Ev Ziyaretleri Haberleri

Ev Ziyaretleri Haberleri

Başkan Akdenizli, ev ziyaretlerinde bulundu

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ev ziyaretinde bulundu.

MHP SEYDİKEMER’DE EV EV ZİYARETLERDE

2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine başladıklarını söyleyen MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, “Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Seydikemer İlçe Başkanlığı olarak projelerimizi ev sahiplerine ve vatandaşlarımıza anlatıyoruz” dedi.

AK PARTİ’DEN EV ZİYARETLERİ

"30 GÜNDE 30 BİN AİLE ZİYARETİ" Projesi kapsamında, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. 

ULUSAL HANE ZİYARETLERİ BAŞLADI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ülke genelinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Ulusal Hane Ziyaretleri programına başladı. Bu kapsamda Menteşeoğlu Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Kaymakam Balcı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

KAYMAKAM BALCI’DAN MAHALLE ZİYARETİ

Eldirek Mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sırasında, 1998 yılından beri esnaflık yapan Berber Selçuk Kuru’nun isteğini kırmayan Kaymakamımız Sn. Alper Balcı, tıraş koltuğuna oturdu.

Vaka sayısı artan illere yasak getirildi

Sağlık Bakanlığı tarafından illere göre haftalık vaka sayılarının açıklanmasıyla vaka sayısının yüksek olduğu illerde, yeni tedbirler alınmaya başladı. Bazı illerde, ev ziyaretleri, düğün, kına vb. etkinliklere kısıtlama getirildi. Bodrum'da ise sahil bantları, park gibi alanlarda piknik yapılması yasaklandı.

Kaymakam Arslan: “Önlemlere daha fazla riayet etmeliyiz”

Muğla'nın Milas ilçesinde artan Kovid-19 vaka sayılarına ilişkin basın toplantısı düzenleyen Kaymakamı Eren Arslan, özellikle bu süreçte ev ziyaretleri başta olmak üzere; taziye, nişan, düğün, doğum günü gibi insanların bir araya gelme nedenlerinin ortadan kalkması gerektiğine dikkat çekerek; 'Devletin aldığı tedbirlere ilaveten ilçe halkının da kişisel önlemleri sonuç vermeye başladı. Vaka sayıların da az da olsa bir düşüş var. Rehavete kapılmadan tam aksine önlemlere daha fazla riayet ederek, kontrolü tamamen elimize almamız gerekiyor' dedi.

Karaca; “Rozetsiz Başkan Olacağım”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Fethiye Belediye Başkan adayı olan Alim Karaca, Belediye Meclis Üyesi adayları ve ekip arkadaşlarıyla seçim gezilerini sürdürüyor. Fethiye’deki esnaf ziyaretlerini sürdüren Karaca vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seçimlere sayılı günler kala mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra akşam ev ziyaretlerini gerçekleştiren Karaca, “asıl çalışmanın 31 Mart’ın sonrasında olacağını ve 5 yıl boyunca yakında açıklayacakları projeleri gerçekleştirmek için gayret sarf edeceklerini” dile getirdi.