Fotoğraf, Haberleri

Fotoğraf, Haberleri

Marmaris’te Hıdırellez kutlandı

 Bolluğun ve bereketin müjdecisi Hıdırellez, Marmaris’te coşku ile kutlandı. Marmaris Belediyesi’nin organize ettiği etkinliklerde vatandaşlar sahilde yakılan ateşlerin üzerinden atladı, dilek diledi.

Fethiye Fotoğraf Festivali başlıyor

10'uncu yılını kutlayan FEFSAD (Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği) 20-21-22-23 Nisan tarihleri arasında 3. Fethiye Fotoğraf Festivalini düzenliyor. Festival, bu yıl "Işık" temasıyla ülkemizin "Işık Ülkesi" olarak adlandırılmasına vurgu yapıyor. Festivalin onur konuğu ise usta fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar.

Yaban hayvanları fotokapana yakalandı

 Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla’da koruma altında bulunan yaban hayatı foto kapanlar ile görüntülendi.

Marmaris'te 'Bahar Çiçekleri' adlı sergi açıldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Bahar Çiçekleri adlı karma sergi sanatseverlerle buluştu.

8 eser ile 120 fotoğraf, fotoğraf severlerin beğenisinde

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün her yıl değişik bir ilçesinde düzenlediği ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 13’üncüsü bu sene Yatağan’da gerçekleştirildi.

Fethiye’de 100. Yıl Cumhuriyet Sergisi Açıldı

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) işbirliğiyle düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Sergisi” açıldı.

ERASTA AVM’DE ‘’DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ’’

Türkiye'yi sarsan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla, Fethiye Erasta AVM’de ‘’Depreme duyarlılık’’ adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

15 Temmuz Milli Beraberlik ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi Önünde Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Düzenlenen serginin açılışını Fethiye Kaymakamı Alper Balcı yaptı.