Fethiye Ev Haberleri

Fethiye Ev Haberleri

Fethiye’de yabancı konut satışı 90'larda başladı

Fethiye’de ev ve işyeri kiraların bu kadar yüksek olmasının nedeni bulunduğu alandan fazla talebin olmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

FETHİYELİ KADINLAR KUPAYI KALDIRDI

Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Evinin Sultanları Voleybol turnuvası dün oynanan maçlarla sona erdi. Fethiye Evinin Sultanları ise turnuvada birinci oldu.

Gelinlik ve Damatlık talepleri arttı

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber düğünlere hazırlıklar arttı. Yeni evlenecek çiftlerin gelinlik ve damatlık ihtiyaçlarını karşılaması için kısa bir zaman kaldı. Düğünlere kısa vakit kalmasından dolayı Fethiye’de de gelinlik ve damatlık satışları fazlasıyla arttı.

Fethiye'de nikah ve düğünlerde yoğunluk başladı

Haziran ayını kapsayan kademeli normalleşme süreci ile birlikte Fethiye’ de nikah törenleri ve düğünlerde yoğunluk arttı. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerle düğün ve nikâh törenlerine getirilen kısıtlamalar kademeli normalleşme ile kısmen kalkınca nikah başvurularında ve düğünlerde artış görüldü. Fethiye Evlendirme Dairesine Nikah günü almak için başvuran Tüzün çifti, “Uzun zamandan beri bu dönemi bekliyorduk. Nikah tarihimiz yaklaştığı için mutlu ve heyecanlıyız” dediler.

Fethiye evde, belediye görevde

Fethiye Belediyesi, sosyal medya hesabından “Fethiye Evde, Belediye Görevde” başlıklı yaptığı paylaşımda, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın tam kapanma süreciyle ilgili olarak açıklamasını yayımladı.

Fethiye evinde Gaziantep’e kaybetti 60-90

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Empera Halı Gaziantep Basketbol ile karşılaştı. Konuk takım baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 90-60 kazanmayı başardı. Gaziantep ekibinde Travis Simpson 25 sayı ile maçın en skoreri oldu.

Boks Eğitim Programı’na Fethiye ev sahipliği yaptı

Glorious AŞ'nin faaliyet programında yer alan eğitim programı, 27-28 Şubat tarihlerinde Fethiye'de gerçekleştirildi. Hakan Çınaroğlu’nun ev sahipliği yaptığı organizasyonda sporculara katılım belgeleri törenle sunuldu. Organizasyon, Fethiye Doğan Budokan Spor Kulübü Başkanı Süleyman Doğan ve Milli Antrenör İbrahim Yıldız eşliğinde yapıldı.

56 saatlik kısıtlamada Fethiye evde kaldı

Korona virüs tedbirleri nedeni ile getirilen sokağa çıkma yasağında 2021 yılının ikinci hafta kısıtlamasında Fethiye yine evde kaldı. 56 saat süren kısıtlamada çiftçiler, paket servis yapanlar, market alışverişine gidenler ve kamuda görevliler dışında cadde ve sokaklar sakindi.  

HAYATLARA DOKUNMAYA DEVAM EDİYORLAR

Yaklaşık 13 yıldan bu yana her hafta kermes düzenleyerek elde ettikleri gelirleri engelli vatandaşlara, eğitime ve ihtiyaç sahibi kadınlara yardım edebilmek için kullanan “Fethiye Evi Gönüllüleri” hayatlara dokunmaya devam ediyor

YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİLER.

Alan el ile veren eli bir araya getirmeye devam eden Fethiye Evi Gönüllüleri, Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Ertuğrul Yaldız’a özel pusetli aracını alarak teslim ettiler. ‘Gönül engel tanımaz’ sloganıyla 14 yıldır hizmet veren Fethiye Evi Gönülleri sadece engellilere değil, eğitime de desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Hepbirlikte Doyasıya eğlendiler…

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla, Fethiye Evi Gönüllüleri tarafından günün anlam ve önemini içeren organizasyon düzenlendi. Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi’nin destek verdiği organizasyonda down sendromlu çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

Üzümlü’de Bir Güzel Atölye

Fethiye Evi Gönüllü Kurucusu Nesrin Saatcı önderliğinde, Yeşil Üzümlü beldesindeki bayanlar dikiş ve elişi örme atölyesinde eğitim almaya başladılar. FBKM sanat öğretmenlerinin katıldığı eğitimlerde kursiyerler yöreye özgü elişleri de yapacak.