El Yapımı Mumlar Fethiye'de İlgi Görüyor

Fethiye Beşkaza Meydanı'nda yarına kadar sürecek olan 'Sonbahar Şenlikleri' vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

PAYLAŞ

Tezgâh sahibi olan Zehra Berrak Tabak, sattığı mumlar ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
Fethiye Engelliler Derneği’ne katkı sağlamak amacıyla kurulan “Sonbahar Şenlikleri” adlı etkinlik vatandaşlardan ilgi görüyor. Fethiye Belediyesi katkılarıyla Beşkaza Meydanı’nda kurulan stantlarda A’dan Z’ye her şeyi bulmak mümkün. Aynı zamanda öğrenci olan ve Fethiye’de yaşayan Zehra Berrak Tabak, kurduğu tezgah ve sattığı mumlar ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Sattığımız mumları annem ile birlikte yapıyoruz.”
Hem öğrenci olan hem de Fethiye’de yaşamını sürdürene Zehra Berrak Tabak, Sonbahar Şenlikleri’nde kurduğu tezgah ve sattığı mumlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tabak: “Fethiye’de yaşıyorum. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi’nde öğrenciyim. Fethiye’de olduğum süre zarfında tezgah kurup mum satıyorum. Annem ile birlikte ev ortamında mumlarımızı yapıyoruz. Gerçek objelerden çıkardığımız kalıpları kullanarak mumları yapıyoruz. Gerçek deniz taşları, balkabakları gibi ürünleri kullanıyoruz. Kaktüslere ve mumlara koku da ekliyoruz. Cadılar Bayramı’nı yansıtması için de çalışmalar yaptık. Yılbaşı için de süslemelerimiz var. Çam ağaçlarına süslemeler yapacağız. El yapımı olduğu için de özenerek yapıyoruz. Sağlığa bir zararı yok. Talepler çok fazla oluyor.Yabancı turistler heykel şeklinde olan mumlarımıza ilgi gösteriyor. Sıcak havada erimeme özelliğinde sahip mumlarımız. Özellikle özenerek yapıyoruz. Yakmak amaçlı, dekorasyon amaçlı alınabilir. Herkesin alabileceği bütçeyle mumları satıyoruz. Biz de yeri geliyor müşteri oluyoruz, gerekli anlayışı gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN