El Emeği Haberleri

El Emeği Haberleri

El Emeği Göz Nuru stantlarına yoğun ilgi

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu ‘El Emeği Göz Nuru’ stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor. 

Gökova Mahallesinde 2’inci El Pazarı Açıldı

Ula’nın Gökova Mahallesinde üretici kadınlara destek olmak amacıyla gerçekleştirilen el sanatları üreticileri ve 2’nci el eşya pazarının açılışı yapıldı.

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Görücüye Çıkıyor

Menteşe Belediyesi kursiyeri tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler Rüya Park Alışveriş Merkezinde düzenlenecek yılbaşı sergisi ile görücüye çıkıyor.

El Emeği Ürünler, Beşkaza Meydan’ı Yeni Yıl Pazar’ında

Bu yıl Fethiye Yeni Yıl Pazarı, bu yıl Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Fethiye Yeni Yıl Pazarı, 15-16 Aralık tarihlerinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda olacak. Fethiye Yeni Yıl Pazarında standı olan Ukraynalı Natali Hanım açıklamalarda bulundu.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlemiş olduğu Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlencenin olduğu yeni yıl pazarında görevli Niran Hanım, yeni yıl pazarı ile ilgili bilgileri aktardı.

Fethiye’de El Emeği Ürünler Sergileniyor

Fethiye Kardelen Sanat Derneği üyelerinin el emeği ürünleri, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor. Fethiye Kardelen Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talim Kalemkaryan, mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı ve Cuma günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

Köylü kadınlar, hem rehberlik hem de ticaret yapıyorlar

Muğla’nın Milas ilçesi ile Aydın’ın Söke ilçesi arasında kalan Bafa Gölü’nün kenarında kurulu Herakleia Antik Kenti, yerli ve yabancı pek çok kişinin dikkatini çekerken, Antik Kent’e sahip çıkan yöre sakinleri hem bölgenin tanıtımını yapıp hem de el emeği göz nuru işlerini pazarlıyor.

Yaz Kursu Etkinlikleri Sona Erdi

Menteşe Belediyesi Yaz Kursları, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikle sona erdi. Etkinlikte kurslara katılan çocukların ortaya çıkardığı el emeği göz nuru eserler büyük ilgi gördü.

Kadınlar el emeklerini sergiledi

OPET Doğaya Saygı Projesi kapsamındaki kurslarda eğitim gören Bayır köyü sakini kadınların el emeği ürünleri bir sergide toplandı. Marmaris’in Bayır Köyü’nde açılan sergide; takı yapımı, ahşap süsleme ve su kabağı süsleme eğitimlerine katılan kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler yer aldı.

MAKKO bayrama neşe katmak için kolları sıvadı

Kadınların el emeği, deprem bölgesindeki çocuklarımıza bayram neşesi oluyor. MAKKO üyeleri deprem bölgesindeki çocuklara bayramlık hediye etmek için kolları sıvadı.

15 Kursiyer, El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Sergilediler

Milas Belediyesi’nin mart ayında başlattığı ‘Örgü ve Amigurumi Kursu’nu tamamlayan 15 kursiyer, kurs boyunca ürettikleri örgü çanta, dekorasyon ürünü ve amigurumi bebeklerini vatandaşların beğenisine sundu.

Kursiyerlerin hazırladığı defile yoğun ilgi gördü

Muğla'nın Datça ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan dikiş kursunda eğitim alan kursiyerlerin el emeği ile hazırladıkları giysilerden oluşan defile yoğun ilgi gördü.

El Emeği Ürünler Sahiplerini Bekliyor

Fethiye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu el emeği göz nuru stantları müşterilerini bekliyor.

MUĞLA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ YARALARI SARMAYA GAZİANTEP'E GİTTİ

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü el emeği ile hazırlanan Muğla halkı ve enstitü personelinden gelmiş olan ayni yardımları depremzede vatandaşlara ulaştırmak için seferber oldu.

YENİ YIL PAZARI KURULDU

Fethiye Belediyesi, FETAV VE El Emeği Göz Nuru’nun işbirliğiyle gerçekleştirilen “Yeni Yıl Pazarı” Beşkaza Meydanı’nda açıldı. Hediyelik eşyadan yöresel lezzetlere kadar birçok şeyi bünyesinde barındıran stantlar, pazar akşam 18.00’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

3 ARALIK İÇİN ÖZEL STANT

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde el emeği ürünlerin bulunduğu stat açıldı.

'PAMUK ELLER LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA PROJESİ'Nİ HAYATA GEÇİRDİ

'Pamuk Eller Lösemili Çocuklara Projesi' çerçevesinde el sanatları kurslarına katılan kadınlar ile evlerinden gönüllü olarak kampanyaya destek veren ev hanımları tarafından şapkalar ve amigurumi bebekler yapıldı. Pamuk Eller Lösemili Çocuklara Projesinin ilk etabında 100 adet el emeği ürün, sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Projenin kış aylarında da devam etmesi planlanıyor.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı, Cuma ve Cumartesi günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

EL EMEKLERİNİ SATIYORLAR

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı’nda el yapımı ürün severleri bekliyor. Kurban Bayramı tatilinde de özellikle akşamları tatilcilerin tercih ettiği yerlerden biri olan stantlarda birbirinden güzel ürünler satılıyor.

Son Sandaletçi Fevzi Usta Teknolojiye Direniyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan, çarşı içinde doğup büyüdüğü evinde imal ettiği sandaletleri küçük bir tezgahta satan 64 yaşındaki Fevzi Olca artık bu işi yapan olmadığı için 'Son Sandaletçi' olarak anıldığını, el emeği ürettiği sandaletlerin 'model hırsızları' diye tabir ettiği bazı kişilerce teknolojik olarak taklit edildiğini ifade etti.

Seydikemer Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergi Açılışı Yapıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen yıl sonu sergisine katıldı. El emeği göz nuru eserlerin sergilendiği stantları tek tek gezen Başkan Otgöz, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör’den bilgi aldı.

El Emeği Standları Beşkaza Meydanı’nda

El Emeği Göz Nuru stantları, Yöresel Dans Festivali kapsamında 2 gün boyunca Beşkaza Meydanı’nda olacak.

Milas’ta “Anneler Günü Bahar Şenliği” düzenlendi

Muğla'nın Milas ilçesinde İasos Mahalle Meclisi düzenlediği etkinlikle hafta sonunu annelere ayırdı. El emeği göz nuru olan ürünlerin ve ev yapımı yiyeceklerin iki gün boyunca stantlarda sergilenip satışa sunulması ile renklenen Anneler Günü Bahar Şenliği fırtınalı havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşti.

El emeği stantları bayram boyunca açık

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle Beşkaza Meydanı’nda kurulan “El Emeği Göz Nuru Stantları”, bayram dolayısıyla tüm hafta açık olacak. Stantlarda çantalar, el örgüsü büstüyerler, patikler, oyuncaklar, takı, ahşap ve cam eşyaları bulmak mümkün.

‘8 Mart’ etkinlikleri el sanatları sergisiyle devam ediyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle, Kardelen Sanat Derneği El Sanatları Sergisi açıldı. Sergide Kardelen Sanat Derneği üyelerinin ve Fethiye’li kadınların yapmış olduğu el emeği ürünler sergilendi.

El Emeklerini Satıyorlar

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı’nda el yapımı ürün severleri bekliyor.

El Ürünleri Kermesi Yoğun İlgi Gördü

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleşen el ürünleri kermesi yoğun ilgi gördü.

El emeği göz nuru pazarı Beşkaza Meydanı'nda

El Emeği Göz Nuru Pazarı her hafta sonu Beşkaza Meydanı’nın da kuruluyor. Birbirinden farklı el emeği ürünlerin satıldığı Pazar ilgi görüyor.