Dünya Markası Haberleri

Dünya Markası Haberleri

Karaca’nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, “Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz” dedi.

“Fethiye ve Göcek dünya’da bir marka”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı olan İlkay Tugay değerlendirerek, “Muğla deniz turizminin başkenti olup, Fethiye ve Göcek ise Dünya’da bir marka.” ifadelerinde bulundu.

DÜNYA MARKASI DİLAN POLAT FETHİYE’DE AÇILDI

Dünyaca ünlü güzellik ve estetik uzmanı Dilan Polat, Türkiye'de 104. şube olarak Fethiye şubesini açtı. Dilan Polat Fethiye Şubesi, Patlangıç Mah. Baha Şıkman Cad. No:170 No:4’de hizmete başladı.

CHP’li Erbay: Köyceğiz Çileğini dünya markası haline getirebiliriz

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki çilek üretiminin ülke ekonomisine büyük katma değer kazandırma potansiyeli olduğunu vurgulayarak, çilek üreticisinin desteklenmesi durumunda çilek üretiminin dünya ile yarışabilecek düzeye geleceğini söyledi.

WELTEW HOME FETHİYE’DE

Bir Dünya markası olan WELTEW Home Fethiye’de açıldı. Aynı zamanda Yuva Mobilya’nın da sahibi olan Erdoğan Aydın’ın sahibi olduğu WELTEW Home Fethiye Şubesi için açılış töreni düzenlendi.

Balıkçı 48. ölüm yıl dönümünde anıldı

'Bir gün gelecek herkes Bodrum'u tanıyacak' diyerek kentin bir dünya markası olmasında önemli yere sahip 'Akdeniz'in Ebedi Genci' Cevat Şakir Kabaağaçlı, ölümünün 48. yıl dönümünde 2 gün süren bir dizi etkinlikle anıldı.

Halikarnas Balıkçısı Kabaağaçlı, 48. ölüm yıl dönümünde anılacak

'Bir gün gelecek herkes Bodrum'u tanıyacak...' diyerek kentin bir dünya markası olmasında önemli yere sahip 'Akdeniz'in Ebedi Genci' Cevat Şakir Kabaağaçlı, ölümünün 48. yıl dönümünde anılacak.

Babadağ teleferik porojesi’nde engel kalmadı

Babadağ Teleferik Projesi’nin daha rantabıl olması ve Ölüdeniz manzarası ile zirveye çıkılması amacıyla kalkış istasyonunda yapılan değişikliğe Ankara’dan onay çıktı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ön izni verilen değişikliğe göre; Ovacık mevkiinden Ölüdeniz’e giden yolda seyir tepesi olarak bilinen ve 226 metre yükseklikteki yer kalkış noktası olacak. Kalkış istasyonuyla ilgili ön izin hakkındaki müjdeli haberin 1 Mart Cuma günü kendilerine ulaştığını açıklayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Teleferik Projemiz şimdi daha da değerli hale geldi. Ön izin sürecinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Tarım ve Orman Bakanımız, Eski Milletvekilerimiz Hasan Özyer, Ali Boğa ve Nihat Öztürk ile Odamızın eski yöneticileri olmak üzere bize inanan ve destek olan herkese teşekkür ederiz. Babadağ Teleferik Projesi’nin önünde artık engel kalmadı. Şimdi tek amacımız Dünya Hava Oyunları ile 2020 yılında yapılacak ön hazırlıklarına teleferik projemizi yetiştirmek ve Babadağ ile Fethiyemizi dünya markası haline getirmek.” dedi.

Kayabaş, “Fethiye’yi dünya markası yapacağız”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 46 binden fazla sektör profesyonelini ve de dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarını yakalamak isteyen turisti ağırlıyor.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖKCAN, SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ…

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te turizm, denizcilik ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaret etti. Yelda Erol Gökcan “Bir dünya markası olan Marmaris ve Muğla’nın turizmden hak ettiği payı alması için üzerime düşeni yapacağım. Marmaris’te denizcilik sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan çekek yeri konusunun takipçisi olacağım” dedi.

Göcek, “Hizmet” Görecek!

Fethiye Belediyesi, Göcek’te sokak güzelleştirme projesi çalışmasına başladı. Göcek gibi dünya markası olan bir beldenin en işlek sokağı olan Çarşı Caddesi’ne, washbeton diye tabir edilen özel taş döşemeleri tamamlandı. Güzelleştirilme çalışmaları kapsamında binaların pastel renklerine boyanması, tabela ve klima ünitesi kirliliğinin ortadan kaldırılması, sokaklara şehir oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeni bir cazibe merkezi oluşturulması sağlanacak.

Osman Sevimli Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

MHP 19. Dönem Milletvekili Osman Sevimli, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Başkan Saatcı’yı eskiden bu yana tanıdığını, kendisinin her zaman dik duran, halkına hizmetkâr, idealist bir karakter olduğunu söyleyen Sevimli, “Behçet Başkan rahatlıkla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapar. Muğla’yı da aynı Fethiye gibi, dünya markası haline getirir. Bizler onun her zaman arkasındayız!” diye konuştu.