Yeni Yıl Pazarı Haberleri

Yeni Yıl Pazarı Haberleri

Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Yoğunluluk

Fethiye’de hava muhalefetinden dolayı bugüne ertelenen Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Fethiye’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik vatandaştan tam not almayı başardı.

El Emeği Ürünler, Beşkaza Meydan’ı Yeni Yıl Pazar’ında

Bu yıl Fethiye Yeni Yıl Pazarı, bu yıl Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Fethiye Yeni Yıl Pazarı, 15-16 Aralık tarihlerinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda olacak. Fethiye Yeni Yıl Pazarında standı olan Ukraynalı Natali Hanım açıklamalarda bulundu.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlemiş olduğu Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlencenin olduğu yeni yıl pazarında görevli Niran Hanım, yeni yıl pazarı ile ilgili bilgileri aktardı.

YENİ YIL PAZARI KURULDU

Fethiye Belediyesi, FETAV VE El Emeği Göz Nuru’nun işbirliğiyle gerçekleştirilen “Yeni Yıl Pazarı” Beşkaza Meydanı’nda açıldı. Hediyelik eşyadan yöresel lezzetlere kadar birçok şeyi bünyesinde barındıran stantlar, pazar akşam 18.00’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.