Dünya Hayvanları Koruma Günü Haberleri

Dünya Hayvanları Koruma Günü Haberleri

Geçici Hayvan Bakımevi 4 Ekim’de Minik Misafirleri Ağırladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde 8 okuldan 500 çocuğu Geçici Hayvan Bakımevi’nde ağırladı.

Sokak Hayvanları İçin Bir Araya Geldiler

Muğla'nın Milas ilçesinde, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Milaslı hayvanseverler bir araya geldi.

62 Bin 63 Evcil Hayvana Mikroçip Takıldı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Muğla’da sahipli ve sahipsiz, evcil ve doğal hayat canlılarının tümüne bakım, koruma ve sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.

MARMARİS'TE BARINAK ÇOCUKLARLA DOLDU TAŞTI

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi gün boyunca öğrencilere ev sahipliği yaptı.

Köyceğiz'de hayvanları koruma amacıyla farkındalık etkinliği düzenlendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' dolayısıyla Köyceğiz Doğa Koruma ve Milli parklar Şefliği farkındalık etkinliği düzenledi.

Marmaris’te hayvan barınağı öğrencilerin akınına uğradı

Marmarisli öğrenciler 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti. Gün boyu birçok okuldan öğrencinin ziyaret ettiği barınakta bir öğrenci de yavru kedi sahiplenirken, yıl içerisinde barınaktan sahiplendirilen hayvan sayısı 169'a çıktı.

Hayvanları Koruma Gününde farkındalık için mama dağıttılar

Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu ile Liberty Fabay Hotel 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde farkındalık oluşturmak için sokak hayvanlarını beslediler. Haypet Yöneticisi Selda Korhan, “Can dostlarımızın hayatına dokunmak dünyada ki en büyük mutluluk” dedi.

Datça İlçe Milli Eğitim’den mama kampanyası

Datça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 4 Ekim günü Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında okullarda başlatılan kampanya ve öğrencilerin desteğiyle barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı kampanyası başlattı.

Teşekkür Belgesi İle Onurlandırıldılar

Fethiye’de Sokak hayvanları için yardım faaliyetlerine destek olan kişiler ile kurum temsilcileri; teşekkür belgesi ile onurlandırıldılar. Fethiye Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğünde düzenlenen teşekkür belgesi töreninde; Fethiye Belediyesi, Fetav ve Fethiye Hayvan Dostları Grubunun sokak hayvanları için yapmış olduğu çalışmalara destek olan kişiler ile kurumların temsilcilerine teşekkür belgeleri teslim edildi. Yine 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde düzenlenen etkinliğe destek olan ünlü sanatçı Pasha ile FBKM sanatçılarına teşekkür belgesi verildi.