Fethiye Kültür Merkezi Haberleri

Fethiye Kültür Merkezi Haberleri

Büyükşehir Muğla’da tiyatro şöleni yaşatacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Dikkat Aile Var” ve “Gülümseten Hatıralar” Tiyatro oyunlarını Muğlalı sanatseverlerle buluşturuyor.

Gülümseten Hatıralar Fethiye’yi Salladı!

Ünlü oyuncu Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu, ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ oyunuyla Fethiye Kültür Merkezi’nde dün akşam izleyici ile buluştu.

Korkmazgil, “Bu oyun için uzun süre hazırlandık”

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun, seyircilerden tam not aldı.

HÜKÜMETE TENCERE VE TAVA GÖSTERDİLER

Tüm Emekliler Sendikası Fethiye Temsilciliği tarafından Fethiye Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapıldı.

KANLI NİGAR FETHİYE'YE GELİYOR

Fethiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü ortaklığı ile Kanlı Nigar Fethiye’ye geliyor. Ödül almış olan bu özel gösteri, perşembe akşamı saat 20.00’da Fethiye Kültür Merkezi’nde tiyatro severleri bekliyor olacak.

TÜRSAB BTK SEÇİMLERİ 3 EKİM’DE, FETHİYE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

TÜRSAB BTK bölge seçimleri 3 Ekim Pazartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Fethiye Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Köyceğiz’den Seydikemer’e kadar toplamda 290 tane seyahat acentası seçimde oy kullanacak.

BOZKIRIN TEZENESİ TÜRKÜLERLE ANILDI

Fethiye Belediyesi büyük üstad Neşet Ertaş’ı unutmadı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan Neşet Ertaş Anma Konseri’ne büyük ilgi oldu. Salon tıklım tıklım doldu.

YAZAR, ‘’EĞİTİM ÇALIŞANLARI OLARAK 1 GÜNLÜK İŞ BIRAKMA EYLEMİ YAPIYORUZ’’

Teç-Sen-Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Fethiye Kültür Merkezi’nde basın açıklaması yapıldı.

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

Başarılı Kadınların Hayatları Anlatıldı

Başarılı Kadınların Hayatları Anlatıldı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Fethiye Kültür Merkezinde tarihin tozlu sayfalarına adlarını yazdırmış başarılı kadınlarının sunumu yapıldı. “Kadınların Uzun İnce Yolu” isimli sunumu Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Üyesi ayrıca emekli Edebiyat öğretmeni olan Halis Kirdiş gerçekleştirdi.

Sevgililer Gününde Evlendiler

Fethiye’de yaşayan Seda Ataçocuğu ile Mehmet Özhan Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmayacak bir ana imza attılar. Genç çift, Fethiye Kültür Merkezi önünde, 14 Şubat Sevgililer günü bandosu eşliğinde dünya evine girdiler.

KAHEV’den eğitime destek

Kadın Hekimler Ve Eğitime Destek Vakfı ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile KAHEV Çocuk ve Genç İngilizce Kitap Kulübü , Fethiye Kültür Merkezi’nde açıldı. Açılışa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı.

Yunus Emre’yi Anma Etkinliği Yapıldı

Ölüdeniz Ortaokulu ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi tarafından Fethiye Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’yi anma etkinliği düzenlendi.

Fethiye'de ortak açıklama

1 Mayıs İşçi Bayramı’nın tam kapanma dönemine denk gelmesinden dolayı Fethiye’deki sivil toplum kuruluşları ve dernekler Fethiye kültür Merkezi önünde 1 Mayıs açıklamasında bulundular. 

AFAD’ın deprem tırı Fethiye’de

AFAD’ın deprem tırı Fethiye’de… Fethiye Kültür Merkezi önünde yer alan AFAD deprem tırını Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ziyaret etti. AFAD deprem tırında vatandaşlara deprem anı simülasyon ile yaşatılırken; deprem sırasında neler yapılması gerektiği hakkında bilgiler aktarılıyor. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Deprem bilincini taze tutmamız gerekiyor. AFAD ekibi de 2 gün burada kalacaklar. Tüm Fethiye halkının gelip görmesini isterim” ifadelerini kullandı. 

Hayvan Severler " Cesi" İçin Toplandı

Fethiye’de, 4 gün önce iş yeri önünde bağlı bulunan köpeği demir çubukla döven kişinin cezasız kalması hayvan severleri ayağa kaldırdı. Fethiye Kültür Merkezi Önünde toplanan bir grup hayvan sever, yaşanan dehşeti protesto etti.