Ev Yapımı Haberleri

Ev Yapımı Haberleri

El Yapımı Mumlar Fethiye’de İlgi Görüyor

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda yarına kadar sürecek olan “Sonbahar Şenlikleri” vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Milas’ta “Anneler Günü Bahar Şenliği” düzenlendi

Muğla'nın Milas ilçesinde İasos Mahalle Meclisi düzenlediği etkinlikle hafta sonunu annelere ayırdı. El emeği göz nuru olan ürünlerin ve ev yapımı yiyeceklerin iki gün boyunca stantlarda sergilenip satışa sunulması ile renklenen Anneler Günü Bahar Şenliği fırtınalı havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Fethiye’de “Meze Bizden” açıldı

Fethiye’nin Karagözler Mahallesinde açılışını gerçekleştiren “Meze Bizden”, ev yapımı ve doğal mezeleri ile Fethiye halkının damak tadına hitap edecek. 60 çeşit meze grubuyla hizmet verecek olan “Meze Bizden”, Ege yöresinin lezzetleriyle, Anadolu’nun lezzetlerini harmanlayarak Fethiye halkına hizmet verecek.

Barcelona Hamburger, farklı bir anlayış ile hizmet sunuyor

Fethiye’de inşaat ve otomotiv sektöründe hizmet veren Su Grup, bünyesine kattığı Barcelona Hamburger ile değişik bir konseptte hizmet sunuyor. “Anne ve ev yapımı hamburger, pizza ve sandviç” sloganıyla hizmet sunan işletme; paket servis hizmeti de sunuyor.