Esnaf Ziyaretleri, Haberleri

Esnaf Ziyaretleri, Haberleri

Kökten'den Fethiye için bomba projeler

Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Demirtaş; “O Değerli Mesainizi Esnafımızın Sorunlarını Çözmek İçin Uğraşın”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, geçtiğimiz günlerde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere gönderilen mesaj hakkında açıklamalarda bulunarak, “Defalarca oda yönetimini ziyaret etmek için randevu istedik. Hiçbir cevap alamadık. Hep iyi niyetli davrandık yine olmadı. Kendi çabalarımız ile üyelere ulaşmaya başladık. Her çalışmamızda olduğumuz gibi birileri rahatsız olmuş ki bu trajekomik mesajı esnaflarımıza göndermişler. O değerli mesainizi bizimle değil de keşke esnaflarımızın sorunlarını çözmeye harcasaydınız” diye konuştu.

Başkan Adayı Demirtaş,

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Kamil Mutlu Demirtaş Karaçulha Mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyarette esnaf ile bir araya gelip sorunları dinledi.

AK Parti MKYK Üyesi Hıdır, Ölüdeniz esnaflarını ziyaret etti

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Nil Hıdır, Fethiye ve çevresinde ziyaretlerde bulundu. Hıdır, Ölüdeniz Mahallesinde taksici ve minibüsçülerin sıkıntılarını dinlerken, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Ölüdeniz Mahallesindeki yol çalışmalarının plansız ve programsız yapıldığı şikayeti ile karşılaşan AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, “Yollarımız kanalizasyon nedeni ile kazılmış. Allahtan turizm sezonu gecikti. Bu zaman zarfında başkanımız turizm sezonuna yetiştirmeyi başarır. Bizde merkezi hükümet olarak talep gelirse elimizden gelen gayreti gösteririz” dedi. 

Kansız, “Genel Başkanımız Fethiye’den memnun ayrıldı”

Gelecek Partisi Fethiye 1. Olağan Genel Kurulunda İlçe Başkanlığına seçilen Sadet Kansız, geçtiğimiz günlerde yapılan kongreye gösterilen ilgiye teşekkür etti. Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı ve önemli mesajlar verdiği kongrenin hala Fethiye ve Muğla’da konuşulduğunu ifade eden Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, “Genel Başkanımızın esnaf ziyaretleri, STK’larla yaptığı toplantı, Türkiye’nin sorunlarına bakış açısı halkımız tarafından ilgi çekmiştir. Sayın Genel Başkanımız, Fethiye’den çok memnun ayrıldı. Kongremizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Fethiye Sana Emanet Karaca Oğlum”

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve mahalle mitingleriyle sürdürüyor. Yerel seçimlere birkaç gün kala hız kesmeden ziyaretlerini sürdüren Karaca ve ekibi halktan gördüğü ilgi karşısında memnun kalırken, ziyarette yaşlı bir vatandaşın Karaca ile kucaklaşması duygusal sahneler yaşanmasına sebep oldu. Gözyaşlarına engel olamayan yaşlı adamı Alim Karaca sarılarak teselli etti.