEMLİ TANITIM 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü tarafından, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlerinde milletvekili aday adayları başvurusunda bulunan isimler için tanıtım programı gerçekleştirildi.

KULLUKÇU, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye eski İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

BAŞKAN DEMİR'DEN MİLLETVEKİLLİĞİ AÇIKLAMASI:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden yayınlanan Milletvekilliği aday adaylığı kararnamesinden sonra gözler Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir'e çevrilmişti. Başkan Demir'den ilk açıklama geldi.

BAŞKAN OYMAK, “KADIN CİNAYETLERİ POLİTİKTİR!”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü‘ne ilişkin basın açıklaması yapıldı.

BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA BİR ARADA

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasında muhtarlara kahvaltı organizasyonu yaptı.

BAŞKANLARDAN, BAŞKANA ÖVGÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya övgüler yağdı. 

BAŞKAN DEMİR'DEN, BİR DİZİ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Akabinde Başkan Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na ziyarette bulundu.

CUMHURİYET MEYDANINDA, CUMHURİYET COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Bazı dernek ve STK temsilciliklerinin de destek verdiği törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'da katıldı.

BAŞKAN DEMİR, “NE OLMUŞ FOSEPTİK BİR HAFTA DENİZE AKTIYSA”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir katıldığı bir televizyon programında, foseptik ile ilgili gelen soruya verdiği cevapla vatandaşın tepkisini çekti. Yaşanan foseptik sorunu için afet diyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Ne olmuş bir boru patladı da kanalizasyon bir hafta denize aktı. Tamam, biz istiyor muyuz böyle bir şeyi? Ama afet” şeklinde konuştu.

2. LAVANTA HASADI YAPILDI

Fethiye Belediyesi tarafından Yeşilüzümlü Mahallesi'ne 2019 yılında kurulan Lavanta Bahçesi'nin ikinci hasadı alındı. Hasada Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Likya Kadın Kalkınma ve Girişim Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca ve birçok vatandaş katıldı.