Eşlik Haberleri

Eşlik Haberleri

Vali Akbıyık’tan Nevruz Bayramı kutlaması

Muğla Valisi İdris Akbıyık 21 Mart’ta Türk dünyasında ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

Saatcı, 'Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı’ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

Kökten'den seçim çalışması

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Aktaş, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş ziyaret esnasında okulun ve öğrencilerin durumu hakkında okul müdüründen de bilgiler aldı.

Kaymakam Kaya gaziler ile Cumhuriyet gezisi yaptı

Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris’te yaşayan gaziler ve aileleri için tekne gezisi düzenledi. Cumhuriyetin 100'ücü yıl kutlamaları etkinlikleri dahilinde Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya talimatı ile Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın organize ettiği gazilerin tekne turunda Sahil Güvenlik botu eşlik ederek gazileri ve Kaymakamı selamladı.

Başkan Oktay 200 sporcuyla birlikte pedal çevirdi

17. Gökova Bisiklet Turu kapsamında 200 bisikletli Marmaris Belediyesi tarafından Burunucu Macera Parkı’nda ağırlandı. Grup ilçeden ayrılırken Başkan Mehmet Oktay da bisikletiyle gruba eşlik etti.

Hatay Arsuz’da çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesi tarafından Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurulan Arsuz Bodrum Kardeşlik Kenti'nde yaşam devam ediyor.

Öğrenciler 'Kardeşlik Buluşması'nda Bir Araya Geldi

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Hacı Bekir Çığılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencileri, Fethiye ilçesinde bulunan Çamköy Hazreti Fatıma Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencileri bir araya geldi.

Dostluk Konseri Düzenlendi

Yunanistan’ın Kos Adası ile Bodrum Belediyesi iş birliğinde Kumbahçe Mahallesi’nde Dostluk Konseri düzenlendi. Konserde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras’ın barış, dostluk ve kardeşlik mesajları verdi.

Komşu Ada Heyeti Bodrum’da

Bodrum Belediyesi ile Kos Belediyesi iş birliğinde dostluk ve kardeşlik duygularını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek konser etkinliği için Kos heyeti Bodrum’a geldi.

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Kaymakam Karaman, “Bugün rahat yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir”

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Hallaç ve Taşyaka mezarlıklarına anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyarette Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek eşlik etti.

Her akşam binlerce insan Ortaca’da sanatçılara eşlik etti

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 3 Temmuz tarihinde başlayan ve 9 Temmuz’da son bulacak Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinde her akşam ünlü bir sanatçı sahne alıyor, binlerce vatandaş da ona eşlik ediyor.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle ziyaretlerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Alim Karaca’nın ziyaretine muhtarlarda eşlik ettiler.

Vekil Otgöz öğrencilerle karne heyecanı yaşadı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfında öğrencilerin karne sevincine eşlik etti.

Köyceğiz’den Göksun’a kardeşlik köprüsü kuruldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yangı İlkokulu öğrencileri Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bulunan öğrencilerle kardeşlik köprüsü kurdu.

Milletvekili adayı Otgöz, ilgiyle karşılandı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Otgöz’e bu gezisinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

İl Müftüsü Çapçı'nın Ramzan Bayramı mesajıI

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Tavlı'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bayramlar insanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı anlamlı günlerdir.

KARAMAN’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret dolu Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

BAŞKAN AKDENİZLİ, “RAMAZAN AYI, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA AYIDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Ramazan Ayı'nın manevi cennetinde, Seydikemer ilçesindeki ihtiyacı sahibi ailelere ve gıda yardım paketlerini kendi elleriyle dağıtımını yapıyor.

KARDEŞ ŞEHİR FÜRTH’E MARMARİS ÇIKARMASI

Kardeş kent Fürth'te düzenlenen Hasat Festivali'nde en çok ilgiyi Marmaris standı gördü. Festivale katılan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, '26 yıldır sürdürdüğümüz kardeşlik ilişkilerini daha da arttırmak ve farklı alanlarda projeler geliştirmek için önemli görüşmelerimiz oldu' dedi.

Başkan Hıra ve yönetiminden aşure etkinliği

Muharrem ayı nedeni ile Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Salı pazarında aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğin maçının birlik ve beraberlik olduğuna değinen Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Bizim buradaki amacımız birlik beraberliği, kardeşlik ruhunu arttırmak. Pazara gelen misafirlerimize bugünün anısına aşure ikramında bulunmak beraberinde esnaflarımıza aşure ikramında bulunmak” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mete’den Seydikemer’e Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kadem Mete’ye ziyaretlerinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş de eşlik etti.

Kenan söyledi, Beren eğlendi

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, tatil yaptığı Bodrum'da bir beachte eline mikrofonu alarak şarkı söyledi, eşi Beren Saat de dans ederek ona eşlik etti. Doğulu'yu sahnede görenler ise mini konserin tadını çıkardı.

Başkan Erol, “Bayramlar Kardeşliktir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Müzikli Fethiye Akşamları Osman Batur Keser ile devam etti

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Osman Batur Keser ile devam etti. 3. Etap Sahil Bandı’nda vatandaşlar, Keser’in şarkılarına oynayarak eşlik ettiler.

Ali Tunç’tan Çalış’ta muhteşem konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti. Çalış’ta toplanan yüzlerce vatandaş, Çalış Sahili’nde şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Kardeşlik Projesi “Anadoluyuz Biz” Tekrar Muğla’da

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonda Şubat ayından itibaren Konya ve Karaman’dan gelen üçüncü kafile Muğla gezisini tamamladı.