Edirne Haberleri

Edirne Haberleri

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde görev değişikliği

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevini yaklaşık 3 yıldır yapan Tuğba Baki Edirne Aile Ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü bünyesine kuruluş müdürü olarak atanınca bu göreve Fethiye Kadın Sığınma Müdürü Bülent Dağ getirildi. Tuğba Baki görevini Bülent Dağ'a Devretti.

Müdür Vekili Baki’den Veda Ziyareti

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Tuğba Baki, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesine Kuruluş Müdürü olarak atandı.

Karaağaç Biberi Bodrum’un Tatlı Acısını Karşılıyor

Edirne’de 40 dereceyi bulan sıcağın altında ciğerin can yoldaşı patentli ve tescilli Karaağaç biberinin hasadı 100 tarım işçisiyle başladı.

Kazada hayatını kaybeden 4 arıcı son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'deki kazada hayatını kaybeden Köyceğizli 4 arıcı son yolculuğuna uğurlandı.

Muğlalı arıcılara tır çarptı: 4 ölü, 1 yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesinde tır ile arı kovanı taşıyan kamyonetin karıştığı kazada ilk bilgilere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Başkan Akdenizli: “Sporcularımızı Dualı Çayıra, Dualarla Uğurladık”

Edirne'de 7-9 Temmuz'da düzenlenecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yoğun bir tempoyla hazırlanan Seydikemerli güreşçiler, Er Meydanı’na dualar eşliğinde uğurlandı. Güreşçileri uğurlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Yaklaşık 20 sporcumuzu Kırkpınar’a, dualı çayıra dualarla yolcu edeceğiz” dedi.

YAĞIŞLAR BUĞDAYI KALKINDIRDI

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da ekim döneminde yaşanan aşırı kuraklık sebebiyle gelişiminde riskle karşı karşıya kalan buğdaylar, son yağışlarla üreticinin umudu oldu.

Fethiyespor’a yeni forvet

3. Lig  3. Grup’ta en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 6 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor  son olarak Edirnespor forması giyen forvet oyuncusu Cihad Ateş ile anlaştı.

Fethiyespor’da Hedef Galibiyet

16. hafta mücadelesinde Edirnespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçında evinde Derincespor ile karşılaşacak.

FETHİYESPOR’DA REHAVETE YER YOK

Edirnespor karşılaşmasını deplasmanda 1-0 kazanarak beşte beş yapan Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçı olan kendi evinde oynayacağı Belediye Derince maçına kilitlendi.Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden fethiyespor’da Teknik Direktör Selahattin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Şimşeklere Çiçekli Karşılama

16.hafta da deplasmanda karşılaştığı Edirnespor’u 1-0 ile geçerek üst üste 5. Karşılaşmasını da kazanan Fethiyespor evine döndü. Fethiyespor’u Dalaman Havalimanı’nda Apaçi Taraftar Grubu çiçekler ve tezahüratlar ile karşıladı.

Fethiyespor’da yüzler gülüyor

Lacivert Beyazlı temsilcimiz Fethiyespor ağır zemin ve zor şartlar altında deplasmanda karşılaştığı Edirnespor maçından 1-0’lık üstünlükle dönüyor.  Nurettin’in 86. dakika da attığı muhteşem  gol ile galibiyeti yakalayan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da,  Fethiyespor sevdalılarına ve Apaçiler’e selam gönderdi.  Dinçel, “Bu galibiyet onlara armağan olsun. Ayrıca bizlerle olan İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan Fethiyespor sevdalılarına burada bizimle oldukları için de teşekkür ediyorum” dedi. 

Son Kurban Edirne 1-0

Lacivert beyazlılar 16. hafta mücadelesinde Edirnespor deplasmanına konuk oldu. FRT TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan maçta temsilcimiz ağır zemin ve zor şartlar altında karşılaştığı Edirnespor maçında golü 86. Dakika da Nurettin ile buldu. Fethiyespor Nurettin’in ceza sahası dışından attığı nefis golle Edirnespor’u 1-0 mağlup etti.

Fethiyespor Beşte Beş İçin Edirne’de

Fethiyespor TFF 3.Lig 3.Grup 16.Hafta müsabakasında deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak. Edirnespor-Fethiyespor arasında oynanacak müsabakayı Gürel Uzuner yönetecek.kaybettiği Karbel Karaköprü karşılaşmasından sonra oynadığı 4 maçıda kazanan Fethiyespor’da hedef beşte beş yapmak.

Fethiyespor Edirne Yolunda

3. Lig 3.Grup'ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için yola çıktı. Lacivert beyazlı ekip bu deplasmandan evine 3 puanla dönmek istiyor.

Fethiyespor Edirne Seferinde

3,Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için Edirne yolculuğuna çıkıyor. Lacivert beyazlı futbolcular yolculuğa çıkmadan önce akşam yemeğinde Barbun Restoran’da bir araya geldiler.

Fethiyespor Edirne Virajında

TFF 3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 1-0 kazandığı Karşıyaka maçından sonra Pazar günü Saat 13’de deplasmanda oynayacağı Edirnespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Fethiyespor’da Hedef Puan Farkını Arttırmak

TFF 3.lig 3.Grup’ta en yakın rakibinin 6 puan önünde lider bulunan Fethiyespor’da keyifler yerinde.Karşıyaka maçını yağmurlu hava ve ağır zemine rağmen 1-0 kazanan Fethiyespor Edirne maçına hazırlanıyor.Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel her hafta olduğu gibi bu hafta da haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Kamyonet satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Satınalma Birimi tarafından, Edirne Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Kapalı kasa dizel yakıtlı Camlı van tipi Kombi Kamyonet Mal alım işi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Mehmet Mustafa Yıldızaç Fethiyespor’da

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon Edirnespor forması giyen sağ bek oyuncusu Mehmet Mustafa Yıldızaç ile anlaştı.

İş makinesi kiralama hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Edirne İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğü ve Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nde Kullanılmak Üzere İş Makinesi Kiralanması İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Muğla’da ilk organ nakli gerçekleşti

Edirne'den Antalya'ya kadar olan kıyı kesiminde organ nakli yapılmayan tik ile konumundaki Muğla'da ilk organ nakli Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılarak kıyı şeridinde organ nakli yapılmayan il kalmadı.

Sigorta hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Edirne İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, İdaremiz Araç ve İş Makinelerinin Zorunlu Mali Trafik Sigortalarının Yaptırılması İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.