Fethiye'de 100. Yıl Cumhuriyet Sergisi Açıldı

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) işbirliğiyle düzenlenen '100. Yıl Cumhuriyet Sergisi' açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi sergi salonunda gerçekleşen açılış törenine Fethiye Belediye Başkan Vekili Taner Boz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok, Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı Çağdan Tor, dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Sergiyi gezenler Cumhuriyet temalı fotoğrafları çeken sanatçılardan, fotoğraflar hakkında bilgiler aldı.

FEFSAD üyelerinin çektiği birbirinden anlamlı fotoğrafları görmek isteyenler için sergi 4 gün boyunca açık olacak. 
“Cumhuriyet Sergisinin Açılışını Yaptık” 

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok, “Fethiye Belediyesi ve Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD)  işbirliği ile yapmış olduğumuz 29 fotoğraftan oluşan Cumhuriyet Sergisi’nin açılışındayız.

100.Yıl Cumhuriyet Sergi’miz 29 fotoğraftan oluşuyor. Cumhuriyet haftası etkinliklerimiz bu sergi ile başlamış oldu. 23-24-25-26 Ekim tarihlerinde sergimizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm Fethiyeli vatandaşlarımızı Cumhuriyet fotoğraflarımızı görmesi için buraya bekliyoruz” diye konuştu. 

“29 Fotoğraf İle Huzurunuzdayız”
Fethiye Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Çağdan Tor, “Biz uzun zamandır Cumhuriyet temalı bir sergi hazırlamak istiyorduk.

Üyelerimiz bize Cumhuriyet kavramının kendilerinde uyandırdıkları değer üzerinden ürettikleri fotoğrafları gönderdiler. Yapılan seçim sonrasında bugün 29 fotoğraf ile huzurunuzdayız. Cumhuriyetimizin 100.yılı hepimiz için kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN