Mahaleller Çeyrek Final İçin Mücadele Edecekler

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu'nda düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın son 16 turu kura çekimi yapıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Gençlik Merkezi’nde yapılan kura çekimine Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Muhtarlar Derneği Başkanı  ve Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü ile muhtarlar katıldı.
Kura Çekimi Töreni’nde konuşan Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit “Fethiye Kaymakamlığı ukdesinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinesinde ve Esnaf Hastanesi sponsorluğunda başlattığımız Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın grup müsabakaları sona erdi. Grup müsabakalarında ilk 16’ya kalan en iyi takımlar belirlendi. Toplamda 50 maç oynadık. Bu süreçte mahalleler yağmur çamur demeden maçlarına devam etti. Çok şükür ki en ufak bir kavga bile olmadı. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız takımlarıyla bire bir ilgileniyor. Şuan son 16 turana kaldık. Bundan sonra ki süreçte karşılaşmalar eleme usulü olacak. 16 turundan sonra çeyrek final sonrasında yarı final ve final karşılaşmaları oynanacak. Bu sene güzel bir organizasyon oldu. Muhtarlar memnunlar. Turnuvaya katılamayan muhtarlar var. Bize gelip pişmanlıklarını dile getiriyorlar. Bu da bizim için mutluluk verici bir olay. Bizim buradaki amacımız sporu geniş kitlelere yaymak. Bu anlamda hedefimize belli ölçüde ulaştık” dedi. 
19 MAYIS HAFTASI’NDA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI YAPILACAK
Önümüzdeki süreçte 19 Mayıs haftasında kurumlar arası turnuva düzenlenmesi ile ilgili taleplerin olduğuınu ifade eden Harun Reşit Yiğit “Biz de misyon ve vizyonumuz gereği kurumumuz tamamen topluma spor yaptırmak. Sağlıklı gençler yetiştirmek ile ilgili bir misyonumuz var. Bununla ilgili de tüm kurumların taleplerini değerlendiriyoruz. O anlamda da 19 Mayıs haftasında tüm kurumların katılacağı bir kurumlar arası futbol turnuvamız olacak. Şimdiden son 16 turuna kalan takımlarımıza başarılar diliyorum. Muhtarlara da teşekkür ediyorum” dedi.
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda yapılan karşılaşmalar sonucunda en iyi 16 takımın belirlendiğini ifade eden Harun Reşit Yiğit “En iyi 16 takım belirlendi. İlk 3 direk çıktı. Bir tane de en iyi 4. Olan Çatalarık bir üst tura çıktı. Bundan sonra eleme yöntemine dönüyoruz. Yenilen takım elenecek. Bir puanlama olmayacak. Tek maç oynanacak. Final maçını bir aksilik olmazsa Fethiye Şehir Stadı’nda akşam ışıklandırma altında oynayacağız. Çeyrek final ve yarı final maçları da Değirmenbaşı’nda bulunan sahada oynanacak” dedi. 
“BU TURNUVA FETHİYE’YE HEYECAN KATTI”
Fethiye adına çok güzel bir organizasyon olduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü “Harun Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu turnuva Fethiye’ye heyecan kattı. Birlik beraberliği arttırdı. Bundan dolayı tüm muhtar arkadaşlara teşekkür ediyorum. Turnuvaya inanılmaz bir ilgi gösterdiler. Yeni senede daha da iyi bir turnuva düzenleyeceğiz. Favori takım olarak Patlangıç’ı görüyorum” dedi. 
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda son 16 turunda yapılan kura çekimi sonucunda  eşleşen takımlar 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde maçlarını yapacaklar. Kura çekiminde eşleşmeler  ve maç saatleri de şu şekilde oluştu. takımlar
12.03.2022 Cumartesi
18.00 Cami Mahallesi- Akarca Mahallesi
19.00 Bozyer Mahallesi –Ölüdeniz Mahallesi
20.00 Çamköy Mahallesi –Üzümlü Mahallesi
21.00 Taşyaka Mahallesi –Patlangıç Mahallesi
13.03.2022 Pazar
18.00 Göcek Mahallesi –Karagedik Mahallesi
19.00 Karaçulha Mahallesi –Çatalarık Mahallesi
20.00 Yanıklar Mahallesi –İnlice Mahallesi
21.00 Çiftlik Mahallesi –Eldirek Mahallesi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN