Etkili Haberleri

Etkili Haberleri

Fırtına, ölüdeniz’de maddi zarara yol açtı çok sayıda şezlong kırıldı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Sahra Çölü'nden gelen toz bulutu Muğla'da etkili oldu

Sahra Çölü üzerinden Türkiye'ye gelen toz bulutu Muğla'da etkisini gösterdi.

Başkan Akdenizli, 'Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede etkili olan şiddetli fırtınadan etkilenen vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Marmaris’te önce fırtına, sonra sağanak yağış etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan şiddetli lodos öğlen vakti yerini sağanak yağışlara bırakırken, fırtınanın şiddeti ile ağaçlar kırıldı, yağışla birlikte sokaklar dereye döndü.

Bodrum’da fırtına ve sağanak etkili oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Amatör balıkçı teknesinin karaya vurduğu ilçede ağaçlar devrildi, cadde ve sokaklar göle döndü.

Şiddetli Rüzgâr Denizi Taşırdı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile yetkili sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Bodrum’da Feribot Seferlerine Fırtına Engeli

Muğla Bodrum'da etkili olan fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına sebebiyle Bodrum-İstanköy arası feribot seferleri yapılamadı.

Vatandaşlar Sokakta Kar Değil, Dolu Küredi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.

Bodrum’da Fırtına Etkili Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle günlük yaşam olumsuz etkiledi. Rüzgar, hissedilen hava sıcaklığını da düşürdü.

Dr. Emnalar “Grip virüsü konuşma sırasında bile bulaşabilir”

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Yıldız Gören Emnalar, kolaylıkla ve hızla yayılan grip virüsünün 5 yaşından küçük çocuklarda hastaneye yatarak tedavi gerektirecek kadar ciddi sonuçları olabileceğini belirtti. Dr. Emnalar Aralık ve Şubat ayları arasında virüsün çok etkili olduğunu vurgulayarak özellikle 2 yaş altın çocuklarda hastaneye yatışa neden olabileceğini belirtti.

Menteşe Belediyesi Ekipleri Seferber Oldu

Menteşe Belediyesi ilçede iki gündür etkili olan kuvvetli yağışlara karşı seferber oldu. Belediye ekipleri aşırı yağışlar nedeniyle ilçede yaşanan olumsuzluklara karşı tüm imkânlarını seferber ederek, gerekli müdahalelerde bulundu.

Tüp Fiyatına Zam Geldi

Doğal gaz alt yapısı bulunmayan alanların demirbaşlarından olan tüpler, 2024 yılı zamları ile gündeme geldi. Yetkili isim, yeni dönem itibari ile tüp fiyatlarına zam yapıldığını bildirdi. Peki, ev tüpü kaç TL oldu?

Muğla'da yoğun sis kazaya neden oldu

Muğla merkez Menteşe ilçesinde etkili olan sis kazaları da beraberinde getirdi. Görğş mesafesinin oldukça düştüğü bölgede trafik akışında da ciddi sıkıntılar yaşanırken meydana gelen kazalarda maddi hasar oluştu.

Fırtınada Deniz Keyfi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Çalış Plajı'nda yoğun rüzgarlı fırtına ve ara ara hafif yağış etkili oluyor. Çalış Plajı'nda bir vatandaş, fırtına ve yağışa aldanmadan denize girdi. O anlar kameralara yansıdı.

Bodrum’u Fırtına Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle tekneler battı, ağaçlar devrildi, işletmelerin tenteleri zarar gördü.

Köyceğiz'de Fırtına Etkili Oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına etkili oldu.

İlçe Müftüleri Toplantısı Ortaca’da Yapıldı

Muğla’da din hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla gündemdeki konuların istişare edildiği Olağan İlçe Müftüleri Toplantısı, Ortaca İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı'nın ev sahipliğinde Dalyan’da gerçekleştirildi.

Marmaris’te Sağanak Yağış Etkili Oluyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sağanak yağışlı hava etkisini sürdürürken, yağışların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Milas’ta Sis Etkili Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sabah saatlerinde sis etkili oldu

Ölüdeniz’de yaz bitmedi

Türkiye'nin büyük bir bölümünde serin ve yağışlı hava etkili olurken, Fethiye’de yaz bitmedi. Ünlü turizm merkezi Ölüdeniz'de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler, aralık ayında sahilde güneşlenerek, denizde yüzmenin keyfini yaşadı.

Marmaris’te Yağmur Mesaisi

Marmaris’te Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabasıyla, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur olumsuz bir durum yaşanmadan atlatıldı.

Fethiye'de Sağanak Yağış Etkili Oluyor

Fethiye’de parçalı bulutlu havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışa bıraktı. Fethiye'de havaların Cumartesi gününe kadar sağanak yağışlı olması bekleniliyor.

Marmaris'te Sağanak Yağış Ve Fırtına Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.

Marmaris’te etkili olan sağanağın ardından sahil çöple doldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı etkili olan ve gün içinde hafif yağan sağanak ve rüzgarla birlikte Marmaris Halk Plajı adeta çöplüğe döndü.

Muğla’da sis etkili oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yoğun sis trafiği olumsuz etkiledi.

Dolu yağışı domates tarlasında zarara neden oldu

Muğla’nın Datça ilçesinde öğle saatlerinde sağanak yağış sonrası Fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı yaklaşık 60-70 dönüm güz domatesi tarlasında zarara neden oldu.

Marmaris’te Fırtına Temizliği

Marmaris'te etkili olan lodosun ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sahil boyunca temizlik yaptı.

Milas'ta Kuryeler Anlayış Bekliyor

Muğla'nın Milas ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar, kurye hizmetlerini zorlaştırırken, kuryeler yağışlı havalarda verilen siparişlerin ulaştırılması ve teslimatının zor şartlarda yapıldığını dile getirdiler.

Yelkenli karaya vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir yelkenli karaya sürüklenirken, ilçede deniz ulaşımı da yapılamadı.