Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlemiş olduğu Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda kuruldu. El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlencenin olduğu yeni yıl pazarında görevli Niran Hanım, yeni yıl pazarı ile ilgili bilgileri aktardı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlediği yeni yıl pazarında, El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlence olacak.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Yeni Yıl Pazarı, 15-16 Aralık tarihleri arasında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda olacak. Yeni Yıl Pazarı’nda görevli Niran Hanım mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Niran Hanım yaptığı açıklamada “23 yaşındayım pastacıyım, tezgahımızda getirebildiğimiz ürünleri getirdik. Burada çok güzel bir deneyim ve çok güzel bir ortam var. Herkesi bekliyoruz. 15-16 Aralık’a kadar buradayız. İlerleyen günlerde de Fethiye’nin farklı bölgelerine açılacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN