Teşekkür Belgesi İle Onurlandırıldılar

Fethiye'de Sokak hayvanları için yardım faaliyetlerine destek olan kişiler ile kurum temsilcileri teşekkür belgesi ile onurlandırıldılar. Fethiye Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğünde düzenlenen teşekkür belgesi töreninde Fethiye Belediyesi, Fetav ve Fethiye Hayvan Dostları Grubunun sokak hayvanları için yapmış olduğu çalışmalara destek olan kişiler ile kurumların temsilcilerine teşekkür belgeleri teslim edildi. Yine 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde düzenlenen etkinliğe destek olan ünlü sanatçı Pasha ile FBKM sanatçılarına teşekkür belgesi verildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye’de Sokak hayvanları için yardım faaliyetlerine destek olan kişiler ile kurum temsilcileri;  teşekkür belgesi ile onurlandırıldılar.  Fethiye Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğünde düzenlenen teşekkür belgesi töreninde; Fethiye Belediyesi,  Fetav ve Fethiye Hayvan Dostları Grubunun sokak hayvanları için yapmış olduğu çalışmalara destek olan kişiler ile kurumların temsilcilerine teşekkür belgeleri teslim edildi. Yine 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde düzenlenen etkinliğe destek olan ünlü sanatçı Pasha ile FBKM sanatçılarına teşekkür belgesi verildi.

 

Fetav Müdürü Dilek Dinçer açıklamasında “Sokak hayvanları yararına çalışmalar yapmaktayız. Genellikle Animal Aid grubu ile çalışmalarımızı sürdürdük. Hep bunun eksikliğini duydum. Niye Türk gönüllü arkadaşlarla birlikte değiliz diye. Geçen yıldan bu yana sağ olsunlar Vildan Ertemli ile Gökçen Bayram hanımlar ve diğer arkadaşlarımızın katkılarıyla Fethiye Hayvan Dostları Grubu kuruldu. Birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Güzel şeyler başarıyoruz. Sokak hayvanlarına sahip çıkıyoruz. Destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.  Fethiye Hayvan Dostları Grubu başkanı Gökçen Bayram’da konuşmasında “Önce bir hayvan sever ve insan olarak desteklerden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Sokak hayvanları ile  belediyemizin barınağındaki hayvanlara yardım etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Biz tamamen gönüllülerden oluşan bir grubuz.  Sizler gibi yardımcı olmak herkesi çalışmalarımıza davet ediyoruz” dedi. Fethiye Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Halime Ok’ta konuşmasında sokak hayvanlarına yapılan yardımlardan dolayı teşekkür etti. Biz bu konuda yıllardır öncü olan bir belediyeyiz diyen Halime Ok “önemli olan sürekliliğinin devam etmesidir. Bu amaçla sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışmaktayız. Fetav ve Hayvan Dostlar  gönüllüleri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşekkür ederim” dedi. Konuşmalardan sonra sokak hayvanlarına destek olan hayvan severlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN