Fetav Müdürü Dilek Dinçer Haberleri

Fetav Müdürü Dilek Dinçer Haberleri

Fethiye' de FETAV' dan, El Emeği Şöleni

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV)'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği el emeği ürünleri pazarı yoğun ilgi görüyor. Fethiye Kordon'da kurulan pazarda FETAV Müdürü Dilek Dinçer ve el emeği ürünler yapıp satan Esma Kerim, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. 

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

FETAV’dan bahar kermesi

FETAV’ın bahar aylarında bir gelenek haline getirdiği kermesini gerçekleştirdi. Atatürk Parkı yanında gerçekleşen kermes vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Dinçer, tek hedefim ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olabilmek

Fethiye Belediyesi Kürek takımı antrenörü Nasuf Dinçer, Akrilik Boya ile yaptığı resimleri görücüye çıkardı. Dinçer’in, Fetav etkinlik merkezinde açtığı akrilik boya resim sergisinin gelirinin tamamı, öğrencilere burs sağlanması için Fetav’a bağışlanacak. Nasuf Dinçer “Bunlar, internetten öğrenerek oluşturduğum resimler. Tek hedefim, ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olabilmek” dedi.

Özgecan unutulmadı…

Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015’te vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katledilmesinin üzerinden 4 yıl geçti. Özgecan'ın acısı yüreğimizde tazeliğini hala koruyor. Özgecan ismi artık kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetle mücadelenin simgesi oldu. Ancak vahşetin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen kadın cinayetleri artarak devam etti. Türkiye'de 4 yılda bin 480 kadın öldürüldü. 11 Şubat 2015 tarihinde bindiği bir midibüste vahşice katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi tarafından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması etkinliğine CKD Fethiye yönetimi ve üyeleri, Fetav Müdürü Dilek Dinçer, ADD Fethiye şubesi kadın temsilcileri, CHP Kadın Kolları başkanı Ayşe Kestep ve CHP’li kadınlar, İYİ Parti Fethiye ilçe yönetimi kadın üyeleri katıldılar.

“YAŞAM İÇİN YARIŞ” KANSER HASTALARINA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR…

Önümüzdeki Ekim ayı içersinde dördüncüsü gerçekleşecek olan “Yaşam İçim Yarış” etkinliğinin toplantıları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Fetav’da; Dilek Dinçer başkanlığında düzenlenen toplantıda yapılacak olan aktiviteler görüşüldü. Fetav Müdürü Dilek Dinçer gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada “Yaşam için Yarış” Projemizin gelecek dönem etkinliklerini görūşmek ūzere bir araya geldik. Komite ūyelerimizin enerjileriyle daha būyūk başarılara yelken açtık” dedi.

“MEHMET KİPER” RESİM VE SERAMİK SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

Genç yaşından beri resim ve sanatla uğraşan Fethiye’nin tanınan ve sevilen simalarından Mehmet Kiper; ilk kişisel resim sergisini Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi sergi salonunda törenle açtı. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu resim sergisine; Muğla eski milletvekillerinden Sami Gökmen, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fetav Müdürü Dilek Dinçer, FBKM Müdürü Muammer Şahin ve sanatçılar ile davetliler katıldılar. Sergi açılışı öncesi Yazar Birol Ganioğlu ile Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay birer konuşma yaptılar. Mete Atay’ın konuşmasından sonra Mehmet Kiper bir teşekkür konuşması yaptı.

Karma Sergi Başkan Saatcı Tarafından Açıldı

Fetav Kültür Komisyonu sanatçılarından Cahit Kurt ile Sabahattin Dündar’ın karma sergisi Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı tarafından açıldı. Açılış etkinliğine; Fethiye Belediye başkan yardımcısı M. Yılmaz Cesur, Fetav müdürü Dilek Dinçer ve Fetav Kültür Komisyonu sanatçıları, FBKM müdürü Muammer Dinçer ve FBKM sanatçıları ile davetliler katıldılar.