Doğalgaz Haberleri

Doğalgaz Haberleri

Menteşe’de doğalgaz kazı izin ve yüzey kaplama protokolü imzalandı

 Menteşe Belediyesi, doğalgaz dağıtım firması ile ‘Kazı İzin ve Yüzey Kaplama Onarımı Protokolü’ imzaladı. Proje kapsamında; Bayır, Camikebir, Düğerek, Emirbeyazıt, Karamehmet, Karşıyaka, Kiramettin, Müştakbey, Orta, Ortaköy, Yeniköy, Akçova Mahallelerinde tamamlama çalışması yapılacak.

Kökten, “4 Yıldan Bu Yana Yatan Bir Belediye Var”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Yenievler Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kökten "Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak” dedi. Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten "İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor" diye konuştu.

Otgöz, “2024 Yılında da Muğla’mız ve Ülkemiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yeni yıl dolayısı ile mesaj yayınladı.

Toksöz, 'Şehirde Ne Varsa, Kırsal Mahallelerde De Aynı Hizmet Oluyor'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Doğalgaz yüklü tanker uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı

Muğla'nın Ula ilçesi Sakar Geçidi'nde doğalgaz yüklü tanker, 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Bölgede gaz sızıntısı ihtimaline karşı önlem alındı.

275.000 sm³ CNG (sıkıştırılmış doğalgaz) satın alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 275.000 sm³ CNG (sıkıştırılmış doğalgaz) satın alınacak.

Fiyatlar Cep Yakıyor “Kolay Yetişiyor Diye Muz Ekiyoruz”

Doların yükselmesinin ardından elektrik, doğalgaz gibi her türlü ürüne arka arkaya gelen zamlardan sonra vatandaşın ucuz gıda almak için umudu olan pazarlarda cep yakıyor.

Zeybekoğlu, “İktidar Zam Yapmaya Doymuyor”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; yaptığı yazılı basın açıklamasıyla elektrikten doğalgaza, akaryakıttan köprü geçiş ücretlerine, harçlardan vergilere kadar her şeye durmaksızın zam yapıldığını belirterek, “Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor” dedi.

Akmeşe’den Elektrik Ve Doğalgaz Faturalarına Tepki!

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, gelen elektrik faturalarına tepki gösterdi. Akmeşe, iktidara seslenerek” 150 kw yi 210 kw ye çıkarmak yetmez 5 zammı geri çekin, milletin aklıyla dalga geçmeyin! Sandıkta size kesilen fatura daha ağır olacaktır” dedi.

Girgin: Doğalgaz Zammına Tarife Makyajı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin 7 Ocak 2022 Cuma günü Plan ve Bütçe Komisyonu’nda torba kanundaki doğalgazda kademeli tarifelendirme maddesi hakkında yaptığı konuşmada “elektrikteki model doğal gazda uygulanmak isteniyor. Düzenlemedeki temel amaç, önümüzdeki dönem yapılacak doğal gaz zamlarını makyajlamaktır” dedi. Girgin şunları ifade etti:

300bin SM3 sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) veya sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de Yer Alan İlana Göre, Bodrum S Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü tarafından Sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) veya sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) satın alınacaktır 

Girgin, Sanayi Bakanlığı Bütçesini Eleştirdi

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Süleyman Girgin Doğalgaz ve elektrik zamlarından, girdi maliyetlerinin artmasından, sanayiye yatırım yapılmamasından ve istihdamı teşvik etmeyen politikalardan dolayı Sanayi Bakanlığı bütçesini eleştirdi.

Doğalgaz yakıtlı kazanların değişimi ve yenilenmesi işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Çukurcabirlik Mahallesi Polis Lojmanları Isı Merkezi ve Kazanların Yenilenmesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır

Doğalgaz kazan değişim işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından, Yozgat İli Sorgun İlçesi Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Doğalgaz Kazan Değişim İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Çevre duvarı ve doğalgaz dönüşüm işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Adliye Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Kangal İlçesi Kangal Adliyesi Çevre Duvarı ve Doğalgaz Dönüşüm İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Çorum İl Özel İdaresi okul onarım ve doğalgaza dönüşüm inşaatı işi yaptıracaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Çorum İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Ve İnşaat Müdürlüğü tarafından, Çorum İskilip İlçesi Anadolu Lisesi onarım ve doğalgaza dönüşüm inşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Doğalgaz dönüşüm işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Yatırım İzleme Müdürlüğü Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlıkları Muğla Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kavaklıdere İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ve Lojmanı Doğalgaza dönüşüm yapım işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Doğalgaz dönüşüm işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Giresun İl Özel İdaresi Yatırım Ve İnşaat Müdürlüğü tarafından, Giresun Merkez İlçesi Sevinç Mehmet Ekizoğlu ve 24 Kasım Anaokulları Doğalgaz Dönüşüm İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Doğalgaz dönüşümü ve çatı izolasyonu yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Buca Necla Tevfik Karadavut MTAL Doğalgaz Dönüşümü ve Çatı İzolasyonu yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Doğalgaz dönüşüm işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesi Tekirdağ Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu, Meslek Okulu Doğalgaza Dönüşümü ve Çorlu İlçesi İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Okul binası onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü- Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından, Tekirdağ İli Şarköy İlçesi Cumhuriyet Ortaokulu Doğalgaza Dönüşümü ve Süleymanpaşa İlçesi Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu Onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Seydikemer'e 'Doğalgaz' müjdesi

Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemerlilere doğal gaz müjdesi verdi. Seydikemer Belediyesi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı Başkan Yakup

Muhtelif proje hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü tarafından, Doğalgaz İç Tesisatı, Kazan Temini, Tüm Montaj İşleri, Kazanın Devreye Alınarak İşletmeye Hazır Hale Getirilmesi ve Mevcut Buhar Hatlarına Bağlantıların Yapılması için Proje, Müşavirlik, Kontrol, Denetleme Hizmetlerinin Alınması işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Sıkıştırılmış doğalgaz alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından, 2021 Yılı Sıkıştırılmış Doğalgaz (CNG) Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Oğlu askere gidince yerine annesi doğalgaz tesisatçısı oldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 6 yıldır doğalgaz tesisatçılığı yapan 42 yaşındaki Hülya Çetin hem iş kadını, hem de anne olduğunu söyledi. İşini sevdiğini söyleyen Hülya Çetin, doğalgaz tesisatçılığı yapma teklifinin eşinden geldiğini söylerken, Türk kadınının isterse her işi yapabileceğini açıkladı.

Muğla Milletvekili Özcan sordu, Bakan Dönmez açıkladı

Muğla milletvekili Özcan, Milas ilçesinde kömürlü ısınmadan dolayı ekim ve mayıs ayları arasında oluşan hava kirliliğini Bakan’a belirtti ve Milas’a doğalgazın ne zaman geleceğini soru önergesiyle sordu.

21. Yüzyılda Rezilliğin Fotoğrafı!

21. Yüzyıl’da doğalgaza kavuşan Muğla’da, vatandaşların çilesi maalesef bitmek bilmiyor. Muğla’nın merkez ilçesi olan Menteşe’de bir süredir devam eden ve bitmek bilmeyen doğalgaz çalışmalarından dolayı ara sokaklarda güneşli günlerde toz birikintileri, yağışla birlikte ise çamur deryaları oluşuyor.