#Futbol Haberleri

#Futbol Haberleri

Gençlik Haftası’nda Mini Futbol Ve Voleybol Turnuvası

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gülşen Gökçe Spor Lisesi işbirliğinde Gençlik Haftası Spor Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte okullar arası mini futbol ve voleybol turnuvası yer alacak.

MAHALLELER ARASI TURNUVA DEVAM EDİYOR

Mahalleler arası turnuvalarda çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: 12 Mart 2022 Cumartesi günü dört karşılaşma oynandı.

2. Amatör’de 3. Hafta Tamamlandı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme’de 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda sonuçlar şu şekilde;

Mahaleller Çeyrek Final İçin Mücadele Edecekler

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu’nda düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın son 16 turu kura çekimi yapıldı.

2. Amatör Küme Başladı

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme 20 Şubat 2022 tarihi itibariyle başladı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda ilk karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Mahalleler arası futbol turnuvası devam ediyor

22 Ocak tarihinde Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası devam ediyor. 25 takımın bulunduğu turnuvada 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen İl İçi Yurtlar Arası Futbol Turnuvası heyecan dolu karşılaşmalarla tamamlandı. Muğla Erkek Yurdu, Milas Öğrenci Yurdu, Fethiye Öğrenci Yurdu, Ortaca Öğrenci Yurdu ve bu sene yeni açılmış olan Turgutreis Öğrenci Yurdu olmak üzere toplam 5 takım ve 105 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar belli oldu.