Esnafodası Haberleri

Esnafodası Haberleri

“Fethiye il olmaya hazır mı?”

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye’nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları Oda başkanlarına uzattık ve “Fethiye İl olmaya hazır mı?” sorusunu sorduk. 

Ölüdenizspor’dan Esnaf Odası’na Ziyaret

Bu sezon Muğla 2. Amatör Küme’de mücadele ederek şampiyon olup Birinci Amatör Küme’ye yükselmek adına mücadele eden Ölüdeniz Spor Başkanı Muzaffer Konakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti.

Beşiktaşlılar’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i, Fethiye Seyyar pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Adem Hıra’yı ve Bolulu Hasan Usta Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Fatih Tufan’ı ziyaret etti.

Fethiye Ve Seydikemer Taşıma Kooperatiflerinin Sorunları Ftso’da Ele Alındı

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın talebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Fethiye ve Seydikemer taşıma kooperatiflerinin sorunları ele alındı. Taşımacılık sektörü temsilcileri, sürekli artan akaryakıt ve bakım maliyetlerine karşın, taşıma tarifelerindeki zamların yetersiz kaldığı belirterek teker döndüremez hale geldiklerinden yakındı. Toplantıya katılan Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran ise Fethiye’de devam eden altyapı ve yol yapım çalışmalarında gelinen son noktaya dair bilgileri ve bitirmeyi planladıkları tarihleri katılımcılarla paylaştı.

Soydemir’den İadei Ziyaret

Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti. Ziyarette ekonomi ve faturalar ile ilgili konularda görüş alış verişinde bulunuldu.

Göktepe, "Muhasebe Ücreti" Alınmayacak

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine 6 gün kala seçimin iddialı Başkan Adayı Tezcan Göktepe'den bomba bir müjde geldi... Göktepe, "Yönetim kararı alarak Basit usul olarak kayıtlı olan üyelerimizden MUHASEBE ÜCRETİ almayacağız" dedi.

Karayiğit, “Sporun Ve Sporcunun Yanındayım”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay beraberinde Kulüp Başkan Yardımcısı Ümran Taşdöğen ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Karayiğit, “Amatör ligleri ve sporsucuları desteklemeyi her zaman kendim için bir görev sayarım” dedi.

Esnaf Odası Seçimleri 8 Ocak’ta

Bir süreden beri Fethiye gündemini meşgul eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimlerinin tarihi belli oldu.Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu tarafından alınan karar ile seçimler 8 Ocak 2022 Cumartesi günü Eski Fethiye Lisesi olarak bilinen şimdiki Gazi İlköğretim Okulu’nda yapılacak.